Το chat του δικάναλου

Πιθανα το κομμάτι να είναι πιο χαμηλογραμμενο;; Δεν έκανες και καμία επέμβαση στο κύκλωμα. Άστο όλο το βράδυ ανοιχτό και άκου αύριο να μας πεις.
Μολυβενια οροφή αυτό κάπου το έχασα.
τον ίδιο δίσκο που άφησα χτες στο πλατώ ακούω....
βαριέμαι του θανατά να τακτοποιώ πριν πάω για ύπνο....

Μολυβενια οροφή αυτό κάπου το έχασα.
Θες να μάθεις περισσότερα ε;;
χμ...
οκ, θα σου δείξω το καπάκι από μέσα στην τελική του μορφή... όταν θα βρεθούμε, ίσως σου δείξω περισσότερες λεπτομέρειες...

IMG_20220406_221613[1].jpg

• Like
Reactions: mparaxir
Μπράβο μπράβο, κάτι ανάλογο είχα κάνει στο dac μου.
ζύγισέ το κάποια στιγμή να μου πεις το βάρος του.. δεν έχω ζυγαριά φυσικά..
λέει κάπου το manual το βάρος της μονάδας χωρίς το τροφοδοτικό;;

ναι είναι βαρύτερο από το mf τώρα.....

Έχω τη πρώτη έκδοση που έχει κάποιες διαφορές στο κύκλωμα και ακρυλικό κουτί, οι εντυπώσεις μου είναι από αυτήν. Ηχητικά έχει μεγάλη διαφορά όταν το "ανοίγεις" και 10 ώρες ή ακόμα καλύτερα 1 μέρα μετά. Διαβάζουμε συχνά γι αυτό το φαινόμενο αλλά εγώ σε δυο μηχανάκια μέχρι στιγμής απ' όλα όσα είχα έχω ακούσει διαφορές. Ο ήχος έχει μια θολούρα στην αρχή τόσο που μ' ενοχλεί και αν για κάποιο λόγο το έχω ξεχάσει εκτός ρεύματος δεν ασχολούμαι με δίσκους για μια μέρα.

Κι εδώ άλλα ακούω, το δικό μου είναι αθόρυβο με το απλό τροφοδοτικό της εταιρείας.
το δικό μου είναι πολύ θορυβώδες . βόμβο βγάζει

τι είναι αυτό ; να το βαλω και στο δικο μου
Αυτοκόλλητα φύλλα μολύβδου κόβουν τις rf που θεωρητικά βρωμίζουν τον ήχο έχω κάτι χρονιά που ειχα παρει τις δικές μου δεν θυμάμαι θα μας πει ο vlad από που και ποσό.

Σου ειπα οτι αυτος ειναι του μολυβδου................ :LOL:
Αστο το παιδι και μην μου τον πειραζεται μη ξεκινησει και αλλες μοντες και στο τελος παρω πισω το trichord τριχορδ....:ROFLMAO:

Αυτοκόλλητα φύλλα μολύβδου κόβουν τις rf που θεωρητικά βρωμίζουν τον ήχο έχω κάτι χρονιά που ειχα παρει τις δικές μου δεν θυμάμαι θα μας πει ο vlad από που και ποσό.
τι είναι αυτό ; να το βαλω και στο δικο μου
αυτό που φαίνεται στην προηγούμενη φωτό είναι απλή αυτοκόλλητη τσόχα.
σκεπάζει το φύλλο μολύβδου το οποίο δεν είναι αυτοκόλλητο φυσικά.. δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αυτοκόλλητα φύλλα μολύβδου και αν υπάρχουν, σίγουρα δεν είναι στο πάχος του φύλλου που έβαλα εγώ.
σκέπασα τον μόλυβδο για ψυχολογικούς και αισθητικούς λόγους κυρίως....

IMG_20220406_221051[1].jpg

το τμήμα πάνω δεξιά είναι λεπτότερο σε πάχος για να μην ενοχλεί τους ψηλούς πυκνωτές.

κύριος σκοπός ήταν να αυξηθεί το βάρος ούτως ώστε το μηχάνημα να αποκτήσει στιβαρότητα και να "πατήσει" καλά.

αλλάχθηκαν και τα Orings στα πόδια με νέα, φρέσκα και παχύτερα και μάλιστα πάνω-κάτω σε κάθε πόδι.. μην ξεχνάμε ότι τα πόδια είναι οι κύριες βίδες που συνδέουν το "πάτωμα" με την πλακέτα και το καπάκι.

Last edited:
Αστο το παιδι και μην μου τον πειραζεται μη ξεκινησει και αλλες μοντες και στο τελος παρω πισω το trichord τριχορδ....:ROFLMAO:
δεν σου κρύβω ότι η .."σκοτεινή πλευρά" μου παρακαλάει να μην σου αρέσει το μηχάνημα........
μήπως μου κάνεις προσφορά πώλησης.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

το δικό μου είναι πολύ θορυβώδες . βόμβο βγάζει
ψάξτο λίγο με τις γειώσεις σου και ίσως θα πρέπει να αλλάξεις την δική του "υποδοχή".. εδώ δεν έχει καμία διαφορά πια με το mf μου που παίρνει ρεύμα από μπαταρία.

........θα μας πει ο vlad από που και ποσό.
λίγο μετά από την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά, κατεύθυνση προς οδό Πειραιώς για Αθήνα.
η αξία του φύλλου στο καπάκι δεν ξεπερνά τα 5€ ..σίγουρα με χρέωσε (με το παραπάνω) για το ψαλίδι που το έκοψε, γιατί τον διέκοψα από ..σοβαρή δουλειά.

δεν σου κρύβω ότι η .."σκοτεινή πλευρά" μου παρακαλάει να μην σου αρέσει το μηχάνημα........
μήπως μου κάνεις προσφορά πώλησης.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Αυτα θα τα πουμε την Κυριακή απο κοντά darh, στειλε μηνυμα τι σε βολευει πρωι ή απογευμα αν και μαλλον μεσημερο-απογευμα θα μπορω.

• Like
Reactions: vlad66
Για πες μου εκεινο το πικαπάκι στα αριστερα του συστηματος ποιο είναι?

Αυτα θα τα πουμε την Κυριακή απο κοντά darh, στειλε μηνυμα τι σε βολευει πρωι ή απογευμα αν και μαλλον μεσημερο-απογευμα θα μπορω.
από σένα θέλω μια χάρη μόνο και στην ζητάω εδώ δημόσια...
όταν θα πάρεις το μηχανάκι σπίτι σου, για λίγες ώρες τουλάχιστον να το ακούσεις στην χαμηλότερη έξοδο του gain του.
ανέβασε το volume του ενισχυτή λίγο παραπάνω χωρίς να φοβηθείς τίποτα!
τίποτα άλλο δεν ζητάω, παρά μόνο αυτό... αν μετά από 5-6 δίσκους δεν σου αρέσει, οκ.. βάλε το gain εκεί που προτιμάς.

από σένα θέλω μια χάρη μόνο και στην ζητάω εδώ δημόσια...
όταν θα πάρεις το μηχανάκι σπίτι σου, για λίγες ώρες τουλάχιστον να το ακούσεις στην χαμηλότερη έξοδο του gain του.
ανέβασε το volume του ενισχυτή λίγο παραπάνω χωρίς να φοβηθείς τίποτα!
τίποτα άλλο δεν ζητάω, παρά μόνο αυτό... αν μετά από 5-6 δίσκους δεν σου αρέσει, οκ.. βάλε το gain εκεί που προτιμάς.
Πες μου γιατι το λες αυτο :unsure: δες και το παραπάνω.

Πες μου γιατι το λες αυτο :unsure: δες και το παραπάνω.
φυσικά και το άκουσα με το μεγαλύτερο gain.
και για άλλη μία φορά επιβεβαίωσα στα αφτάκια μου ότι όσο πιο μακριά είμαι από τα όρια υπερφόρτωσης του line stage που ακολουθεί, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

Φυσικά το gain εχει να κανει με το καθε συστημα.
Παραμετροι οπως ευαισθησια εισοδου ενισχυτη, ηχειων κ.τ.λ
Αν και 2-3 μερες τωρα ακουω με τις ρυθμισεις του gain στο χαμηλό συμφωνα με τις συστασεις σου ειναι πολλες οι αλλαγες και δεν μπορω να πω.
Θα το βαλω παλι σε 2-3 μερες παλι ψηλα να δω και θα ενημερωσω.

• Like
Reactions: vlad66