Ρε και κρεμαστρα πήρα και 100 μέτρα καλώδιο πήρα και στη εσωτερική κεραία της τηλεόρασης το έβαλα..... τζίφος,νιέντε,νάδα,νουλ,νάθινγκ,ριέν

.
Τζάμπα το σκύψιμο και το τέντωμα
Πρέπει να είσαι σε δύσκολη περιοχή όπως καλή ώρα η αφεντιά μου.
Έκανα την αίτηση για άδεια Επαγγελματικού ραδιοσταθμού (από πειρατικός) το 1987 και ήρθε ό υπεύθυνος για την μελέτη.
Μαζί με την δικιά μου μελέτη ο ίδιος ανέλαβε και του τότε πρώιμου Δημοτικού Τοπικού Ραδιοφώνου.
Δεν καταλάβαινα και πολλά ,ο αδελφός ήταν ηλεκτρονικός ,αλλά μου έμεινε ότι είναι δύσκολη περιοχή και όντως ήταν και είναι.
Γυρίζαμε με το τρανζίστορ να δούμε που πιάνει και να γυρίσουμε κεραίες, να συντονίσουμε και πάντα υπήρχε 'κενό' που παραμένει μέχρι σήμερα.
Ενώ ακουγόμουν καλά σε άλλα νησιά και στην Αλικαρνασσό απ όπου μ έπαιρναν και τηλέφωνο πριν την έναρξη της δικής τους 'Ελεύθερης Ραδιοφωνίας', στην πόλη και τα χωριά υπήρχε αλαλούμ.
Θα σου συνιστούσα μια τέτοια που έχω ακόμα ..σε ψηλό σημείο.
Χρησιμοποιώ το 550 tuner της Denon για ακροάσεις εξ ανατολών ,που ακούγονται καλύτερα απ τις αντίστοιχες των ίντερνετ ,αλλά θυμάμαι ότι είχα πάρει μια πολύ καλύτερη από μια διαφήμιση του Hi-Fi Knews δεκαετία των 90ς ,προσαρμοσμένη στις BBC προδιαγραφές..Φοβερή.
Από τότε έκανα εγγραφές τα πρώτα Lounge Buddha Bar,Chill out και μια εκπομπή που μ άρεσε και γνωρίστηκα με τον παραγωγό της : Fugi Sunday (Μehmet Karan ), απ τον μεγαλύτερο ραδιοσταθμό στον κόσμο -Power 100 -που εξέπεμψε πρώτη φορά το 1992 από Κωνσταντινούπολη και έτυχε να είμαι εκεί παίρνοντας διαφημιστικό.
To ραδιοφωνάκι ακόμα το χρησιμοποιώ για μουσική και ΜΗ ενημέρωση .