Χμμμ δεν είναι κακή ιδέα. Το 63KIS έχει μεταβλητή στάθμη εξόδου που ρυθμίζεται από το remote.
Απλά δεν πρέπει να το σβήνεις, γιατί όταν το ανάβεις ξανά την πάει στο τέρμα. :HTEHETH63:
Γιατί μπλέκεις την έξοδο ακουστικών? Εγώ λέω για την κανονική, αναλογική έξοδο. Δε χρειάζεται μίκτης.
Εχεις καλο μηχανημα και είμαι της αποψης δεν πεταμε τιποτα !!!στη τελικη του βαζεις δυο ενεργα οικονομικα ηχεια τα πας στο εξοχικο και εισαι μια χαρα σε εχω κοψει ότι εισαι μερακλής!!!!![]()
Ε άδικο είχε η γυναίκα μου που μου είπε να τα πάω στην πλατεία του χωριού?:hahaha:
Ναι.
Απείλησέ τη με πολυκάναλο σετάπ.
Ζητω συγνωμη αλλα στην δεκαετια του 90 ημουν στα ντουζενια μου εφηβος και θυμαμαι πως γουσταρα να αγορασω ένα Marantz 63 απλο το SE ηταν high-fidelity και το kis ηταν για hi-end καταστασεις !! αυτά στην σημερινη εποχη του usb,laptop και you tube μπορει να μην λενε κατι αλλα τοτε ειχε άλλη αξια !!!! προσωπικα στα 17 μου που ηθελα να φτιαξω hi-fi- κομματια αναγκαστηκα και ειπα τα καλαντα για να μαζεψω κανενα φραγκο !!!είμαι ανθρωπος συναισθηματικος τι να κανουμε !!! φιλικα john Gabriel!!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.