Το chat του δικάναλου

επειδή βλέπω ότι το θέμα εντός του νήματος παίρνει σουρρεαλιστικές διαστάσεις και επειδή ήδη δήλωσα ότι δεν θέλω να συνεχίσω να συμμετέχω, παρακαλώ να το σεβαστείτε.
Και μην ρωτάτε ξανά και ξανά και ιδίως μη βάζετε στο στόμα του συνομιλητή σας αυτά που θέλετε να ακούσετε να σας λεει.

Στο ερώτημα
Το βαρος αναγνωσης της βελονας , γιατι δεν θα θελει διορθωση να μας πεις.
δεν αναφέρθηκα διότι είναι προφανές ότι αν χρειαστεί θα πρέπει να διορθωθεί. Αλλωστε αυτό που εξέταζα είναι τι θα αλλάξει στη γεωμετρία και συνεπώς στον ήχο και μονο.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν ανέφερες εσύ τι θα γίνει με την μη αναστρέψιμη αύξηση της ενεργής μαζας που επήλθε αρχίζοντας να βάζουμε στο κέλυφος όποιο καλώδιο ανακόντα :)μας καπνίσει. Ιδίως αν ξεφύγει πάνω από τους 8-12 κύκλους. Εύκολο θα μου πείς, πέρνεις ένα τρυπανάκι, κάνεις δυο τρυπούλες, τρεις ...στο στέλεχος και ήρθες στα ίσια.
Τώρα αν το καλωδιάκι είναι ελαφρύτερο, το ζήτημα λύνεται πιό εύκολα.

Λοιπόν αυτή η άχαρη κουβέντα μπορεί να πάει μέχρι τη δευτέρα παρουσία, σου είπα μου είπες, μου είπες σου είπα.
Αρχίσαμε κι όλας να πρέπει να δείχνουμε διαπιστευτήρια για να συμμετάσχουμε στη συζήτηση.

Δηλαδή αν είχα μια ΑΤ VM95 και όχι την Denon ή την Dyna δεν θα μπορούσαμε να συζητήσουμε.... τσ τσ τσ...
Ωχ!!!

:pΠρέπει να ποστάρω και φωτογραφίες των κεφαλών δηλαδή;:p

επειδή βλέπω ότι το θέμα εντός του νήματος παίρνει σουρρεαλιστικές διαστάσεις και επειδή ήδη δήλωσα ότι δεν θέλω να συνεχίσω να συμμετέχω, παρακαλώ να το σεβαστείτε.
Και μην ρωτάτε ξανά και ξανά και ιδίως μη βάζετε στο στόμα του συνομιλητή σας αυτά που θέλετε να ακούσετε να σας λεει.

Στο ερώτημα
δεν αναφέρθηκα διότι είναι προφανές ότι αν χρειαστεί θα πρέπει να διορθωθεί. Αλλωστε αυτό που εξέταζα είναι τι θα αλλάξει στη γεωμετρία και συνεπώς στον ήχο και μονο.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν ανέφερες εσύ τι θα γίνει με την μη αναστρέψιμη αύξηση της ενεργής μαζας που επήλθε αρχίζοντας να βάζουμε στο κέλυφος όποιο καλώδιο ανακόντα :)μας καπνίσει. Ιδίως αν ξεφύγει πάνω από τους 8-12 κύκλους. Εύκολο θα μου πείς, πέρνεις ένα τρυπανάκι, κάνεις δυο τρυπούλες, τρεις ...στο στέλεχος και ήρθες στα ίσια.
Τώρα αν το καλωδιάκι είναι ελαφρύτερο, το ζήτημα λύνεται πιό εύκολα.

Λοιπόν αυτή η άχαρη κουβέντα μπορεί να πάει μέχρι τη δευτέρα παρουσία, σου είπα μου είπες, μου είπες σου είπα.
Αρχίσαμε κι όλας να πρέπει να δείχνουμε διαπιστευτήρια για να συμμετάσχουμε στη συζήτηση.

Δηλαδή αν είχα μια ΑΤ VM95 και όχι την Denon ή την Dyna δεν θα μπορούσαμε να συζητήσουμε.... τσ τσ τσ...
Οταν εχεις συνολικη ενεργη μαζα 20γρ , ενδοτικοτητα 15cu , εχεις συχνοτητα συντονισμου 9.189 Hz
Οταν εχεις συνολικη ενεργη μαζα 20.4γρ, ενδοτικοτητα 15cu , εχεις συχνοτητα συντονισμου 9.098 Hz ( με ανακοντα καλωδιακια )

Αυτο σε ενοχλησε και λες αυτα που λες ? Και γελας που ρωτησα τον Εκτορα αν εχει πικαπ ?

Στο # 13527 εσυ δεν ρωτησες τον Λεωνιδα αν εχει πικαπ ?

• Like
Reactions: vlad66
Οταν εχεις συνολικη ενεργη μαζα 20γρ , ενδοτικοτητα 15cu , εχεις συχνοτητα συντονισμου 9.189 Hz
Οταν εχεις συνολικη ενεργη μαζα 20.4γρ, ενδοτικοτητα 15cu , εχεις συχνοτητα συντονισμου 9.098 Hz ( με ανακοντα καλωδιακια )

Αυτο σε ενοχλησε και λες αυτα που λες ? Και γελας που ρωτησα τον Εκτορα αν εχει πικαπ ?
αυτά που λες τα είπα πρώτος
και είναι αυτά που χειροπιαστά αλλάζουν στο σύστημα με την αλλαγή.
Ό,τι άλλο αλλάζει, εδώ και δυο μέρες, αν και το ζήτησα, κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τεκμηρίωσει και να δικαιολογήσει γιατί ακούγεται καλύτερα.

Γελάω γιατί εδώ μέσα ο Εκτορας μπορεί να είναι κι ο πιό παλιός από όλους τους συνομιλούντες (και η πορεία του)

(άντε να δούμε πότε θα το κλείσουμε το θέμα)

αυτά που λες τα είπα πρώτος
και είναι αυτά που χειροπιαστά αλλάζουν στο σύστημα με την αλλαγή.
Τα 0.4 γρ ................. μαλιστα ........ το ανακοντα. Και η λυση που σκεφτηκες ηταν τρυπες στο headshell.
Γελάω γιατί εδώ μέσα ο Εκτροας μπορεί να είναι κι ο πιό παλιός από όλους τους συνομιλούντες (και η πορεία του)
Το οποιο σημαινει ? Βρισκουμε στο διαδυκτιο ανακαλωδιωμενο EKOS για να πεισουμε οτι δεν εχει αποσπωμενα hsw ωσαν να μιλαμε σε βλακες ?
Αυτα μας μαθαινει η πολυχρονη πορεια μας ?

Εγω, γι'αυτο γελασα ( περισσοτερο )

Last edited:
και επειδη χρειάζονται διαπιστευτηρια...

Attachments

• 20260801_181542.jpg
    20260801_181542.jpg
    668.9 KB · Views: 13
Παλι τσακωμο βλεπω και παλι μπανανες θα βγαλω...

Δεν πηγα για μπανιο για να δω που θα καταληξετε.

Στο ερώτημα

Κάποιοι έχουμε την δυνατότητα να φέρνουμε την ΣΣ ακριβώς εκεί που θέλουμε χωρίς τρύπες κλπ..
Ίσως σου κάνω ένα demo κάποια στιγμή..
Στο παρελθόν όταν είχες αφήσει το φόρουμ είχα αναλύσει τον τρόπο με πολλές φωτογραφίες και οδηγίες.