Μαέστρο, έχεις βγάλει τις 2 βίδες του μοτέρ που το κρατάνε "δεμένο" στον πλίνθο;
Όχι, αλλά όπως είπα το μοτέρ από μόνο του δεν κάνει κιχ (όταν βγάλω τον ιμάντα). Εξάλλου δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στο manual με το σετάρισμα.
Μαέστρο, έχεις βγάλει τις 2 βίδες του μοτέρ που το κρατάνε "δεμένο" στον πλίνθο;
Nottingham Interspace SE. Όλα τα μοντέλα της εταιρείας ξεκινούν και σταματούν με το χέρι.Τι πικαπ έχεις ;επειδη εγω εχω project ολα τα project οταν ξεκινάει το μοτερ πατιναρει και κανει ελαχιστα σαν γραντουνισμα που στην ουσια είναι ο ιμαντας με την επαφη του με το πλαστικο πανω στο μοτέρ
Α στο καλο τι πικαπαρα ειναι αυτο; να σου πρώτη φορά βλεπω να ξεκινάει με το χέρι δηλαδή τι υποβοηθηση ειναι αυτο δεν εχει μοτερ που το ξεκινάει;Nottingham Interspace SE. Όλα τα μοντέλα της εταιρείας ξεκινούν και σταματούν με το χέρι.
έχει βίδες που το κρατάνε "δεμένο" στον πλίνθο;;Όχι, αλλά όπως είπα το μοτέρ από μόνο του δεν κάνει κιχ (όταν βγάλω τον ιμάντα). Εξάλλου δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στο manual με το σετάρισμα.
Ε για βγαλτες; η μαλλον περίμενε οταν παει ο βλαδημιρος σπιτι του που εχει παρόμοιο πικαπ με φωτο να σου δείξει μην γινει καμια ζημιά τωρα και τριτωσει το κακόΌχι, αλλά όπως είπα το μοτέρ από μόνο του δεν κάνει κιχ (όταν βγάλω τον ιμάντα). Εξάλλου δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στο manual με το σετάρισμα.
Μπορει να τριβοταν στο κατω μερος του πλατω. Θα φανει αν εχει κανει καποιο σημαδι.Σωστός το συγκεκριμένο μοντέλο έχει βιδες που το κρατάει δεμένο, αλλα βρε βλαδημιρε δεν θα ξεκιναγε καθόλου πιστεύω
και ο φίλος μας ο Μιχάλης όταν βαριέται να περιμένει το πλατό του να πιάσει στροφές, του δίνει μια με το χέρι..Α στο καλο τι πικαπαρα ειναι αυτο; να σου πρώτη φορά βλεπω να ξεκινάει με το χέρι δηλαδή τι υποβοηθηση ειναι αυτο δεν εχει μοτερ που το ξεκινάει;
Πιθανον αυτες μαλλον βγαίνουν και το ελευθερωνουν το μοτέρ ωστε να εχει μποσικα αλλα καλύτερα να πει ο βλαντ οπως ειπα εχει το παρομοιο πικαπ της project εμενα ειναι εντελως διαφορετικόΔεν καταλαβαίνω τι εννοείς, προφανώς έχει, τι, ακουμπιστό θα ήταν; Αυτές εδώ εννοείς;
View attachment 194074
Ήταν η φιλοσοφία του ιδρυτή της εταιρείας, από το πιο φθηνό μέχρι στο τοπ μοντέλο δεν υπάρχει κομβίο στο μοτέρ. Το δικό μου είναι το δεύτερο μοντέλο από την αρχή. Καλή κατασκευή και πάνω απ' όλα απλή, εκτός από μια σταγόνα λάδι δε ζητάει τίποτα. Τελείως plug & play πικάπ.Α στο καλο τι πικαπαρα ειναι αυτο; να σου πρώτη φορά βλεπω να ξεκινάει με το χέρι δηλαδή τι υποβοηθηση ειναι αυτο δεν εχει μοτερ που το ξεκινάει;
Καλα του μιχαλη ειναι θεοβαρο το πλατό και καλα κάνει και εγω έτσι θα έκανα για να μην κουράζω το μοτέρ αλλα και τον ιμάντα γιατι ετσι ξεχειλωνει και ποιο εύκολα.και ο φίλος μας ο Μιχάλης όταν βαριέται να περιμένει το πλατό του να πιάσει στροφές, του δίνει μια με το χέρι..
το ίδιο και όταν θέλει να το "φρενάρει" γρήγορα.
και ναι, αν είναι βιδωμένες οι βίδες συγκράτησης/μεταφοράς του μοτέρ στον πλίνθο, μια χαρά θα γυρίζει απλά δεν θα έχει ανάρτηση το μοτέρ αφού θα "παρακάμπτεται" το ελαστικό Oring
αλλάξανε το σύστημα;;Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, προφανώς έχει, τι, ακουμπιστό θα ήταν; Αυτές εδώ εννοείς;
View attachment 194074
τελικά είναι διαφορετικό του Μαέστρου και πολύ φοβάμαι ότι το μόνο "damping" που έχει το μοτέρ, είναι αυτές οι ροδέλες κάτω από τις βίδες.Πιθανον αυτες μαλλον βγαίνουν και το ελευθερωνουν το μοτέρ ωστε να εχει μποσικα αλλα καλύτερα να πει ο βλαντ οπως ειπα εχει το παρομοιο πικαπ της project εμενα ειναι εντελως διαφορετικό
Εντελως διαφορετικό με του μαέστρο.αλλάξανε το σύστημα;;
δεν είδες στο βίντεο του Εκτορα πως είναι το μοτέρ;;
σαν αυτό εδώ και οι βίδες μεταφοράς ήταν στα κόκκινα σημάδια...
View attachment 194075
Εντελως διαφορετικό με του μαέστρο.
Μαλλον βλαδιμηρε δεν βγαινουν οι βιδες παρα μονο οταν θελει να αλλαξει μοτερ φαντάζομαι η οταν θελει να αλλαξει το λαστιχακι της αναρτησης του μοτερ. Ας κατσει να ρίξει ποιο προσεκτικη ματιά στο μανουαλ
Μάλιστα ωραια θα ερθει και το mani2 και θα απολαυσεις μουσικαρες, λαδι στο πηγαδι εβαλες; γιατι σιγα μην ειχε. Μια σταγονα αρκεί αμα εχεις ηλεκτρική ξυριστικη μηχανή κανει το λάδι που σου δίνει η συσκευασία εγω απο αυτο ρίχνω μια σταγόναΔε γράφει τίποτα σχετικό το manual, και δε βρήκα και τίποτα σχετικό online. Όλοι μιλάνε για το humm, που είναι τελείως άλλη υπόθεση. Καταλήγω στο αρχικό μου συμπέρασμα, ότι κάτι-κάπως είχε πιάσει κάτι σαν πουρί εκεί πέρα και κάθε φορά που ξεκίναγε το ζόριζε, μέχρι που καθάρισε (κάτι σαν το στρώσιμο που λέγαμε παραδίπλα).
Νομίζω θα περιμένω το Phono να ακούσω λίγο μουσική, και μετά αν δω οτιδήποτε ύποπτο θα φύγει όπως ήρθε.![]()
Αυτο ειπα επειδη εχω και project πάντα στην αρχη πατιναρει ο ιμάντας και κανει ενα ελαφρυ ξύσιμο οταν ειναι σε εισαγωγικα παγωμένος. Οταν αρχίζεις και ακους μουσική και ζεστενετε ο ιμαντας σταματάει ο θορυβος αντε να κανει ελαχιστο που πρέπει να εχεις την προσοχη σου για να το ακούσειςΕγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο θόρυβος προέρχεται από σπιναρισμα του ιμάντα πάνω στη ροδέλα;
Το έχεις ξεκινήσει χωρίς το πλατώ;
προσπάθησα να ακούσω κάτι από το λάπτοπ, δεν άκουσα τίποτα..Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο θόρυβος προέρχεται από σπιναρισμα του ιμάντα πάνω στη ροδέλα;
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο θόρυβος προέρχεται από σπιναρισμα του ιμάντα πάνω στη ροδέλα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.