Ποιο ειναι το κατω ειπαμε ;
Με ακουστικά στο laptop πάντως, ακούγεται υπέροχα Πανίκο, μην ακούς ο Μιχάλης είναι χωρατατζήςHave a break................ κι οπου βρειτε βινυλια της opus 3 , με κλειστα τα ματια
Το ξερωΜε ακουστικά στο laptop πάντως, ακούγεται υπέροχα Πανίκο,
Το ξερωμην ακούς ο Μιχάλης είναι χωρατατζής![]()
Και όμως κανείς από την παρέα εδώ δεν το έχει....Νομίζω ότι ένας από εδώ μέσα το έχει![]()
Πολυ λιγα βινυλια εχουν τωρα Γιώργο.Με ακουστικά στο laptop πάντως, ακούγεται υπέροχα Πανίκο, μην ακούς ο Μιχάλης είναι χωρατατζής
...αλλά βλέπω είναι μόνo CD?
Όταν κάνεις μια ηχογράφηση ενός φυσικού οργάνου συνήθως περνάς από ένα μικρόφωνο (μπορεί και 1% THD), κονσόλα με χούφτες ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές και τελεστικούς στην πορεία του σήματος, compressors/limiters αμφίβολης ποιότητας, ADC αμφίβολης ποιότητας, κτλ κτλ.
Ο πιο συνειδητοποιημένος χομπίστας αυτό που ελπίζει να καταφέρει είναι τουλάχιστον να έχει όσο πιο πιστή αναπαραγωγή του υλικού γίνεται. Δηλαδή το σύστημά του να μην επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση. Προφανώς το live δεν θα το πλησιάσει ποτέ, για πάρα πολλούς λόγους.
Εχω σταματησει να πηγαινω σε αναλογες εκθεσεις εδω και πολλα χρονια και οι λογοι ειναι δυο και μαλιστα ειναι οι ιδιοι για τους οποιους πηγαινα παλαιοτερα:Ο πρωτος ειναι ο συνδυασμος οικονομικης καταστασης και προτεραιοτητων.Ο δευτερος ειναι οτι κανεις εκθετης δεν προκειται να βαλει τη μουσικη που μου αρεσει ακομη κι αν του την παω "συστημενη"(βινυλιο και cd παλαιοτερα,μονο cd τωρα).Βλεπετε,ειναι το αντιθετο απο τις ηχογραφησεις αναφορας που παιζουν συνηθως.Μετά την ανακοίνωση του HES 2023 τον Οκτώβριο έρχεται αυτό όπως και πέρυσι...
![]()
Εταιρείες Ήχου & Εικόνας: Οι 17 μεγάλοι εκθέτες που συμμετέχουν στο BLACKBOX Audio Video Show 2023
Μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο του ήχου και της εικόνας, θα φιλοξενήσει η φετινή έκθεση Blackbox Audio Video Show 2023, που θαwww.newsit.gr
Συμφωνώ με το πρωτο σου λόγο απλώς και εγώ για να μένω κάπως ενήμερος σχετικά με τα συστήματα που κυκλοφορούν θέλω να είμαι για αυτό πάω. Συγκεκριμένα στην δεύτερη έκθεση που έκανε πέρυσι πρώτη φορά είχαν και ομιλίες σχετικά με τον ήχο με ενδιαφέροντα θέματα. Είχε θέλω να πω μια πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια δεν είναι όπως παλιά.Εχω σταματησει να πηγαινω σε αναλογες εκθεσεις εδω και πολλα χρονια και οι λογοι ειναι δυο και μαλιστα ειναι οι ιδιοι για τους οποιους πηγαινα παλαιοτερα:Ο πρωτος ειναι ο συνδυασμος οικονομικης καταστασης και προτεραιοτητων.Ο δευτερος ειναι οτι κανεις εκθετης δεν προκειται να βαλει τη μουσικη που μου αρεσει ακομη κι αν του την παω "συστημενη"(βινυλιο και cd παλαιοτερα,μονο cd τωρα).Βλεπετε,ειναι το αντιθετο απο τις ηχογραφησεις αναφορας που παιζουν συνηθως.
Για να εχεις πολυ περισσοτερες ελπιδες ν' ακουσεις τη μουσικη σου πρεπει να πας στο στουντιο του εκαστοτε αντιπροσωπου.Εκει θα εισαι ο μονος ακροατης αρα δεν κινδυνευει να εκτεθει στους υπολοιπους οπως στην εκθεση ειτε λογω αμφιβολιας για την αποδοση του συστηματος του στη μουσικη σου-μου ειτε γιατι θα "απωθησει" αλλους μονο και μονο επειδη θα παιξει τη συγκεκριμενη μουσικη.Τωρα λοιπον που ο δευτερος λογος παρακαμφθηκε,επιστρεφω στον πρωτο που δεν παρακαμπτεται.Συμφωνώ με το πρωτο σου λόγο απλώς και εγώ για να μένω κάπως ενήμερος σχετικά με τα συστήματα που κυκλοφορούν θέλω να είμαι για αυτό πάω. Συγκεκριμένα στην δεύτερη έκθεση που έκανε πέρυσι πρώτη φορά είχαν και ομιλίες σχετικά με τον ήχο με ενδιαφέροντα θέματα. Είχε θέλω να πω μια πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια δεν είναι όπως παλιά.
Τώρα σχετικά με τα cd εγώ και πέρυσι πήγα με cd μου και δεν μου αρνήθηκαν να τα παίξουν.... εντάξει επειδή ακούω μέταλ δεν πήγα με thrash death....
Ένα dream theater, fates warning, Sabbath θα το βάλουν. Και opeth ακόμα...τα καινούργια...χαχαχαχα
Αυτες οι ηχογραφησεις ειναι που τις πλειστες φορες ξεχωριζουν τα "αρνια απο τα εριφια" ...................Βλεπετε,ειναι το αντιθετο απο τις ηχογραφησεις αναφορας που παιζουν συνηθως.
Ακριβως!Τα "καλα" συστηματα δεν ειναι αυτα που παιζουν καλα τις καλες ηχογραφησεις. Με αυτες , ολα τα συστηματα παιζουν καλα ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.