Αν είναι αυτός ο λόγος δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω..Το κάνουν αυτό τα project..Και το δικό μου ( 2 Xperience ) το κάνει συχνά.Ναι βρε, εκεί έχω καταλήξει κι εγώ. Το μοτέρ σκέτο είναι τελείως αθόρυβο, ενώ χωρίς το πλατώ κάνει τον ίδιο θόρυβο που σας έβαλα στο βίντεο. Δυστυχώς πριν που έκανε τον πιο σοβαρό θόρυβο δεν μου'χε κόψει να βγάλω το πλατώ να ψάξω.
θα φας μπαν.....Παρτε μωρε ψηφιακά κάθεστε και ασχοληστε με τα παλιο αναλογικα χρατς χρουτς και τα συναφή![]()
ένα καλό καθάρισμα στην τροχαλία και στον ιμάντα ίσως βοηθήσουν.Αν είναι αυτός ο λόγος δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω..Το κάνουν αυτό τα project..Και το δικό μου ( 2 Xperience ) το κάνει συχνά.
Σωστός διότι αφηνουμε λίπος βλαδημιρε; οπως με τα βυνιλια που τα πιάνουμε στις άκρεςένα καλό καθάρισμα στην τροχαλία και στον ιμάντα ίσως βοηθήσουν.
να μην "ακουμπάς" όμως τα σημεία καθαρισμού με γυμνά δάκτυλα.
Τα έχω κάνει αυτά..Το μοτέρ είναι ζορικο και παίζει στα 33,7 rpm είπαμε.ένα καλό καθάρισμα στην τροχαλία και στον ιμάντα ίσως βοηθήσουν.
να μην "ακουμπάς" όμως τα σημεία καθαρισμού με γυμνά δάκτυλα.
Έχοντας διαβάσει όλα τα ποστ καταλήγω ότι ο ιμάντας ήταν λίγο σκληρός στην αρχή λόγω μακράς αποθήκευσης και γι αυτό ακουγόταν αυτό το έντονο "κρατς" στην αρχή. Με τη χρήση μαλάκωσε και ησύχασε.Πως το ελέγχω αυτό, οέο;
Ήλπιζα ότι ίσως να'χε μείνει κάτι από το εργοστάσιο μέσα στον μηχανισμό, κάνα αυτοκόλλητο/κόλλα/μπογιά ή κάτι τέτοιο, το οποίο έφυγε ή γυαλίστηκε μετά τις πρώτες λίγες ενεργοποιήσεις.
(θα με τρελάνετε, πάμε για τρίτο RMA μου φαίνεται!!)
Για την ακρίβεια.Τα έχω κάνει αυτά..Το μοτέρ είναι ζορικο και παίζει στα 33,7 rpm είπαμε.![]()
έχει σταθερή λειτουργία όμως και δεν πειράζει που "τρέχει" λίγοΓια την ακρίβεια.
με 18cu την υπολόγισες;;μετα απο αρκετες ωρες ακροαση με την ML στον βραχιονα rega 250 με 4 gr προσθετο βαρος , προσθεσα αλλα 4 gr βαρος στο βραχιονα .
καθομαι και ακουω τη διαφορα . ο ηχος ειναι πιο ευχαριστος .
στον πινακα υπολογισμου η συχνοτητα πηγε στο 8,76 απο 9,68 .
ακουσε κανεις αλλος την ML με rega 250 ;
Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω μαγευτεί από πανάκριβα πλατό..οι διαφορές στην περιγραφή και ανάλυση είναι κοντά στο master tape,όπως εγώ το φαντάζομαι.Το ξερω οτι πουλαει, και δεν αμφιβαλλω οτι θα'ναι καλο. Το ενδιαφερον μου για το linn και καθε linn ,σταματα εκει. Ειμαι απο αυτους που ηξερα τι θελω απο το αναλογικο μου και εδω και μερικα χρονια, νιωθω πληρης απο αυτο, οχι επειδη πιστευω οτι ειναι το καλυτερο πικαπ, αλλα επειδη κανει αυτα που θελω,και εννοω στον ηχο. Και ακριβως αυτο ειναι και το σημειο που σταματησα. Λιγο ετσι,λιγο αλλιως τα φερνω με τις κεφαλες που επελεξα . Ειχα μια θεωρια στην πορεια μου, που ηταν, η καθε επομενη μου βελτιωση, να κοστιζε λιγοτερα απο την προηγουμενη. Μεγαλη προκληση αυτο. Ενεπλεκε την αγορα και επιδιορθωση παλιων μηχανηματων. Ετσι προχωρω τα τελευταια χρονια. Το γεγονος οτι το συστημα μου παραμενει "στασιμο" (με εξαιρεση τις κεφαλες μου) για χρονια, ειναι για μενα ενδειξη οτι πλησιασα αρκετα στο δικο μου "holy grail" . Λεω το δικο μου "holy grail" διοτι δεν ειναι το ιδιο για ολους. Και απο το σημειο που εχω φερει τωρα τα αναλογικα μου, δεν υπαρχει περιπτωση να πειστω ,και το λεω αυτο με πληρη επιγνωση, ουτε απο 20Κ ουτε απο 100Κ πικαπ. Επαναλαμβανω, δεν τα υποτιμω, αλλα κυριως δεν περιμενω κατι τοσο συνταρακτικο οσο ισως να περιμενει καποιος απο πικαπ τετοιων τιμων.
Αντιθετα, εχω δει την εκφραση στα προσωπα φιλων μου με πανακριβα πικαπ, οταν ακουσαν το δικο μου διπλα στα δικα τους.
οχι με 15 . το βαρος βραχιονα / κεφαλης ειναι 14 gr . μηπως πρεπει να βγαλω και το αξονακι που κραταει το αντιβαρο και να ζυγισω ; ειναι μεταλικομε 18cu την υπολόγισες;;
σαν πολύ δεν είναι 8γρ πρόσθετο βάρος;
νομίζω ότι το 15cu είναι υπερβολικά χαμηλό.. αλλά αφού σου αρέσει, όλα καλά.οχι με 15 . το βαρος βραχιονα / κεφαλης ειναι 14 gr . μηπως πρεπει να βγαλω και το αξονακι που κραταει το αντιβαρο και να ζυγισω ; ειναι μεταλικο
Έτσι φαίνεται .Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο θόρυβος προέρχεται από σπιναρισμα του ιμάντα πάνω στη ροδέλα;
Το έχεις ξεκινήσει χωρίς το πλατώ;
Καλα του μιχαλη ειναι θεοβαρο το πλατό και καλα κάνει και εγω έτσι θα έκανα για να μην κουράζω το μοτέρ αλλα και τον ιμάντα γιατι ετσι ξεχειλωνει και ποιο εύκολα.
Ναι εχεις δικιο σωστός αχ αυτα τα project, μα καλα το μανουαλ τοσο γτπ ειναι; έλεος
Βλαδιμηρε, αν εχει στον 250 μεταλικη ουρα , σημαινει οτι η ΕΜ του ειναι μαλλον χαμηλοτερη απο οτι ηταν με την πλαστικη που αλλαξε.με 18cu την υπολόγισες;;
σαν πολύ δεν είναι 8γρ πρόσθετο βάρος;
Και καλα κανει. Με ολα τα belt drive καλο ειναι να γινεται αυτο.και ο φίλος μας ο Μιχάλης όταν βαριέται να περιμένει το πλατό του να πιάσει στροφές, του δίνει μια με το χέρι..
το ίδιο και όταν θέλει να το "φρενάρει" γρήγορα.
Το πικαπ μου περιγραφεις ;;;ενώ η φωνή λες και ήταν εκεί,αβίαστα με ροή και χωρίς φουσκώματα και φυσικά μ ένα κράτημα στα ντραμς που δονούσε τριγύρω ,αλλά χωρίς να ρυπαίνει.
Αν αυτό δεν είναι επιτυχία στην αναπαραγωγή βινυλίου ,τί είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.