τέλος πάντων, άλλο ήθελα να γράφω και να μοιραστώ εδώ αλλά με πρόλαβες Μαέστρο....
τι τραβάνε μερικές κούκλες και τι τραβάω και εγώ (αλλά και πόσοι άλλοι) για να τις φέρουμε εκεί που κάποτε ήσαν....
στις 3 παραπάνω φωτογραφίες η ακίδα έχει ήδη καθαριστεί από μένα -πριν από λίγο μέσα στην μαύρη νύχτα...
δεν είχα την υπομονή να περιμένω το πρωί...
όλη η κεφαλή ανήκει στον "φίλο" και συνάδερφο καταστροφέα για τον οποίον έχω ξαναγράψει... κατέχει το ρεκόρ καταστροφών κεφαλών (μάλιστα, κεφαλών και όχι μόνο ακίδων) και την συγκεκριμένη την είχα σετάρει εγώ πριν 4 περίπου χρόνια.
μαθήματα, βρισίδια, κόψιμο μέχρι και της καλημέρας κατά περιόδους μηνών ακόμα και ετών όπως τώρα, αλλά όταν απόψε μου ζήτησε βοήθεια, είπα ..πάει στο διάλο...
αφου νυχτιάτικα σχολάσαμε, πήγαμε μαζί από το σπίτι του χαλβά να δω τι παπαριές έχει κάνει πάλι...
-Μα τον έπλυνα τον δίσκο 2 φορές σήμερα στο πλυντήριο!!! (η κουβέντα του)
-Μάζεψε μάκα η ακίδα σε μισό τραγούδι ρε μ...... δεν το βλέπεις;;;;;;; πούλα τα όλα να ησυχάσουμε και πάρε cd!!
-Oχι δεν παίρνω cd, η Κ.... έρχεται κρυφά και μου κάνει ζημιές όταν λείπω στην δουλειά...
τρώει ένα φάσκελο στην μάπα, παίρνω την κεφαλή μαζί μου , αφού με έπρηξε να την τσεκάρω σπίτι μου... εννοείται ότι έχει χάσει το προστατευτικό, -με τίποτα δεν δίνει 15 φράγκα να πάρει νέο- και ας είναι καλά το κουτί από κατεστραμμένη denon DL 160 που πήρε την κεφαλή μαζί με το headshell ..κουτί.
να πω ότι έχει "φάει" δύο 160 και μία 110;;
σε denon.. γιατί έχει φάει και άλλες από άλλες μάρκες....