Το chat του δικάναλου

ποιές είναι οι "παιδικές αρρώστιες" Θανάση;;
τι παρατηρείς;;
οι μεσαίες λιγο "τσιρίζουν" και οι υψηλές πλούσιες και λιγο θολές . το χαμηλό ειναι χορταστικο , ειδικα με λιγη ενταση , και ελαφρως χαλαρο σε ορισμενα κοματια οπου τεινει να μην ειναι σφιχτά απο την εγγραφη τους . σχεδον σε ολες τις κεφαλες το εχω παρατηρήσει οταν πρωτοπαίζουν

• Like
Reactions: vlad66
Πριν λίγο καιρό διάβασα ότι μας άφησε χρόνους η Jelco, θύμα και αυτή της πανδημίας. Υπάρχει πλέον κατασκευαστής βραχιόνων που να παίρνουν εναλάξιμες Headshell;
Κωστα , εκει εξω υπαρχουν (μεταχειρισμενα) πραγματικα διαμαντια σε πολυ καλες τιμες.
Υπαρχουν ορισμενοι που φτιαχνουν και σημερα , αλλα οι τιμες ειναι συνηθως απαγορευτικες.

Κωστα , εκει εξω υπαρχουν (μεταχειρισμενα) πραγματικα διαμαντια σε πολυ καλες τιμες.
Υπαρχουν ορισμενοι που φτιαχνουν και σημερα , αλλα οι τιμες ειναι συνηθως απαγορευτικες.
Για μεταχειρισμένα ξέρω, για καινούρια ρωτάω.

όλα φαρμακείο είναι, ούτε ένας βραχίονας σε τριψήφια τιμή...
Γι αυτο λεμε , οποιος θελει κορυφαιο βραχιονα (και οχι μονο) ,ψαχνει για μεταχειρισμενο διαμαντι.
Τον AC3000MC μου τον εχω 40+ χρονια. Σημερα λεω οτι τοτε , καποιοι ηταν 50+ χρονια μπροστα.

• Like
Πριν λίγο καιρό διάβασα ότι μας άφησε χρόνους η Jelco, θύμα και αυτή της πανδημίας. Υπάρχει πλέον κατασκευαστής βραχιόνων που να παίρνουν εναλάξιμες Headshell;
Θα σου έλεγα της Ortofon αλλά τους έφτιαχνε η....Jelco.

• Like
Εν τω μεταξύ επανεμφανίστηκε η SAEC, αλλά με τιμές από 5000 ευρώ και πάνω. Άσε που και αυτηνής τους βραχίονες θα τους έφτιαχνε η Jelco.
Οχι.Αυτοι μονοι τους τους φτιαχνανε παντα.
Εισαι σιγουρος οτι εχουν καποιο βραχιονα στα 5000 ?

Εν τω μεταξύ επανεμφανίστηκε η SAEC, αλλά με τιμές από 5000 ευρώ και πάνω. Άσε που και αυτηνής τους βραχίονες θα τους έφτιαχνε η Jelco.
Η Οrtofon πάντως δέν έχει πλέον βραχίωνες στο site της.

Γατάκια….

225E34A3-0C5F-4962-9F7C-958C4EB23D09.jpeg