δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...το πιο χαμηλο ειναι . το αλλο ειναι 52 db
κάτσε να δει το πόστ κάποιος με ίδιο phono, ή άνοιξε νέο νήμα.
δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...το πιο χαμηλο ειναι . το αλλο ειναι 52 db
Αυτό δυστυχως είναι μια πραγματικότητα, η μπουγάδα είναι απαραίτητη. Για αρχή θα το ξαναπώ, ξεκίνα με την ξυλόκολλα, μετά, αφου αγοράσεις μερικά βινύλια ακόμα μπορείς να αγοράσεις ένα Spin Clean και κάποια στιγμή να κάνεις το μεγάλο άλμα σε μια Nitty-Gritty, Moth ή Clearaudio, με αναρόφηση.Εν τω μεταξύ ρε παιιδά... συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι είναι μάλλον αδύνατον να βγάλεις άκρη σε μαγαζί με μεταχειρισμένα. Ακόμα και οι δίσκοι που φαίνονται τζιτζι (χωρίς γρατζουνιές κλπ), χωρίς πλύσιμο δεν την παλεύουν. Απογοητεύτηκα λίγο, γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα καινούρια βινύλια κοστίζουν όσο 3 φορές το αντίστοιχο CD. Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις δίσκο κάτω από 20αρικο, ενώ το median παίζει στα 35 (αφήνω εκτός τα παλαβά τριψήφια).
Δηλαδή είτε πορεύεσαι με τσίκι-τσίκι, είτε αγοράζεις πλυντήριο με ένα σεβαστό ποσό, είτε τα σκας σα βλαμμένος.
Φακ....Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus (Vinyl, US, 1986) For Sale | Discogs
Shop the 1986 US Vinyl release of Epicus Doomicus Metallicus by Candlemass at Discogs.www.discogs.com
![]()
Ναι δεν τίθεται θέμα σιγά μην το ξαναπάρω..Εκτός και αν ξαναέρθουν στη μόδα τα 8track tapes και πέσουν οι τιμές.Φακ....
δε μαμιέται... πάω να πλακώσω την χαρακιά με WD40.......
πάρτο σε cd αν δεν το έχεις ήδη..Ναι δεν τίθεται θέμα σιγά μην το ξαναπάρω..Εκτός και αν ξαναέρθουν στη μόδα τα 8track tapes και πέσουν οι τιμές.![]()
Το έχω και σε cd..Αλλά είναι αυτό που λες με την ασπιρίνη ..Είναι και η βαρύτητα του άλμπουμ στη μέση..Μάλλον στην τελευταία μετακόμιση το έπαθα.πάρτο σε cd αν δεν το έχεις ήδη..
ασπιρίνη σε ......................![]()
E,καλά μπορείς και να το βρεις σε......(το λέω και εξαφανίζομαι).....cd....Ναι δεν τίθεται θέμα σιγά μην το ξαναπάρω..Εκτός και αν ξαναέρθουν στη μόδα τα 8track tapes και πέσουν οι τιμές.![]()
Απάντησα παραπάνω βρε..Δεν έχω κόλλημα...Έχει να κάνει με την... βαρύτητα όπως προείπα.E,καλά μπορείς και να το βρεις σε......(το λέω και εξαφανίζομαι).....cd....![]()
Το είδα μετά....άτιμη βαρύτητα....Απάντησα παραπάνω βρε..Δεν έχω κόλλημα...Έχει να κάνει με την... βαρύτητα όπως προείπα.
Αυτό δυστυχως είναι μια πραγματικότητα, η μπουγάδα είναι απαραίτητη. Για αρχή θα το ξαναπώ, ξεκίνα με την ξυλόκολλα, μετά, αφου αγοράσεις μερικά βινύλια ακόμα μπορείς να αγοράσεις ένα Spin Clean και κάποια στιγμή να κάνεις το μεγάλο άλμα σε μια Nitty-Gritty, Moth ή Clearaudio, με αναρόφηση.
Μαέστρο μου,σε βλέπω και προβληματίζεσαι και σπαράζει η καρδιά μου..Ψάχνομαι για παραλλαγές της κόλλας: αυτός εδώ φαίνεται να κάνει την πιο neat δουλειά, αλλά με το κίτρινο πικάπ φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλακία.
Το άλλο δε που φοβάμαι είναι μήπως πετύχω καμιά μαλακία κόλλα που είναι πιο ψαθυρή μετά την πήξη, μείνουν υπολείμματα στα αυλάκια και μετά καταστρέψω και τη βελόνα..
Ο Vlad νόμιζε ότι είναι σαν την παρακάτω αλοιφή.Το υγρό που σου είχα δώσει είναι για να καθαρίζει ο δίσκος.
Τζετ τον έκανε πάντως, η χαρακιά φαίνεται τέλεια!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.