Κάτσε, μπερδευτήκαμε. Τη VM540 έχω.Μαλλον εγω εκανα λαθος. Νομισα οτι εχεις τη VM540 . Τελικα ποια κεφαλη εχεις; Ισως τη VM740 ?
Αλλά στα specs η ΑΤ τη δίνει 8 g βάρος στην 540.
Κάτσε, μπερδευτήκαμε. Τη VM540 έχω.Μαλλον εγω εκανα λαθος. Νομισα οτι εχεις τη VM540 . Τελικα ποια κεφαλη εχεις; Ισως τη VM740 ?
λόγω αλουμινίου..8 γρ ειναι η VM740
Κακο δεν ειναι , ειναι μεσα στα "αποδεκτα ορια" κατα πολλους. Οπως ειπαμε αρκετες φορες, αυτο μπορει να αλλαξει προς τη κατευθυνση που θελουμε.
Πως βρισκεις τωρα αυτο που ακους ;
Εγώ έβαλα ότι βρήκα μπροστά μου.Αλλαγή βάρους εννοείς με αυτά που έχω διαβάσει για λαμάκια ή για άλλες βίδες κτλ;
Και καλα κανει. Με ολα τα belt drive καλο ειναι να γινεται αυτο.
εσύ ζύγισες όμως τον βραχίονα μαζί με την κεφαλή.. σωστά;;;Εγώ έβαλα ότι βρήκα μπροστά μου.![]()
βάλε και κανα λεπτό που θέλει η βελόνα σου μέχρι να ακουμπήσει αυλάκι, ..προλαβαίνεις να στρίψεις τσιγάρο..Το πλατό μου ζυγίζει 5.5 κιλά.
Το μοτέρ θέλει 30 δευτερόλεπτα για να σταθεροποιηθεί στις στροφές που πρέπει.
Οπότε, γιατί να το ζορίζω;
Για να σταματήσει τελείως, χωρίς τον ιμάντα θέλει βέβαια κάπου στα 15 λεπτά...![]()
ΝαιΑλλαγή βάρους εννοείς με αυτά που έχω διαβάσει για λαμάκια ή για άλλες βίδες κτλ;
Ποιος μιλα........... που προλαβαινεις να πας και τουαλετα μεχρι να ακουμπησει η βελονα σου το δισκοβάλε και κανα λεπτό που θέλει η βελόνα σου μέχρι να ακουμπήσει αυλάκι, ..προλαβαίνεις να στρίψεις τσιγάρο..![]()
μα του Μιχάλη την ταχύτητα αντέγραψα.Ποιος μιλα........... που προλαβαινεις να πας και τουαλετα μεχρι να ακουμπησει η βελονα σου το δισκο![]()
Ένα τεστ που θα σου πρότεινα αν είχες καλογραμμένο δίσκο και σε cd ,είναι να ακούσεις προσεκτικά όλα τα τρακ (αν γινόταν και με ακουστικά).Αλλαγή βάρους εννοείς με αυτά που έχω διαβάσει για λαμάκια ή για άλλες βίδες κτλ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.