Το chat του δικάναλου

είδα ότι ο Πέτρος εξέφρασε εκεί τα συλλυπητήρια εκ μέρους όλου του avclub.
μπράβο Πέτρο γιατί όντως είναι λυπηρό αυτό που συνέβη και δεν είμαστε όλοι μέλη εκεί

Nυχτιάτικα και σε χαμηλή ένταση ακούω την καλύτερη ΜΜ κεφαλή που έχω ακούσει μέχρι τώρα!
νωρίτερα το μεσημέρι την σετάρισα και πρόλαβα να ακούσω μόλις 10 λεπτά πάνω κάτω.. έπρεπε να φύγω για δουλειά γμτ...
δανεική για λίγες μέρες , θα δω τι θα σκαρφιστώ μπας και μείνει κομμάτι παραπάνω στο πικάπ μου... :bigcry:
δεν θα μπω σε λεπτομέρειες περί ανάλυσης, στερεοφωνικής εικόνας, δυναμικού εύρους, μπάσα, πρίμα κλπ κλπ...

Jico SAS MM1 παιδιά.... για όποιον την έχει, game over στις ΜΜ !!!
ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-07-26_01-25-20.jpgΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-07-26_01-25-13.jpgΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-07-26_01-25-09.jpg

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Nυχτιάτικα και σε χαμηλή ένταση ακούω την καλύτερη ΜΜ κεφαλή που έχω ακούσει μέχρι τώρα!
νωρίτερα το μεσημέρι την σετάρισα και πρόλαβα να ακούσω μόλις 10 λεπτά πάνω κάτω.. έπρεπε να φύγω για δουλειά γμτ...
δανεική για λίγες μέρες , θα δω τι θα σκαρφιστώ μπας και μείνει κομμάτι παραπάνω στο πικάπ μου... :bigcry:
δεν θα μπω σε λεπτομέρειες περί ανάλυσης, στερεοφωνικής εικόνας, δυναμικού εύρους, μπάσα, πρίμα κλπ κλπ...

:ernaehrung004:

Σκέφτομαι να πάρω μια Jico για την JVC Z1-S.

Αν είναι αυτή τότε είναι και σχετικά φτηνή. https://www.jico-stylus.com/product/dt-z1sr/

Δεν ειναι εκεινη Κωστα,αλλα αυτη
https://www.jico-stylus.com/product/dt-z1s-sas-b/

Στην φωτογραφια δεν ειναι η sas , η sas που κανει $195 εχει boron cantilever & sas ακιδα.
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και με saphire cantilever (S) και με ruby (R) αλλα ειναι πιο ακριβες.

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Δεν ειναι εκεινη Κωστα,αλλα αυτη
https://www.jico-stylus.com/product/dt-z1s-sas-b/

Στην φωτογραφια δεν ειναι η sas , η sas που κανει $195 εχει boron cantilever & sas ακιδα.
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και με saphire cantilever (S) και με ruby (R) αλλα ειναι πιο ακριβες.

βλέπω ότι είναι από το σάιτ της Ιαπωνίας.
δεν ξέρω τι γίνεται με τα ταχυδρομικά πάρε-δώσε Ιαπωνίας - Γερμανίας, αλλά εμένα κάηκε για τα καλά η γούνα μου από εκεί με το τελευταίο πράγμα που αγόρασα.
@Κ.Ζ. καλύτερα από τον φίλτατο Thakker που μπορεί να είναι και γείτονάς σου.. (αν είναι κάντου ανατολίτικο παζάρι Κώστα! :flipout:) άσε που μέσα στην χώρα τα ταχυδρομικά είναι και φθηνότερα και γρηγορότερα. μέσα στην τιμή και το τελωνείο φυσικά.
εδώ στην φωτό του με boron cantilever που με την πάροδο του χρόνου θα "διχρωμίσει" λίγο.
οι τιμές στο boron είναι "φιξ" σε ότι generator και να ψάξει κανείς και αφού η jico βγάλει για κάποιο, (για μένα τουλάχιστον), σημαίνει ότι το gen λέει!
https://www.thakker.eu/en/replacement-stylus/jico-dt-z-1-e-sas-stylus-for-jvc-victor/a-10045/

Last edited:
Από που βρίσκουμε με ποιά σώματα κεφαλών ταιριάζει αντίστοιχα κάθε συγκεκριμένο μοντέλο Jico; :hmmmm:

στον Thakker απλά πληκτρολογείς "jico sas for ..αυτή που θες.." και σου βγάζει τι έχει. πρόσεξε να είναι πράσινη η διαθεσιμότητα μόνο.
εδώ για παράδειγμα πληκτρολόγησα "jico sas for shure M97". Nα τι έβγαλε και μάλιστα το boron με έκπτωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα που ξαναχάζευα..
https://www.thakker.eu/?ActionCall=WebActionArticleSearch&Params[SearchParam]=jico+sas+for+shure+M97

Last edited:
να πω ακόμα ότι η ΜΜ1 που ακούω εδώ είναι boron sas και μου έχει κλέψει: καρδιά, αφτιά, μαλλιά, μου έχει μακρύνει την γλώσσα που κοντεύει να φτάσει στα πλακάκια όταν κάθομαι και άλλα πράγματα που δεν λέγονται εδώ...

όμως.... για την Μ97/boron sas λέγεται ότι κάποιοι την βρήκαν περισσότερο από όσο πρέπει "φωτεινή" και έτσι περιμένω κάποιον πιο θαρραλέο από μένα (που να έχει Μ97) να κάνει την αγορά και να έχει την καλοσύνη να μου πει αν ισχύει :smile:

και 2ο "όμως....", που αφορά τον Κώστα Ζ.
κάπου πήρε το αφτί μου (ή μάλλον το μάτι μου) ότι η DT-Z1 boron sas είναι "λίγο ενοχλητική στα ψηλομεσαία"
ψάξτο λίγο πριν την "χτυπήσεις" , εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...

ΥΣ.. ψάχνω να βρώ κάτι να με ενοχλήσει στην ΜΜ1 sas και δεν βρίσκω. ένα μικρό "mistracking" είδα χτες όταν κόλλησε σε 2 σημεία σε 45άρι, αλλά όταν είδα από κοντά το αντισκέιτ κατάλαβα ότι είναι και αυτή "ντίβα" και δεν σηκώνει προχειρότητες!
από το περίπου 1,5γρ ήθελε 1 και κάτι ψιλά.. δλδ πολύ κοντά στα 1,23γρ που την έβαλα να διαβάσει. ξαναβάζω το 45άρι και κανένα πρόβλημα!
2 ολόκληρες ώρες ακρόασης έχω καταφέρει μέχρι σήμερα με "0" απόψε..
αργότερα ...χε χε χε...

edit.. την επόμενη με το φως της ημέρας είδα ότι το 45άρι δεν είχε πλυθεί ποτέ. το πέρασα από το σφουγγάρι μου με τον γνωστό τρόπο και με revita φυσικά και το έβαλα να παίξει με άρτζι μπούρτζι αντισκέιτ.. κανένα πρόβλημα..
οκ, δανεική κεφαλή, θα προσέχω τι της βάζω να διαβάζει..

Last edited:
Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Από που βρίσκουμε με ποιά σώματα κεφαλών ταιριάζει αντίστοιχα κάθε συγκεκριμένο μοντέλο Jico; :hmmmm:

Λενε στη σελιδα τους για ποια σωματα κεφαλων φτιαχνουν βελονες απλες, boron, saphire & ruby.

Βλαδίμηρε, ελπίζω ο ήχος να μην είναι εξίσου θολός με τις φωτογραφίες! :grinning-smiley-043

δοκιμή και αναπόφευκτη "κόντρα" με την jico, για λογαριασμό φίλου..
000_1343[1].jpg

ΥΣ.. Ολύμπιε πως είναι η ανάλυση της εικόνας τώρα;;; :proud: