Το chat του δικάναλου

ποιά από τις 2 ακίδες ;;;

τέτοια διαβάζει ο @Λάκης και μας τρολλάρει συνέχεια......

Υ.Σ.
τώρα που το σκέφτομαι, αν έφυγε όλο το στέλεχος και η ακίδα έμεινε άθικτη πάνω του και το βρεις, ικανό σε έχω να κάνεις καμιά πατέντα .......
Δεν ξέρω για το τρολλαρισμα του κ. Λάκη αλλά απο'τι γράφει πιο πάνω ότι μας διαβάζει λίγο (χωρίς να γνωρίζω πιθανα μάλλον ειναι αποκλειστικά ψηφιακός).
Είπαμε είμαι απρόσεκτος αλλά όχι τόσο μια ήταν η πτώση αυτή της original. Πάντως έστρωσε η βελόνα και είναι πλεον μια από τις αγαπημένες μου. Που να μπουν και 7Ν πανω και που να μπει πανω και στο νέο πικαπ.

Πραγματικά πολλές φορές ορμαω να βάλω το δίσκο να παίξει με λαχτάρα και μόλις αγγίξω το unipivot φρένο προσοχή βαθιά ανάσα να κατεβάσω σωστά. Στο δεύτερο πικαπ με τον κλασικό βραχίονα ολα πάρτυ φρένο πουθενά.
Oμορφια?
οριστεView attachment 246441

την ξέρουμε την ομορφιά.....
το άλλο θέλουμε να δούμε !!!! :LOL:

Αν γίνει το θαύμα και το "άλλο" σαρώσει τα πάντα στον διάβα του, θα έχεις το σθένος να το παραδεχτείς;; :LOL:

Δεν ξέρω για το τρολλαρισμα του κ. Λάκη αλλά απο'τι γράφει πιο πάνω ότι μας διαβάζει λίγο (χωρίς να γνωρίζω πιθανα μάλλον ειναι αποκλειστικά ψηφιακός).
Ναι , ο Λάκης είναι αποκλειστικά ψηφιακός..
Δεν έχει σαδομαζοχιστικές τάσεις και του αρέσει η "εύκολη ζωή".. eversolo και τέτοια..... :ROFLMAO:
Είπαμε είμαι απρόσεκτος αλλά όχι τόσο μια ήταν η πτώση αυτή της original. Πάντως έστρωσε η βελόνα και είναι πλεον μια από τις αγαπημένες μου. Που να μπουν και 7Ν πανω και που να μπει πανω και στο νέο πικαπ.
την γλίτωσε δηλαδή ;;;
καμία απώλεια ;;;

Μιας και λέμε για πτώσεις, είμαι στα πειράματα κόντρα v15iii με goldring 2500 σκονταφτω πάνω στο σκύλο μου που άραζε πίσω από το τραπεζάκι φεύγει η βελόνα από το χέρι μου σκάει τούμπες κάτω στο πλακάκι και σταματά στο χαλί την ακίδα δεν τη βρήκα ποτέ κόπηκε εντελώς.
Μου φάνηκε παράξενο ότι η Linn K9 με την μαμίσια βελόνα έπαιζε τόσο καλύτερα απ αυτήν με AΤ.
Είσαι σίγουρος ότι υπήρχε τέτοια διαφορά?

O Λάκης φτερουγίζει πάνω από τα θέματα και όπου βλέπει να βασανίζεται κόσμος με τα αναλογικά ή να βρίζει τα ψηφιακά, βουτάει και τρολλάρει.
Είναι τρολλεόπτερο.

Δεν έχει σαδομαζοχιστικές τάσεις και του αρέσει η "εύκολη ζωή".. eversolo και τέτοια..... :ROFLMAO:

την γλίτωσε δηλαδή ;;;
καμία απώλεια ;;;
Nα τον κάνω να ξαναγράψει? Ημουν ανάμεσα στο eversolo και το Denafrips pontus ii τα άκουσα διπλα διπλα και χωρις δευτερη σκεψη πήγα στο denafrips.
Το denafrips τωρα αν δεν πάιζει κορυφαία dsd εγγραφη πινει τσαι απο τα αναλογικά μου.
Καμία απώλεια ολα οκ.

• Like
Reactions: vlad66
την ξέρουμε την ομορφιά.....
το άλλο θέλουμε να δούμε !!!! :LOL:

Αν γίνει το θαύμα και το "άλλο" σαρώσει τα πάντα στον διάβα του, θα έχεις το σθένος να το παραδεχτείς;; :LOL:
Ειναι πολυ μεγάλη η πιθανότητα και αυτός ειναι και ο σκοπός μου, το lurne θα μπορουσα να το εχω πουλήσει 20 φορές εχω δεχτέι πρόταση για 2000 (αρκετά πανω απο την αξια του) αλλα εχω αποφασίσει οτι θα το κρατήσω για πάντα.

Μου φάνηκε παράξενο ότι η Linn K9 με την μαμίσια βελόνα έπαιζε τόσο καλύτερα απ αυτήν με AΤ.
Είσαι σίγουρος ότι υπήρχε τέτοια διαφορά?
Επειδη και ο κολλήτος μου με το καραφτιαγμένο sondek μου λέει τα ίδια, πρέπει να δω μήπως δεν είναι μαμα η βελόνα, μιάς και μου ήρθε απο ανταλλαγη δεν γνωρίζω την ιστορία της.
Παντως να ξέρεις οτι ειδικά τον τελευταίο καιρο λιωνω πολυ βινυλιο πριν γράψω κάτι.

• Like
Reactions: westsound
Ήρθε και το στρογγυλό keeper με την ξύλινη βάση για τις κεφαλές..

IMG_20250131_124646.jpg

Μένουν εκτός όσα headshell έχουν 2πλη ασφάλεια

IMG_20250131_124911.jpg

Στο ξύλινο δεν θέλω να επέμβω, στο άλλο μπορώ..

Όμορφο και αρκετά λειτουργικό, θέλει λίγη προσοχή να μην "μπλέκουν" τα χερούλια με τα headshell wires

IMG_20250131_124843.jpg

View attachment 246466

View attachment 246467

Όμορφο και αρκετά λειτουργικό, θέλει λίγη προσοχή να μην "μπλέκουν" τα χερούλια με τα headshell wires

View attachment 246468
Εγώ έχω μια και καλή, την έχω πάνω στο πικάπ. :)

• Like
Reactions: vlad66
Εγώ έχω μια και καλή, την έχω πάνω στο πικάπ. :)
Εσύ είσαι καθαρόαιμος μουσικόφιλος και όχι "άρρωστος" σαν και μας...:LOL:

Στο πικάπ (σχεδόν) πάντα είναι 2 μιας και το "keeper" του βολεύει πολύ και είναι ασφαλές..

IMG_20250131_143600.jpg

IMG_20250131_143609.jpg

• Love
Reactions: Haagenti
Καλό αν όμως είχες 10 η 15 σαν τον άρρωστο πιο πάνω δεν θα μπορείς να ακουμπήσεις δίσκο πάνω 😂

O Λάκης φτερουγίζει πάνω από τα θέματα και όπου βλέπει να βασανίζεται κόσμος με τα αναλογικά ή να βρίζει τα ψηφιακά, βουτάει και τρολλάρει.
Είναι τρολλεόπτερο.
Επιτελω κοινωνικο εργο!

Nα τον κάνω να ξαναγράψει? Ημουν ανάμεσα στο eversolo και το Denafrips pontus ii τα άκουσα διπλα διπλα και χωρις δευτερη σκεψη πήγα στο denafrips.
Το denafrips τωρα αν δεν πάιζει κορυφαία dsd εγγραφη πινει τσαι απο τα αναλογικά μου.
Καμία απώλεια ολα οκ.
😡

View attachment 246466

View attachment 246467

View attachment 246468
Τι ειναι αυτα λεγκο, θα χτισεις καμια πολη;

• Haha
Reactions: aoratos and vlad66