Το chat του δικάναλου

Τα έχω δοκιμάσει στον 2100 που είχα κάνει review. Δεν είναι ακριβώς αυτή η δική μου αίσθηση, απλώς θα μπορούσαν να είναι πιο γαλαντόμοι και να χρησιμοποιήσουν μεγαλύτερα Knob. Όμως δεν βοηθά η flat πρόσοψη για να επιλέξει ο σχεδιαστής μεγάλο Knob. Δεν ξέρω πως θα ήταν το αποτέλεσμα αισθητικά.
Στους Marantz για παράδειγμα βοηθά η καμπύλη που έχουν και το μεγάλο Knob κάθεται ωραία οπτικά.

Ο διακόπτης ενεργοποίησης σίγουρα θα σου άφησε καλές εντυπώσεις όμως στους Yamaha, σωστά;

Ολα τα αλλα εξαιρετικα ! Εκτος απο το ποτενσιομετρο που βγαινει σαν "τρομπετα" προς τα εξω. Αν προσεξες η διαμετρος ειναι πιο μικρη στη βαση και αυξανει προς τα εξω...ενταξει δε σου κοβει και τα δακτυλα LOL

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Αν σε ενδιαφέρει, εχω το δικό μου tascam με εξωτερικό dac και παίζει καλύτερα με το εξωτερικό!

αν δεν καταφέρω να φτιάξω το audiolab, θα σε "πιάσω στενό μαρκάρισμα" να μου τα πουλήσεις... :flipout:
και θα πουλήσω αυτό που μου έδωσες.. παίζει υπέροχα.. το έχω πει;; :hmmmm:

αν δεν καταφέρω να φτιάξω το audiolab, θα σε "πιάσω στενό μαρκάρισμα" να μου τα πουλήσεις... :flipout:
και θα πουλήσω αυτό που μου έδωσες.. παίζει υπέροχα.. το έχω πει;; :hmmmm:

Vlad αυτό πλέον θα βγει από το ρακ ,μετά από καμμία εικοσαρια χρόνια......οπως το marantz.
Τώρα δε που έσιαξα και τα ποτενσιόμετρα από προ και τελικό ,πήρα και καλωδιούμπα τροφοδοσίας για τον προ ....έκλεισα!
Ίσως, αν με πιάσει κανένα κρεσέντο ,πουλήσω τον crown και πάρω τα yahaha hs7 ,να τελειώνω μια και καλή.
Αυτά τα dali που εχω ποτέ δεν τα ....χωνεψα:D

Vlad αυτό πλέον θα βγει από το ρακ ,μετά από καμμία εικοσαρια χρόνια......οπως το marantz.
Τώρα δε που έσιαξα και τα ποτενσιόμετρα από προ και τελικό ,πήρα και καλωδιούμπα τροφοδοσίας για τον προ ....έκλεισα!
Ίσως, αν με πιάσει κανένα κρεσέντο ,πουλήσω τον crown και πάρω τα yahaha hs7 ,να τελειώνω μια και καλή.
Αυτά τα dali που εχω ποτέ δεν τα ....χωνεψα:D

Μιχαλιό αν θέλεις να επισπεύσεις τη διαδικασία, σου δανείζω προς δοκιμή ζεύγος HS8.

Ε μα κι εσύ, Dali βρήκες να πάρεις;

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με φάγανε κάτι τυπάκια από εδώ μέσα:smile:
Πήγα,τα άκουσα και εκεί έπαιζαν συμπαθητικά.
Τα είχαν και σε προσφορά το ΜΜ ......πολύ θέλει να γίνει το κακό?
Στο σπίτι μου, πότε δεν έβγαλαν ήχο της αρεσκείας μου.

Μιχαλιό αν θέλεις να επισπεύσεις τη διαδικασία, σου δανείζω προς δοκιμή ζεύγος HS8.

Ρε Νικόλα μου προς τα κει έκλεινα αλλά......για 2 πόντους δεν χωράνε .
Κάνει ακριβώς το hs7.
Πήγα στο Νάκα και τα άκουσα και τα δύο.
Εκτός από το μπάσο(λίγο πιο βαθύ), τα hs7 μου ακούστηκαν καλύτερα από τα μεγάλα.

Ε τότε βουρ.

Εγώ έχω δρόμο ακόμη έως την ολοκλήρωση, μου λείπουν 7 κομμάτια. :slapface:

Θα τα είχα πάρει ήδη, αλλά κολλάω...
1)Επειδή θα είναι φάτσα κάρτα στο σαλόνι, το άσπρο το γούφερ βγάζει μάτι
2)Λυπάμαι να σκοτώσω τον Crown και
3)Βαριέμαι αφόρητα να τρέχω πάλι, για καλωδια και κολλήσεις και συνδέσεις (το on-off είναι πίσω)

Αν σε ενδιαφέρει, εχω το δικό μου tascam με εξωτερικό dac και παίζει καλύτερα με το εξωτερικό!

Έχω "επάρκεια" πλέον από CD players και με την νέα κρίση δεν με βλέπω για αλλαγές . Από επαγγελματική συμβίωση που είχα για κάποια χρόνια(πολλά πριν) με TASCAM player έχω να πολλά καλά από άποψη κατασκευής αλλά από ήχο τίποτα το ιδιαίτερο.Για αυτό ρώτησα.

Ρε Νικόλα μου προς τα κει έκλεινα αλλά......για 2 πόντους δεν χωράνε .
Κάνει ακριβώς το hs7.
Πήγα στο Νάκα και τα άκουσα και τα δύο.
Εκτός από το μπάσο(λίγο πιο βαθύ), τα hs7 μου ακούστηκαν καλύτερα από τα μεγάλα.

Βλεπω μπαινουν σε μπριζα... ενεργα λοιπον θελεις να παρεις...

Τα Yamaha (σειρά HS), αν και μόνιτορ, παρουσιάζουν μία προβολικότητα σε ορισμένες συχνότητες, δεν είναι flat. Δεν πρόκειται για ελάττωμα, αποτελεί φιλοσοφία της εταιρείας. (Για μία σειρά λόγους).

Αυτό σε άλλους αρέσει πολύ και αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, σε άλλους όχι.
Ας το θυμούνται λοιπόν οι υποψήφιοι κάτοχοι των Yamaha πριν προβούν σε αγορά. Να τα ακούσουν πρώτα δηλαδή και να διαπιστώσουν, αν ταιριάζουν με τα προσωπικά γούστα τους.

Έχω "επάρκεια" πλέον από CD players και με την νέα κρίση δεν με βλέπω για αλλαγές . Από επαγγελματική συμβίωση που είχα για κάποια χρόνια(πολλά πριν) με TASCAM player έχω να πολλά καλά από άποψη κατασκευής αλλά από ήχο τίποτα το ιδιαίτερο.Για αυτό ρώτησα.

Άρα συμφωνούμε!

Μα γι αυτό λέω ότι λυπάμαι να πάει χαράμι ο τελικός μου.

Eλα μωρε... τον "επαγγελματικο" ; Ευκαιρια ειναι :BDGBGDB55:

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον σκοτώσω.
Τον είχα πάρει 1600 ευρώ πριν καμμιά 15αρια χρόνια.
Πιστεύεις ότι μπορεί φύγει πάνω από 3 κατοστάρικα?
Απο την άλλη να τον έχω ΚΑΙ αυτόν πάνω στην αποθήκη ,να κάνει παρέα στον Peavey 1500 που ο κακομοίρης έχει να παίξει καμμιά δεκαετία?
Τι σκ@τα σκεφτόμουνα οταν τα αγοραζα,ουτε και γω ο ίδιος δεν ξέρω!

Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν, κοιτάξτε έβγαζε η Crown για τα studios με δικιά της τάξη λειτουργίας !
120 VAC, 60 Hz Units, Stereo mode, per channel, both channels driven
1 kHz with 0.1% THD
Stereo, 2 ohms per ch. 750 W
Stereo, 4 ohms per ch. 550W
Stereo, 8 ohms per ch. 350W

Attachments

• 1886051-crown-k1-stereo-power-amplifier-complete-restoration.jpg
    1886051-crown-k1-stereo-power-amplifier-complete-restoration.jpg
    208.4 KB · Views: 83
........να κάνει παρέα στον Peavey 1500 που ο κακομοίρης έχει να παίξει καμμιά δεκαετία?
Τι σκ@τα σκεφτόμουνα οταν τα αγοραζα,ουτε και γω ο ίδιος δεν ξέρω!

Eσυ πρεπει να ειχες καποια σχεση με ηλεκτρικα οργανα, η καποιον ερωτα τελος παντων. Γιαυτο ψαχνεις ισως τον ηχο που βγαινει απο τον ενισχυτη οταν τζαμαρεις στο δωματιο σου και ακους το οργανο σου.... Ισως....ψυχαναλυση κανω :flipout: