επειδή βλέπω ότι το θέμα εντός του νήματος παίρνει σουρρεαλιστικές διαστάσεις και επειδή ήδη δήλωσα ότι δεν θέλω να συνεχίσω να συμμετέχω, παρακαλώ να το σεβαστείτε.
Και μην ρωτάτε ξανά και ξανά και ιδίως μη βάζετε στο στόμα του συνομιλητή σας αυτά που θέλετε να ακούσετε να σας λεει.
Στο ερώτημα
Το βαρος αναγνωσης της βελονας , γιατι δεν θα θελει διορθωση να μας πεις.
δεν αναφέρθηκα διότι είναι προφανές ότι αν χρειαστεί θα πρέπει να διορθωθεί. Αλλωστε αυτό που εξέταζα είναι τι θα αλλάξει στη γεωμετρία και συνεπώς στον ήχο και μονο.
Από την άλλη πλευρά όμως δεν ανέφερες εσύ τι θα γίνει με την
μη αναστρέψιμη αύξηση της ενεργής μαζας που επήλθε αρχίζοντας να βάζουμε στο κέλυφος όποιο καλώδιο ανακόντα

μας καπνίσει. Ιδίως αν ξεφύγει πάνω από τους 8-12 κύκλους. Εύκολο θα μου πείς, πέρνεις ένα τρυπανάκι, κάνεις δυο τρυπούλες, τρεις ...στο στέλεχος και ήρθες στα ίσια.
Τώρα αν το καλωδιάκι είναι ελαφρύτερο, το ζήτημα λύνεται πιό εύκολα.
Λοιπόν αυτή η άχαρη κουβέντα μπορεί να πάει μέχρι τη δευτέρα παρουσία, σου είπα μου είπες, μου είπες σου είπα.
Αρχίσαμε κι όλας να πρέπει να δείχνουμε διαπιστευτήρια για να συμμετάσχουμε στη συζήτηση.
Δηλαδή αν είχα μια ΑΤ VM95 και όχι την Denon ή την Dyna δεν θα μπορούσαμε να συζητήσουμε.... τσ τσ τσ...