Μιχαλη συμφωνώ απόλυτα ειναι ενα φλέγον θέμα για αρκετούς.
Δεν ειναι μονο η wiim στις οικονομικές σειρές αλλα οντως εχει την μεγαλύτερη μεριδα του λέοντος και δικαιως ειδικα για λόγους συνδεσιμοτητας και ευχρηστίας.
Υπάρχουν επίσης λύσεις της fiio, arylic, ifi και φυσικά τα rpi, επειτα λιγο πιο πάνω της blue sound, eversolo και πάει λέγοντας.
Προσωπικά επέλεξα της fiio sr11 στη χαμηλη τιμη για την πληθώρα συνδεσεων (και εξοδο usb) με κόστος όμως ότι δεν ειναι tidal ready και το fosi για τους ίδιους λόγους (συνδεσεων και με analog in πχ για σύνδεση με phono) με αξιολογο dac και ευχρηστη εφαρμογή (και tidal ready).
Τωρα μενει να το πάω μια βόλτα απο Βλαδίμηρο να πέσει στα σκληρά εναντια στο eversolo a6 (εαν θελήσει να ενεργοποιήσει το σύστημα του λογω καλοκαιριού)
Ε φιλε @vlad66 τι λες?
Βλέπουμε από Αύγουστο φίλε ...
Ας τελειώσω το μοτέρ του Sony σου που πρέπει να είναι ότι πιο δύσκολο και τα έχω βρει σκούρα, να φύγουν και οι διακοπές που θα λείπω από το σπίτι και μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία το κανονίζουμε.