Haagenti
AVClub Fanatic
Να τον χαίρεσαι.Όχι ενάμιση χρόνο τον έχω αλλά πρώτα ήθελα να κάνω εξαντλητικά τεστ πριν γράψω γι'αυτόν....![]()
Ξέρει και αράζει βλέπω.
Να τον χαίρεσαι.Όχι ενάμιση χρόνο τον έχω αλλά πρώτα ήθελα να κάνω εξαντλητικά τεστ πριν γράψω γι'αυτόν....![]()
Ισως να μην ειναι κι ετσι...............Θενξ....
Όσο ήταν το πικάπ στη θέση που είναι τώρα το streamer δεν πήγαινε.
Από τότε που έφυγε το πικάπ και έβαλα το Arcam εκεί...ένας έρωτας γεννήθηκε.
Ισως να μην ειναι κι ετσι...............
Πιθανον , οσο ηταν εκει το πικαπ, να σεβοταν την "αρχηγια" του.
Οταν εφυγε το πικαπ, δεν αναγνωρισε ως αρχηγο το streamer και του το "δειχνει" με το να καθεται αυτος στη θεση του πικαπ, πανω απο το streamer.
Πηρε θεση "αρχηγου" .....................![]()
Με το καλοΌταν θα έρθει το νέο πικαπ τότε θα μάθουμε.....
Παγκόσμια αποκλειστικότητα της δανέζικης Gato το νέο sound stabilizer για ηλεκτρονικές συσκευές....View attachment 256589
Nέα προσθήκη στο σύστημα: Πάνω από το streamer της ARCAM προστέθηκε το ARCAT.
Κυνηγάει ανηλεώς τα RF, εξαφανίζει το Jitter, τρώει (στην κυριολεξία) το θόρυβο στην ethernet.
Oύτε κυριλέ καλώδια, ούτε σοφιστικέ ρούτερ, ούτε switch και λοιπά.
Αποτέλεσμα εντελώς μαύρα background, οι λεπτομέρειες στο θεό, δυναμικά που σε στελνουν αδιάβαστο, στερεοφωνική εικόνα καρα-θριντι.
To χουρχουριτό που μπορεί να ακούγεται καμιά φορά (στα χαμηλά περάσματα) ενισχύει τα μεσοχαμηλα (τα κάνει πιο αφράτα).
Τρέχει το λογισμικό CATRONIC 5000 (προσοχή στις απομιμήσεις).
Και μηδενική κατανάλωση ρεύματος χάρη στο σύστημα Purina.....
Μάθετε χάι εντ.... Γατάκια....
ειναι μια κατηγορια μονος του!Είναι CAT-7;![]()
Το εργαλείο πολύ ωραίο. Μη ξεχάσεις να ελέγξεις και τις Μπάφλες. Είναι απολύτως απαραίτητο.

Σε βλέπω να ακούς μουσική με τρανζιστοράκι στο εργαστήριοΈτοιμο να συνεισφέρει σε μελλοντικές κατασκευές
View attachment 256784
Τα ραντάρ της παρέας των μαστόρων ήταν σε διαρκή ετοιμότητα και μου σφύριξαν προσφορά λίγων ημερών στο amazon.de που αν το πεις σε κάποιον δεν θα σε πιστέψει....
Το εργαστήρι έχει αρχίσει να γίνεται πιο ελκυστικό από τον καναπέ που ακούω μουσική ή βλέπω τιβί...
View attachment 256787
Σε βλέπω να ακούς μουσική με τρανζιστοράκι στο εργαστήριο![]()
Όλη την ημέρα εκεί μέσα σε βλέπω!έχω 2 earfun uboomL σε στέρεο λειτουργία στο εργαστήρι..
φυσικά δεν φτάνουν σε απόδοση το αντίστοιχο σύστημα ήχου που έχει ο Dim Dim στο δικό του εργαστήρι, αλλά σε γενικές γραμμές παίζουν ικανοποιητικά..
πολύ πιθανό να είμαι Νο2 στην κατάταξη "ποιότητα ήχου στα οικιακά εργαστήρια του AV Club" , εκτός και αν έχουμε καμιά σιγανοπαπαδιά που δεν μιλάει....![]()
Όλη την ημέρα εκεί μέσα σε βλέπω!
Εγώ τα δικά μου τα έχω μονίμως ξεσκέπαστα. Λέτε να μου κρυώσουν;Εδώ παθαίνει εγκεφαλικό όταν βγάζω τα πανιά από τα δικά μου, θα ξεσκεπάζει τα δικά του;
Σαν κάτι συμπεθέρες που κρατάνε τα κρυστάλλινα στη βιτρίνα κάνει.
Για το εργαστήρι μιλάμε...Oριστε εκεί θα βάλεις τα δύο blutooth ηχεία που νομίζεις ότι παίζουν μουσική. Έτσι για να ξεσκεπαζονται πιο συχνά τα ΑΤC

Μα γιατί βγάζεις (βγάζετε όσοι τα βγάζετε) τα ηχειόπανα;;Εδώ παθαίνει εγκεφαλικό όταν βγάζω τα πανιά από τα δικά μου, θα ξεσκεπάζει τα δικά του;
Σαν κάτι συμπεθέρες που κρατάνε τα κρυστάλλινα στη βιτρίνα κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.