Το chat του δικάναλου

Θενξ....
Όσο ήταν το πικάπ στη θέση που είναι τώρα το streamer δεν πήγαινε.
Από τότε που έφυγε το πικάπ και έβαλα το Arcam εκεί...ένας έρωτας γεννήθηκε.
Η φωτό τραβήχτηκε 3 λεπτα αφού είχα μπει στο σπίτι επιστρέφοντας από τις διακοπές.
Με το που μπήκε μέσα μετά από 20 μέρες δεν ασχολήθηκε με κανέναν από εμάς, πήγε καρφί στο σύστημα.
Μιλάμε για χαιφιντελά όχι αστεία.....:ROFLMAO:

Θενξ....
Όσο ήταν το πικάπ στη θέση που είναι τώρα το streamer δεν πήγαινε.
Από τότε που έφυγε το πικάπ και έβαλα το Arcam εκεί...ένας έρωτας γεννήθηκε.
Ισως να μην ειναι κι ετσι...............
Πιθανον , οσο ηταν εκει το πικαπ, να σεβοταν την "αρχηγια" του.
Οταν εφυγε το πικαπ, δεν αναγνωρισε ως αρχηγο το streamer και του το "δειχνει" με το να καθεται αυτος στη θεση του πικαπ, πανω απο το streamer.
Πηρε θεση "αρχηγου" ..................... :ROFLMAO:

Ισως να μην ειναι κι ετσι...............
Πιθανον , οσο ηταν εκει το πικαπ, να σεβοταν την "αρχηγια" του.
Οταν εφυγε το πικαπ, δεν αναγνωρισε ως αρχηγο το streamer και του το "δειχνει" με το να καθεται αυτος στη θεση του πικαπ, πανω απο το streamer.
Πηρε θεση "αρχηγου" ..................... :ROFLMAO:

Μου αρέσει ο "βρώμικος" τρόπος που σκέφτεσαι.........:ROFLMAO:

Όταν θα έρθει το νέο πικαπ τότε θα μάθουμε.....

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC
View attachment 256589

Nέα προσθήκη στο σύστημα: Πάνω από το streamer της ARCAM προστέθηκε το ARCAT.
Κυνηγάει ανηλεώς τα RF, εξαφανίζει το Jitter, τρώει (στην κυριολεξία) το θόρυβο στην ethernet.
Oύτε κυριλέ καλώδια, ούτε σοφιστικέ ρούτερ, ούτε switch και λοιπά.
Αποτέλεσμα εντελώς μαύρα background, οι λεπτομέρειες στο θεό, δυναμικά που σε στελνουν αδιάβαστο, στερεοφωνική εικόνα καρα-θριντι.
To χουρχουριτό που μπορεί να ακούγεται καμιά φορά (στα χαμηλά περάσματα) ενισχύει τα μεσοχαμηλα (τα κάνει πιο αφράτα).
Τρέχει το λογισμικό CATRONIC 5000 (προσοχή στις απομιμήσεις).

Και μηδενική κατανάλωση ρεύματος χάρη στο σύστημα Purina.....

Μάθετε χάι εντ.... Γατάκια....
Παγκόσμια αποκλειστικότητα της δανέζικης Gato το νέο sound stabilizer για ηλεκτρονικές συσκευές....

Last edited:
  • Like
Reactions: superfly
Το εργαλείο πολύ ωραίο. Μη ξεχάσεις να ελέγξεις και τις Μπάφλες. Είναι απολύτως απαραίτητο.

Κάνω Reply σε τυχαίο ποστ του Γιώργου για να γυρίσω την κουβέντα στα ATC μου..

Γιατί;;
Διότι μόλις τώρα μου ήρθε αυτό το μήνυμα, το οποίο έκανα screenshot για να το δούμε όλοι εδώ:

Screenshot_20250826-184254.png

Η ερώτηση που τους είχα κάνει ήταν η εξής:

Screenshot_20250826-184408.png

Δεν το κρύβω ότι τώρα είμαι πιο ήσυχος..

Ευτυχώς δεν έκανα την παραμικρή ζημιά, το ηχείο παίζει όπως έπαιζε και απλά είναι εντελώς καθαρό από σκόνες..

Στα + , το ARMORALL στα λάστιχα των woofers και η ελάχιστη γνώση που απέκτησα για αυτά..

Τι έμαθα;;
Ότι και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, πρόσβαση στις βίδες των μεγαφώνων δεν θα βρεις.......

Έτοιμο να συνεισφέρει σε μελλοντικές κατασκευές

IMG_20250828_173332.jpg

Τα ραντάρ της παρέας των μαστόρων ήταν σε διαρκή ετοιμότητα και μου σφύριξαν προσφορά λίγων ημερών στο amazon.de που αν το πεις σε κάποιον δεν θα σε πιστέψει....

Το εργαστήρι έχει αρχίσει να γίνεται πιο ελκυστικό από τον καναπέ που ακούω μουσική ή βλέπω τιβί...

IMG_20250828_173928.jpg

Έτοιμο να συνεισφέρει σε μελλοντικές κατασκευές

View attachment 256784

Τα ραντάρ της παρέας των μαστόρων ήταν σε διαρκή ετοιμότητα και μου σφύριξαν προσφορά λίγων ημερών στο amazon.de που αν το πεις σε κάποιον δεν θα σε πιστέψει....

Το εργαστήρι έχει αρχίσει να γίνεται πιο ελκυστικό από τον καναπέ που ακούω μουσική ή βλέπω τιβί...

View attachment 256787
Σε βλέπω να ακούς μουσική με τρανζιστοράκι στο εργαστήριο :ROFLMAO:

Σε βλέπω να ακούς μουσική με τρανζιστοράκι στο εργαστήριο :ROFLMAO:

έχω 2 earfun uboomL σε στέρεο λειτουργία στο εργαστήρι..

φυσικά δεν φτάνουν σε απόδοση το αντίστοιχο σύστημα ήχου που έχει ο Dim Dim στο δικό του εργαστήρι, αλλά σε γενικές γραμμές παίζουν ικανοποιητικά..

πολύ πιθανό να είμαι Νο2 στην κατάταξη "ποιότητα ήχου στα οικιακά εργαστήρια του AV Club" , εκτός και αν έχουμε καμιά σιγανοπαπαδιά που δεν μιλάει.... :LOL:

έχω 2 earfun uboomL σε στέρεο λειτουργία στο εργαστήρι..

φυσικά δεν φτάνουν σε απόδοση το αντίστοιχο σύστημα ήχου που έχει ο Dim Dim στο δικό του εργαστήρι, αλλά σε γενικές γραμμές παίζουν ικανοποιητικά..

πολύ πιθανό να είμαι Νο2 στην κατάταξη "ποιότητα ήχου στα οικιακά εργαστήρια του AV Club" , εκτός και αν έχουμε καμιά σιγανοπαπαδιά που δεν μιλάει.... :LOL:
Όλη την ημέρα εκεί μέσα σε βλέπω!

Όλη την ημέρα εκεί μέσα σε βλέπω!

μπα... δεν έχω τηλεόραση εκεί και δεν μπορώ να δω την ΑΕΚΑΡΑ που ρίχνει 2 παστέλια στην Άντερλεχτ
έτσι κάθομαι πάλι στον καναπέ εκτός εργαστηρίου....

Oριστε εκεί θα βάλεις τα δύο blutooth ηχεία που νομίζεις ότι παίζουν μουσική. Έτσι για να ξεσκεπαζονται πιο συχνά τα ΑΤC

Εδώ παθαίνει εγκεφαλικό όταν βγάζω τα πανιά από τα δικά μου, θα ξεσκεπάζει τα δικά του; 😂
Σαν κάτι συμπεθέρες που κρατάνε τα κρυστάλλινα στη βιτρίνα κάνει.

Εδώ παθαίνει εγκεφαλικό όταν βγάζω τα πανιά από τα δικά μου, θα ξεσκεπάζει τα δικά του; 😂
Εγώ τα δικά μου τα έχω μονίμως ξεσκέπαστα. Λέτε να μου κρυώσουν;

Oριστε εκεί θα βάλεις τα δύο blutooth ηχεία που νομίζεις ότι παίζουν μουσική. Έτσι για να ξεσκεπαζονται πιο συχνά τα ΑΤC
Για το εργαστήρι μιλάμε...

Κάνεις κάποια δουλειά, κάποια επισκευή ή μετατροπή και θες μουσική παρέα..

Μια χαρά παίζουν τα μικρά earfün UboomL εκεί

IMG_20250829_132640.jpg

Άλλωστε στο εργαστήρι δεν ακούμε μουσική με "κριτική διάθεση"..
Ένα "σφιχτό" καθαρό μπασάκι που να απλώνει σε όλο τον χώρο, "ευγενικά" μετριοπαθή πρίμα και εναρμονισμένες μέσες με το υπόλοιπο φάσμα είναι αρκετά να μην σου χαλάνε την διάθεση αλλά να σου την φτιάχνουν..

Μα γιατί βγάζεις (βγάζετε όσοι τα βγάζετε) τα ηχειόπανα;;

Τι ποσοστό υψηλών συχνοτήτων θα κόψει;;;
0,05% ;;;;

Αν ακούς διαφορά με το ηχειόπανο τότε θα πρέπει να του κάνεις ένα καλό καθάρισμα γιατί μάλλον η συσσωρευμένη σκόνη (που μπορεί να μην φαίνεται), κόβει ήχο..

Αλλιώς είσαι νυχτερίδα στην ακοή :LOL: