Το chat του δικάναλου

Πάνω απ'όλα τα αιλουροειδή τα αγαπάμε γιατί τα δέρνει η μλκία.....
εννοειται.. αλλα και για την ανεξαρτησια που τα διακατεχει !!

Υ.Γ και γιατι ειναι ΑΕΚ και δεν γουσταρουν Λανθιμο ( τα περισσοτερα )

• Haha
Reactions: vlad66
Ενώ εμείς εδώ μέσα..... επιστημονικά papers και μόνο 😝😀

Ρε φίλε, εγώ έπιασα τα 8/10 με USB ακουστικά των 30€ που ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για να ακούς μουσική αλλά για meetings ακούγοντας 4-5 δευτερόλεπτα από κάθε track.
Ε, αν ο άλλος είναι κουφός, έχει χάλια ακουστικά ή σύστημα δεν του φταίει κανείς.
Επίσης το να έχει διαφορετική στάθμη σε 2 tracks που πρέπει υποτίθεται να συγκρίνεις το θεωρείς απόλυτα επιστημονικό;
Να ακούσουμε λέει συχνότητες κάτω από τα 40hz, να ακούσουμε διαφορές στα δυναμικά ενώ το ένα track παίζει στα +6 db από το άλλο...
Ναι, εγώ τα άκουσα αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου χρυσαυτιά,
Αν δεν πιάσεις τουλάχιστον 6-7 στα 10 μάλλον πρέπει να συζητήσουμε για αλλαγή στερεοφωνικού ή ακουστικών. :ROFLMAO:

Όπως ξέρεις πολύ καλά, ο "χρυσαυτιασμός" δεν έχει να κάνει με απόκριση συχνότητας..

Άλλωστε οι πιο πολλοί "χρυσαυτιάδες" είναι ηλικίας που αποκλείεται να ακούνε πάνω από τα 12Κ (και βγάλε..).

• Like
Reactions: #@george@#
Και καλά δεν πρέπει να ακούσουμε την καρέκλα που τρίζει αν δεν είμαστε χρυσαυτιάδες; :P
Εμένα μου φάνηκαν χαζά τεστ, έπεσα στην παγίδα του ανεβασμένου volume γιατί τα πήγα στα γρήγορα.
Αλλά όταν τα ακούω εγώ με το ακουστικό της πλάκας από το PC φαντάσου πως θα ακούγονται σε σύστημα!

Ναι, εγώ τα άκουσα αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου χρυσαυτιά,
Αυτό είναι το λάθος σου😄

ΥΓ.
Ένα site είναι ,που προφανώς αποσκοπεί και στα κλικ.
Δεν απευθύνεται σαν και του λόγου μας.
Είναι σαν τα site του αυτοκινήτου,που αν διαβάσεις τα tips που δίνουν, απευθύνονται στο γιο σου ,που δεν έχει δίπλωμα.
Εγώ τους διαβάζω χαζεύοντας και τα ποσταρω ,για αυτούς που έχουν χρόνο για σκότωμα 😸

Τα βρήκα όλα, αλλά τα άκουσα στο 2.1 σύστημα στο desktop. Κάποια είναι πιο εύκολα να τα βρεις έτσι, π.χ. ποιο track έχει sub bass roll-off (με το sub ακούστηκε αμέσως) και κάποια πιο δύσκολα έτσι, π.χ. στο imaging το οποίο στο συγκεκριμένο παράδειγμα σου λέει να ψάξεις να βρεις αν ακούγεται μέσα στο κεφάλι σου. Προφανώς χωρίς ακουστικά δεν ακούγεται μέσα στο κεφάλι σου, αλλά μέσα στο χαμό του συγκεκριμένου track, τα φωνητικά ακούγονταν κέντρο.

Δεν θεωρώ τα αυτιά μου χρυσά. Τα θεωρώ επιχαλκωμένα. 😁

• Like
Reactions: #@george@#
Αυτό είναι το λάθος σου😄

ΥΓ.
Ένα site είναι ,που προφανώς αποσκοπεί και στα κλικ.
Δεν απευθύνεται σαν και του λόγου μας.
Είναι σαν τα site του αυτοκινήτου,που αν διαβάσεις τα tips που δίνουν, απευθύνονται στο γιο σου ,που δεν έχει δίπλωμα.
Εγώ τους διαβάζω χαζεύοντας και τα ποσταρω ,για αυτούς που έχουν χρόνο για σκότωμα 😸

μάλλον σκοτώνεις την ώρα σου στην παραλία... δεν χαζεύεις κάνα μπουτάκι καλύτερα ;;; :p

τι ;;; φύγαν όλα ;;;:LOL:

μάλλον σκοτώνεις την ώρα σου στην παραλία... δεν χαζεύεις κάνα μπουτάκι καλύτερα ;;; :p

τι ;;; φύγαν όλα ;;;:LOL:
Αυτά τα γράφω στην παραλία,με το ένα μάτι στο κινητό και το άλλο εκεί που .... οφείλει να βλέπει.
Με ένα σμπαρο... καμμιά δεκαριά παραδείσια πουλιά!😄

Attachments

• IMG_20240608_145551.jpg
    IMG_20240608_145551.jpg
    1.7 MB · Views: 28
Αυτά τα γράφω στην παραλία,με το ένα μάτι στο κινητό και το άλλο εκεί που .... οφείλει να βλέπει.
Με ένα σμπαρο... καμμιά δεκαριά παραδείσια πουλιά!😄
βλέπεις "πουλάκια" σε τέτοια απόσταση ;;;

μπράβο όραση... !!!! :p