Το chat του δικάναλου

για το δίκαιο του αποτελέσματος οι κεφαλές "φορέθηκαν" σε ίδια headshells με ίδια headshell wires (cardas copper με duck pins) και ίδιο πάχος ματ.
000_1351[1].jpg000_1352[1].jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Αν η κοντρα αφορα τις φωτογραφιες , η ortofon κερδιζει ............ :laugh::laugh:

για λίγο.. όπως για λίγο δίνει την εντύπωση ότι είναι............... :laugh::laugh:

(πάντως αν δώσεις την ευχή σου, την jico την παντρεύομαι!)

8Κ και βάλε, εύγε στον τρισμέγιστο φωτογράφο!

Εσύ ήσουν ή έχωσες άλλον? :worshippy:

εγώ βρε. δανείστηκα αυτήν από την πεθερά μου!
8.0 mega pixels λέει, την είχε πάρει από το Βέλγιο 90 ευρώ το 2003!!!
Kodak είναι (μήπως δεν φαίνεται στην φωτό του κινητού)
ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-08-01_12-02-14.jpg

Συνεπώς μάλλον η κάμερα του κινητού δεν εστιάζει σωστά. Δε μας πειράζει, το φχαρστιόμαστε κι έτσι!

Μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν ένα, κυριολεκτικά,της πλάκας dvdp JVC τουλάΣΤιχον 15ετιας, να παίζει άριστα ΟΤΙ δισκάκι και να του βάλεις και τα καλά (και καλά) να τα παίζουν οι κεφαλές τους για πλάκα?

Ρε τι σίαχναν παλιά οι άνθρωποι:operator:

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν ένα, κυριολεκτικά,της πλάκας dvdp JVC τουλάΣΤιχον 15ετιας, να παίζει άριστα ΟΤΙ δισκάκι και να του βάλεις και τα καλά (και καλά) να τα παίζουν οι κεφαλές τους για πλάκα?

Ακομη εχω ενα marantz cd52se ...... δεν θα ναι 20+ χρονων ισως και παραπανω ;
Αλλαξα μια φορα γραναζι και ιμαντα του συρταριου διοτι εγιναν κοματια απο τα χρονια και δουλευει αψογα, χωρις να εχει χαλασει ποτε τιποτα ηλεκτρικο πανω του !!!!!
Ναι,κατι φτιαχνανε τοτε καποιοι :a0210:

Προϊόν Matsushita βλέπεις. Όταν η jvc ανήκε στην Panasonic δηλαδή.

Όχι Νικόλα μου ,κανονικό έχει!
Ίσως είμαι διακοπές και εχω άλλη διάθεση αλλά....
Ενισχυτής Nad 3020e 25ετιας, dvdp Jvc της πλάκας, καλώδια monster στα ηχεία και Prolink i/c και ηχεία kef 15ετιας (ένα γουφερ 6αρι και ένα τουίτερ) πεταμένα στα 40 τετραγωνικά σαλονιού και παίζουν καλύτερα από του σπιτιού μου.
Τέλος για μένα το hifi.....JBL boombox και καλά μου είναι!:music-smiley-005:;)

το εγχείρημα "τροφοδοσία στα phono και dac" με μεγάλη μπαταρία, προς το παρόν πάτωσε!
000_1358.jpg

η 4χρονη μπαταρία χτες δεν έπαιξε έχοντας μόνο 10,4ν τάση.
κατά τις 12.00 πριν φύγω για δουλειά την έβαλα στον φορτιστή και τόσες ώρες αργότερα το αμπερόμετρο ακόμα ήταν ψηλά.

Last edited:
000_1357.jpg

αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία δεν αποθηκεύει ρεύμα και είναι άχρηστη.
φυσικά ζεστάθηκε όπως και ο φορτιστής και αν την άφηνα περισσότερο να φορτίζει, κάποια στιγμή θα "έβραζε" τα υγρά της με το όργανο τερματισμένο δεξιά.
σύντομα θα πρέπει να αγοράσω νέα μπαταρία για το αμαξάκι της κόρης και θα βάλω εδώ αυτή που έχει τώρα επάνω.
3,5 ετών εκείνη, στα 45AH.
πάλι με παλιατζούρα δλδ... :laugh:

Last edited: