Το chat του δικάναλου

Αν δεν πούλησω τελικά το kis ,θα του βάλω πάνω το laser και θα το κατεβάσω στο εξοχικό ,που τώρα έχω ενα φτηνό jvc dvd,πουν το βλέπω και με πιάνει αναγούλα!:smile:

Πηρα καινουργιο και δεν εχει νοημα να το εχω στο παταρι να σαπιζει.
Ασε που το χρησιμοποιουσα σαν οδηγο μονο,γιατι με εξωτερικο ντακ επαιζε καλυτερα.
Το βαρεθηκα ρε φιλε τοσα χρονια!!
Στα νιατα του ηταν μονοδρομος σε ανθρωπινη τιμη,τωρα......

Εχεις καλο μηχανημα και είμαι της αποψης δεν πεταμε τιποτα !!!στη τελικη του βαζεις δυο ενεργα οικονομικα ηχεια τα πας στο εξοχικο και εισαι μια χαρα σε εχω κοψει ότι εισαι μερακλής!!!! -bye-

Χμμμ δεν είναι κακή ιδέα. Το 63KIS έχει μεταβλητή στάθμη εξόδου που ρυθμίζεται από το remote. :grinning-smiley-043

Απλά δεν πρέπει να το σβήνεις, γιατί όταν το ανάβεις ξανά την πάει στο τέρμα. :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Χμμμ δεν είναι κακή ιδέα. Το 63KIS έχει μεταβλητή στάθμη εξόδου που ρυθμίζεται από το remote. :grinning-smiley-043

Απλά δεν πρέπει να το σβήνεις, γιατί όταν το ανάβεις ξανά την πάει στο τέρμα. :HTEHETH63:

Σωστο αυτό που λες διοτι από την εξοδο ακουστικων δεν υπαρχει φωνη αλλα μπορει με ένα φθηνο δικαναλο μικτακη να γινει δουλιτσα !!! όταν λεω ότι ο ανθρωπος είναι μερακλής δεν το λεω για να χαιδεψω αυτια !!! ο συγκεκριμενος ασχολείται με δικαναλο ηχο -επαγγελματικο και γενικα είναι μεσα σε όλα !!!! φιλικα john Gabriel!!!!-bye-

Γιατί μπλέκεις την έξοδο ακουστικών? Εγώ λέω για την κανονική, αναλογική έξοδο. Δε χρειάζεται μίκτης.

Ζητω συγνωμη αλλα στην δεκαετια του 90 ημουν στα ντουζενια μου εφηβος και θυμαμαι πως γουσταρα να αγορασω ένα Marantz 63 απλο το SE ηταν high-fidelity και το kis ηταν για hi-end καταστασεις !! αυτά στην σημερινη εποχη του usb,laptop και you tube μπορει να μην λενε κατι αλλα τοτε ειχε άλλη αξια !!!! προσωπικα στα 17 μου που ηθελα να φτιαξω hi-fi- κομματια αναγκαστηκα και ειπα τα καλαντα για να μαζεψω κανενα φραγκο !!!είμαι ανθρωπος συναισθηματικος τι να κανουμε !!! φιλικα john Gabriel!!!!-bye-

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Γιατί μπλέκεις την έξοδο ακουστικών? Εγώ λέω για την κανονική, αναλογική έξοδο. Δε χρειάζεται μίκτης.

Σωστος εχεις δικο μην με παρεξηγείς φταιει και η καραντινα!!! αρχιζω και ρεταρω !!!!:smash:

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Εχεις καλο μηχανημα και είμαι της αποψης δεν πεταμε τιποτα !!!στη τελικη του βαζεις δυο ενεργα οικονομικα ηχεια τα πας στο εξοχικο και εισαι μια χαρα σε εχω κοψει ότι εισαι μερακλής!!!! -bye-

Αυτά τα έχω κάνει και έπεσε (δικαιολογημένα) παντόφλα!
Με τη αρρώστια που έχω, χάνω και το (οποίο) δίκιο μου.
Έτσι λοιπόν την ανάγκην φιλοτιμία ποιήσας, μαζεψα τα συντρίμμια μου και έφερα πίσω τα Presonus!
Είχα στο σαλόνι το "καλό " ,στη ντουλάπα ένα PA και καπάκι το HARMAN KARDON για το μπαλκόνι
Ε άδικο είχε η γυναίκα μου που μου είπε να τα πάω στην πλατεία του χωριού?:hahaha:

Υγ.και για να μην νομίζεται ότι πετάω, στο δωμάτιο της μικρής υπάρχει ΚΑΙ αυτό

Attachments

• asset.jpeg
    asset.jpeg
    7.4 KB · Views: 111
Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Ζητω συγνωμη αλλα στην δεκαετια του 90 ημουν στα ντουζενια μου εφηβος και θυμαμαι πως γουσταρα να αγορασω ένα Marantz 63 απλο το SE ηταν high-fidelity και το kis ηταν για hi-end καταστασεις !! αυτά στην σημερινη εποχη του usb,laptop και you tube μπορει να μην λενε κατι αλλα τοτε ειχε άλλη αξια !!!! προσωπικα στα 17 μου που ηθελα να φτιαξω hi-fi- κομματια αναγκαστηκα και ειπα τα καλαντα για να μαζεψω κανενα φραγκο !!!είμαι ανθρωπος συναισθηματικος τι να κανουμε !!! φιλικα john Gabriel!!!!-bye-

Αυτό που δίνει ο mdvq και εφόσον είναι όλα οκ με το laser είναι ακόμα και σήμερα καλή επιλογή.Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε του κάνω διαφήμιση αν το δίνει ακόμη για να το ξεκαθαρίσουμε .

Όντως με τον φίλο mirage δεν γνωριζόμαστε.
Εχουμε βέβαια ένα κοινό σημείο....... συμφωνούμε ότι τα cdp της tascam δεν λένε και σπουδαία πράγματα ηχητικά:laugh:
Το kis το εχω στην αποθήκη και στο κατοστάρικο θα το δώσω σε κανα φίλο,γι'αυτό το έγραψα εδώ.
Άσε που έχει παίξει πολύ λίγο ,γιατί είχα ένα dvd της jvc https://www.amazon.de/JVC-XV-NA77-DVD-Player-silber/dp/B00012BIL2 που ειχε καλο ήχο και άκουγα από αυτο για να μην το χαλάσω :smash:
Θα μου πεις.... καλα ρε μάστορη από dvd....δεν αισχυνεσαι ?
Ώπα ώπα...το εργαλείο ήτονε και dvd audio και απο αυτο άκουγα την τεράστια συλλογή μου από dvd audio (αλήθεια τα θυμάστε?),που πρέπει να ήτανε ίσα με 3 δισκακια:Banane0:
Ούτε ξέρω που τα εχω χωμένα
Ένα των Rem και ένα των Zeppelin αυτά που θυμάμαι.
Και φυσικά είχα και ένα philips dvd 963 για να ακούω την εξίσου τεράστια συλλογή μου από sacd.
Ε ρε βρεγμένη σανίδα που μου χρειάζεται :music-smiley-005:

(το jvc το εχω ακόμα και είναι σαν καινούργιο.....μιλάμε για πολύ παρεξηγημένη εταιρεία στην Ελλάδα)
(Το phillips το "σκότωσα ", για να πάρω ένα universal player της Cambridge ώστε να αδειάσει λίγο ο χώρος από μηχανήματα)
DVD963SA_021-IMS-el_GR.jpeg

Και μια το jvc για να μην το στεναχωρήσω και μου ...χαλάσει:music-smiley-005:

Attachments

• 32be213693406eac5c04e65484ad22a3.jpg
    32be213693406eac5c04e65484ad22a3.jpg
    32.8 KB · Views: 66