Sumiko Sumiko.
Δύο μου έχουν σπάσει...
Μία blue point και μια Blackbird

Sumiko Sumiko.
Πριν την grado είχα τη blue point 2 την οποία τη λάτρευα.Δύο μου έχουν σπάσει...
Μία blue point και μια Blackbird![]()
Ευχαριστώ..Καλοάκουστη !!!
Πότε παραλαμβάνεις ;;;
Όχι από Ελλάδα..Είμεθα πατριώται.Από τον Δανό την πήρες;;
Οh no....Sumiko Sumiko.
Όχι βρε τι να παρεξηγηθείς..Οh no....
Δεν ξέρω ρε φίλε με ότι Sumiko άκουσα μέταλ μου το έβγαζε...κουαρτέτο εγχόρδων, το οποίο δεν είναι κακό per se αλλά δεν είναι μέταλ.
Να μην παρεξηγηθώ πολύ καλές κεφαλές, αλλά πολύ "ευγενικές" για τα γούστα μου.
Σωστόοοος....Και λέω ελαφρά τη καρδία γιατί στη κατηγορία τιμής δεν θα κάτσω να ψειρισω τη μαϊμού, οι περισσότερες πάνω κάτω το ίδιο θα ακούγονται.
Η red ξύριζε γαμπρό από απόσταση.Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το μπάτζετ πιο πολύ σε ενδιαφέρει μια κεφαλή που να μην κάνει λάθη.
Η Sumiko με όλη την ευγένειά της δεν κάνει λάθη.
Η Red που ανέφερες κάνει τέτοια λάθη, τσιμπημενη ψηλά για να εντυπωσιάζει και γι'αυτό τα κάνει μαντάρα, αφού τελικά είναι πιο ξερή και από πευκοβελόνα.
Οι Sumiko γενικά δεν ξυρίζουν....Οι red ξύριζε γαμπρό από απόσταση.
Τώρα αν κάνει ή δεν κάνει λάθη η pearl δεν το ξέρω..Με ενδιαφέρει να μην είναι επιθετική ψηλά..Τα υπόλοιπα ανέχονται.
Το είχα διαπιστώσει με τη Blue point 2..Τέρμα ανοικτή και ευχάριστη αλλά μέχρι εκεί..Εκείνη βέβαια την ...έτρεχα με ClearAudio.Οι Sumiko γενικά δεν ξυρίζουν....
Δεν ειναι.Με ενδιαφέρει να μην είναι επιθετική ψηλά..Τα υπόλοιπα ανέχονται.
Με ενδιαφέρει να μην είναι επιθετική ψηλά..Τα υπόλοιπα ανέχονται.
Θα ξεκινήσω το στήσιμο από το ύψος της Grado..Αν δω ότι το παρακάνει ψηλά η είναι αναιμική χαμηλά θα αρχίσω να κατεβαίνω μέχρι να βρω τη χρυσή τομή.Το έχουμε καταλάβει από αυτά που ακούς.
Όχι, επιθετική ψηλά δεν είναι η Sumiko.
Εκτός πια αν τη στήσεις χάλια. Θυμάμαι οι δικές μου ήταν αρκετά ευαίσθητες στο VTA.
Δεν ειναι ......η είναι αναιμική χαμηλά .......
Η αλήθεια είναι ότι η Μαρίζα απαιτεί μια ισορροπημένη κεφαλή για να αναδείξει τις φωνητικές της αρετές .Το έχουμε καταλάβει από αυτά που ακούς.![]()
Γενικα γερνει λιγο προς το ζεστο ηχο , οποτε ή παραλληλα με το δισκο θα βρεις οτι ειναι ενταξει η vta , ή λιγο ψηλα η πλευρα του βραχιονα.Θα ξεκινήσω το στήσιμο από το ύψος της Grado..Αν δω ότι το παρακάνει ψηλά η είναι αναιμική χαμηλά θα αρχίσω να κατεβαίνω μέχρι να βρω τη χρυσή τομή.
Αν μου λες για VTA τότε σίγουρα το ιδανικό της είναι υπό κλίση.
Το σίγουρο είναι ότι θα βρω αρκετά τοπικς για στήσιμο στα ιντερνετς.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.