του hifinews έχω (μόνο)
στο antiskating οκ, χρήσιμος ο δίσκος αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι αν δεν υπάρχει δίσκος τέστ..
για μένα δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ο κανόνας ίδιο βάρος ίδιο antiskating, δεν υπάρχει σωστή κλίμακα (και να
υπάρχει πάλι δεν υπάρχει σωστή αναλογία). Ο καλύτερος και πιό σίγουρος τρόπος είναι μηδενισμός της
παραμόρφωσης στα δυο κανάλια σε απαιτητικό τρακ.
Πχ στον sme III όσο και ακριβής να είναι η κλίμακα, πάντα παίζει ρόλο η γωνία του νήματος, το πόσα
αντίβαρα χρησιμοποιείς/και πού και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ποτέ ο μηδενισμός της
παραμόρφωσης δεν συνέπιπτε στίς ίδιες ενδείξεις βάρους/antiskating.
Θεωρώ ότι το όλο σύστημα βραχίονας, κεφαλή πλατώ είναι τόσο χαοτικό (κι ας υπάρχουν εξισώσεις) που
μόνο ένα ακουστικό τεστ μπορεί να δώσει λύσεις.
για το σωστό βάρος ανάγνωσης γιατί ;;
μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας δεν φτάνει ;;
όχι βέβαια .
πχ η 17D3 προτείνει 1.8 εως 2.2
Πές μου εσύ ποιά τιμή θα διαλέξεις.
Και ενδεχομένως εκτός και αυτού του εύρους.
Τώρα σχετικά με τους δίσκους τεστ.
Ορισμένα τεστ είναι κυριολεκτικά εξωπραγματικά. Εχω ελάχιστους δίσκους που έχουν τέτοια δύσκολα
αυλάκια.
Παλιά φρόντιζα να περνάνε όλα τα τεστ. Μετά κατάλαβα ότι είναι ματαιοπονία.
Και δεν μιλάω μόνο για το δικό μου πικαπ. Το δοκίμασα και σε άλλα καλά συστήματα.
Για να παίξουν όλα αυτά τα tracking ability tracks συνήθως θέλει ώρες ρύθμισης και πολλές φορές βάρος
εκτός ορίων προδιαγραφών. Και ο μέσος δίσκος δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις.
Αλλά με το antiskating είναι διαφορετικά.
Ο βραχίονας ήταν πρωτοπορια για την εποχή του.
Πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που τον αγόρασαν γύρω στο 81.
Το υλικό στο κέλυφος αλλά και στα άλλα σημεία δεν είναι πλαστικό. Είναι κάτι σχετικό με ίνες άνθρακα,
έχει σκληρότητα και είναι εύθραυστο, όπως και οι βίδες ρύθμισης.
Εχω τα βαρίδια μάζας, τα χρησιμοποιούσα όταν είχα πάνω την DL103. Η 17άρα έχει λίγο μεγαλύτερη
ενδοτικότητα και είμαι ικανοποιημένος.
Επίσης το μπάνιο σιλικόνης είναι πολύ χρήσιμο, αν και το έχω βγάλει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω
πότε θα ξαναέχω, και εάν, διάθεση να το ξαναβάλω. Θέλω να απλουστεύω την ζωή μου.