A red-head on my arm:
παίζοντας με τη Denon 110 που μου έδωσε ο Έκτωρ (η οποία ακούγεται, όπως τσάτρα-πάτρα την έφερα σε γεωμετρία, μια χαρά!)
View attachment 166674
View attachment 166675
και για ομορφιές, με λευκό βινύλιο
View attachment 166676
Επέλεξα να κάνω τα κουτιά σε ξύλο, ώστε να έχω τη δυνατότητα να τα βάλω όρθια δίπλα στα ηχεία και να ταιριάζουν με το ρακ. Δεν τους έβαλα ακόμη πόδια γιατί δεν έχω καταλήξει εάν θα τα κρατήσω όρθια.
Στην πρώτη φωτο είναι το μάστερ (έχει το φωτάκι από τον τηλεχειρισμό. Έγινε όσο πιο διακριτικό γινόταν).
View attachment 166677
στη δεύτερη είναι το slave (ελέγχεται από το μάστερ μέσω του ομοαξονικού spdif)
View attachment 166678
εδώ η πίσω όψη του slave, όπου οι συνδέσεις. Για σύνδεση με τα ηχεία επέλεξα για αρχή τη διενίσχυση, ένας NC500 οδηγεί τη μονάδα χαμηλών, και ο άλλος το μιντ με το τουΐτερ. Αυτά συνδέονται από ένα speakon, που χωρίζει σε 4 καλώδια. (πρόχειρα έβαλα κάτι παλιά supra που είχα, τα οποία για τη διενίσχυση κόπηκαν στη μέση). Η άλλη υποδοχή δίπλα είναι του μικρού NC100 (οι πλακέτες είναι οι τρίδρομες FA503), θα χρησιμοποιηθεί εάν ποτέ αποφασίσω να κάνω το ηχείο ενεργό, παρακάμπτοντας crossover. Η xlr δίπλα είναι αναμονή, εάν δεν πραγματοποιηθεί το προαναφερθέν "σχέδιο", να υπάρχει η δυνατότητα να δώσει την προενίσχυση που θα έπαιρνε το NC100 (κανονική με dsp όπως τα άλλα κανάλια) σε σαμπ. Α, και το καλώδιο στην RCA είναι από τον προενισχυτή RIAA
View attachment 166679
κάτι ακόμα που είδα στην τελευταία φωτο με το λευκό βινύλιο..
η ακίδα μου φαίνεται οτι έχει κλίση προς τα έξω. αν βλέπω σωστα, το antiskate έχει θέμα..
Δεν ξέρω εάν βλέπεις σωστά, γιατί ξέχασα εντελώς να βάλω, ήταν στο 0
Το έχω στο 1, καλά είναι;
Για εργαλείο έχω ένα χαρακάκι van hden hul, θέλω της technics;
Με το πλαστικό spacer δεν είχε αρκετό βάρος, έφτανε κοντά στο όριο ο βραχίονας και δεν μπορούσα να βάλω καν 1 γραμμάριο βάρος ανάγνωσης.
Ευχαριστώ πολύ κύριοι.Ποιόν project λες Πάνο;
Παντως στην φωτο η ακιδα δεν φαινεται καθετη. Ισως να ειναι οπτικο εφφέ της γωνιας.
Αλλα αν οχι θελει προσοχη. Γιατι φθειρει μονοπατα το αυλακι.
Send τι ειναι αυτα τα ξυλινα κουτια τα ορθια που εβαλες με συνδεσεις πισω ;
Βρε μηπως δε φτανουν τα ενισχυτικα αυτα για τα ηχεια;
αν το ιδανικό βάρος ανάγνωσης της 110 είναι 1,6γρ όπως της 160, 1,6 αντισκέιτ θέλει.
το χαρακάκι της vdh δεν το ξέρω, αλλά technics είναι ο βραχίονας.. πρώτα το δικό της εξάρτημα εμπιστευόμαστε για την ρύθμιση. το δίνει το εργοστάσιο μαζί με το πικάπ.
είναι αυτό:
https://www.ebay.com/itm/Technics-S...534281?hash=item2a8c6c4d09:g:V3kAAOSwbm9Zqjmy
στο θέμα βάρους κάτι δεν κατάλαβα σωστά... αν έχεις μόνο: κεφαλή/headshell/καλώδια/βίδες, μια χαρά θα πρέπει να τα ζυγίσει ο βραχίονας χωρίς το πρόσθετο βάρος πίσω στο αντίβαρο.
17γρ ζυγίζει το δικό μου σύνολο, χωρίς πρόσθετο βάρος πίσω. δυστυχώς έχασα τα βάρη των headshells που έχω. έτσι δεν ξέρω πόσο ζυγίζει το headshell της technics.
και όλα είναι με κάποια κεφαλή.
όπως και νά'χει, προσπάθησε να πετύχεις βάρος συνόλου 17γρ. θα πρέπει να το ζυγίσει ο βραχίονας χωρίς βοήθεια.. αλλιώς, κάτι δεν πάει καλά.
με λίγα λόγια, βγάλε το spacer που έχεις μεταξύ headshell/κεφαλής και ξαναζύγισε το σύνολο χωρίς βοήθεια πίσω.
Δεν έχω ζυγαριά ακριβείας για να το κάνω αυτό, δυστυχώς.
από 500 οι χαμηλές και 500 οι μεσαίες/υψηλές; Δεν θα το έλεγα....
Σε τι ύψος να βάλω τον βραχίονα του 1200 με την 110 και το μεταλλικο spacer για σωστό vta; Μιλώ για το στάνταρ λαστιχένιο ματ. Επί του παρόντος τον έχω στο 4,5. Vlad?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.