AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
εδώ την βλέπω στον denon που δεν έχει την μάζα του audiocraft...Την ακουγα προχθές
το μαγνήσιο ή το αλουμίνιο είναι;;Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα αλλα νομιζω καπου στα 9.
Στο headshell αυτο ταιριαζει σιγουρα καλυτερα στον audiocraft.
Δυστυχώς για να γινει αμεση συγκριση πρεπει οι αλλαγες να γινονται μια μία.είπες bye bye και στο μεγάλο dino σου.... ευκαιρία να δούμε τι θα κάνει το "μικρό" dino με salas DC τροφοδοτικό.. όταν το τελειώσω με το καλό.....
Αν κρίνω από το λευκό χρώμα είναι η 3600 με τη στοκ βελόνα. Ποιες βελόνες (εκτός των στοκ) σας έχουν αρέσει στις 91/3600;Την ακουγα προχθές
Βλαδημιρε γράφε με Δημήτρη νομίζω όλοι έχουν καταλάβει το όνομα μου.πριν 1-2 ώρες μίλαγα στο τηλ με τον αναλογκ Τζιμάρα και μου έλεγε ότι ακούει μία το ένα πικάπ, μία το άλλο..
τα νέα μηχανήματα (ενισχυτής & phono) τα σπάνε και χαρακτήρισε την 3600 πολύ γλυκιά παρά το ότι χάνει στα άκρα από το Lurne με την VM750SH.
η 3600 είναι σε project debut III και ο ελαφρύς βραχίονας με το αντίβαρο των 66γρ δεν μπορεί να κατεβάσει κάτω από τα 11+Hz την ΣΣ της κεφαλής.
εδώ στο technics μου το αντίβαρο φτάνει τα 155-156γρ βάρος και μπορεί να ζυγίσει ΕΜ μπροστά που κατεβάζει την ΣΣ στα 9,2Hz.
και πάλι ψηλά είναι, το πολεμάω με κατασκευές στο αντίβαρο για να την καταφέρω κάπου κοντά στα 8Hz.
κάτι που μπορώ όμως να κάνω πια με τις 91-91R και με την 1η ευκαιρία θα γίνει.
οκ Τζίμη !Βλαδημιρε γράφε με Δημήτρη νομίζω όλοι έχουν καταλάβει το όνομα μου.
Πραγματικά νομίζω στον ήχο από ένα σκαλάκι και πάνω την πληρώνουμε πολυ ακριβά τη νυφη και τα τελευταία χρόνια αναρωτιέμαι αν αξίζει.
Χτες παρελαβα αυτην. Απο το λιγο που την ακουσα, τη βρισκω μαλλον καλυτερη απο τις 3600 & 91R (βαρος αναγνωσης 2.2 γρ και πειραματιζομαι)Αν κρίνω από το λευκό χρώμα είναι η 3600 με τη στοκ βελόνα. Ποιες βελόνες (εκτός των στοκ) σας έχουν αρέσει στις 91/3600;
σε τι θα ενοχλει ;είναι πολύ χοντρή αυτή η μπόρνα και θα σε ενοχλεί.
πάρε μια πιο λεπτή σαν αυτή που έβαλα εγω...
![]()
Το chat του δικάναλου
Εεεεε.... οχι καθε παρατήρηση βοηθά το ξερεις πολυ καλύτερα απο μένα. Επίσης απο τη στιγμή που εδω και πάνω απο 8 μηνες ακουω μονο απο το τρανζιστοράτο η ακουστική μου μνήμη δεν με βοηθά καθόλου Μη του βαλεις βαρυδια μεσα σε παρακαλώ ο σκοπός υπαρξης του ειναι να κυκλοφορεί σε σπίτια για...avclub.gr
4mm τρύπα θέλει αυτό
View attachment 196811
Mια στιγμή η μπόρνα του φίλου είναι πολύ πιο ποιοτική, Όχι ότι θα κάνει διάφορα στον ηχο. Απλά μιας και αγοράστηκε, τρυπανακι και κόντρα παξιμάδι θα έλεγα εγω δεν θυμάμαι όμως μήπως ενοχλεί το μήκος.
θα ακουμπάει στο δακτυλίδι της παροχής ρεύματος και δεν θα μπορείς να το σφίγγεις άνετα.σε τι θα ενοχλει ;
και μόνο ότι είναι ελλειπτική φτάνει...Χτες παρελαβα αυτην. Απο το λιγο που την ακουσα, τη βρισκω μαλλον καλυτερη απο τις 3600 & 91R (βαρος αναγνωσης 2.2 γρ και πειραματιζομαι)
Analogis nude elliptical black diamond. Δεν θα ηθελα να δοκιμασω αλλες στα 120 + ευρω. Περιμενω black diamond και για αλλες κεφαλες, PHILIPS 400/500 MK II και audio technica AT95 . Περισσοτερα για ολες , οταν τις ακουσω. View attachment 196852
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.