Nυχτιάτικα και σε χαμηλή ένταση ακούω την καλύτερη ΜΜ κεφαλή που έχω ακούσει μέχρι τώρα!
νωρίτερα το μεσημέρι την σετάρισα και πρόλαβα να ακούσω μόλις 10 λεπτά πάνω κάτω.. έπρεπε να φύγω για δουλειά γμτ...
δανεική για λίγες μέρες , θα δω τι θα σκαρφιστώ μπας και μείνει κομμάτι παραπάνω στο πικάπ μου... :bigcry:
δεν θα μπω σε λεπτομέρειες περί ανάλυσης, στερεοφωνικής εικόνας, δυναμικού εύρους, μπάσα, πρίμα κλπ κλπ...
Jico SAS MM1 παιδιά.... για όποιον την έχει, game over στις ΜΜ !!!
Nυχτιάτικα και σε χαμηλή ένταση ακούω την καλύτερη ΜΜ κεφαλή που έχω ακούσει μέχρι τώρα!
νωρίτερα το μεσημέρι την σετάρισα και πρόλαβα να ακούσω μόλις 10 λεπτά πάνω κάτω.. έπρεπε να φύγω για δουλειά γμτ...
δανεική για λίγες μέρες , θα δω τι θα σκαρφιστώ μπας και μείνει κομμάτι παραπάνω στο πικάπ μου... :bigcry:
δεν θα μπω σε λεπτομέρειες περί ανάλυσης, στερεοφωνικής εικόνας, δυναμικού εύρους, μπάσα, πρίμα κλπ κλπ...
Jico SAS MM1 παιδιά.... για όποιον την έχει, game over στις ΜΜ !!!
Δεν ειναι εκεινη Κωστα,αλλα αυτη
https://www.jico-stylus.com/product/dt-z1s-sas-b/
Στην φωτογραφια δεν ειναι η sas , η sas που κανει $195 εχει boron cantilever & sas ακιδα.
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και με saphire cantilever (S) και με ruby (R) αλλα ειναι πιο ακριβες.
Από που βρίσκουμε με ποιά σώματα κεφαλών ταιριάζει αντίστοιχα κάθε συγκεκριμένο μοντέλο Jico; :hmmmm:
Από που βρίσκουμε με ποιά σώματα κεφαλών ταιριάζει αντίστοιχα κάθε συγκεκριμένο μοντέλο Jico; :hmmmm:
Βλαδίμηρε, ελπίζω ο ήχος να μην είναι εξίσου θολός με τις φωτογραφίες!![]()
είναι ένα θέμα που κάποια στιγμή πρέπει να το λύσω![]()
Θα σου κανω δωρο για την γιορτη που πέρασε ενα κινητό xiaomi με καλη κάμερα χαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.