Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Αφού τα είπαμε κατ' ιδίαν.Κάποιο νέο έχουμε ;;;
Αφού τα είπαμε κατ' ιδίαν.Κάποιο νέο έχουμε ;;;
Αντε και ξαναμααναβαθμιστηκαμε.
Υπάρχει κάνας τρόπος να μεταφέρουμε τις λίστες από το Spotify στο Tidal?
Καλησπέρα!Σήμερα ακούσαμε ωραία πράγματα.
Τα "μικρά"
View attachment 260753
Και τα μεγάλα.
View attachment 260754
Πανέμορφα όπως πάντα τα kef, με χαρακτηριστικό ήχο που όμως έχει το τίμημα του σε ενέργεια.
Αντε και ξαναμααναβαθμιστηκαμε.
Υπάρχει κάνας τρόπος να μεταφέρουμε τις λίστες από το Spotify στο Tidal?
Καλησπέρα!
1).Μπορειτε να κανετε expand στο χαρτί πως βιώσατε αυτον τον χαρακτηριστικό ήχο;;
2)."Τιμημα σε ενεργεια". Δηλαδή?
3). Βγαζουν καθολου μπασακι ή ψοφια;; Με τον χερι στην καρδιά!!![]()
2)."Τιμημα σε ενεργεια". Δηλαδή?
Πάντως αυτό με το μπάσο (και όχι μόνο) δεν το καταλαβαίνω.
Το τραγούδι έχει ηχογραφηθεί με ένα μπάσο.
Τι παει να πει σφιχτό ,χαλαρό ,στακατο, αβυσσαλεο κλπ χαρακτηρισμοί.
Ενα από αυτα είναι το ηχογραφημένο.
Όλα τα άλλα παίζουν λάθος.
Τι δεν καταλαβαίνω ρε φουστη μου![]()
Σωστα το αποτυπώνεις. Βασιζόμενος στο σκεπτικό σου, ρωτησα πριν εαν το τραγούδι έχει ηχογραφηθει με ένα Χ μπάσο και το ταδε ηχειο , (λόγω των χαρακτηριστικών του - κατασκευής του ) , το αναπαράγει , το αποτυπώνει , το εκφραζει , το παίζει...(χαχα)... πλαδαρα...πως να το περιγράψω δεν ξερω... Χ-4 ας πούμε ... γι αυτο κ ρωτησα...πως το εξελαβε , αφουγκράστηκε ο συγκεκριμένος μας ακροατής...Πάντως αυτό με το μπάσο (και όχι μόνο) δεν το καταλαβαίνω.
Το τραγούδι έχει ηχογραφηθεί με ένα μπάσο.
Τι παει να πει σφιχτό ,χαλαρό ,στακατο, αβυσσαλεο κλπ χαρακτηρισμοί.
Ενα από αυτα είναι το ηχογραφημένο.
Όλα τα άλλα παίζουν λάθος.
Τι δεν καταλαβαίνω ρε φουστη μου![]()
Ρε συ Λεώ,τίποτα δεν με ενοχλεί και ειδικά από σένα που ξέρω ότι ξέρεις.Ότι στον ίδιο χώρο έχουμε ακούσει κάμποσα και ξέρουμε με βάση τον χώρο πως είναι η συνέργεια του κάθε ηχείου που έχουμε ακούσει σε αυτόν και έτσι μπορούμε να πούμε πως παίζει το ένα, πως το άλλο και πως το παρ' άλλο.
Τα επίθετα γιατί να ενοχλούν;
Εγώ διαλέγω να περιγράφω έτσι ας πούμε στην παρούσα φάση. Τι θα έπρεπε να πω για να είμαι «τεχνικά ορθός»;
Πριν μπω μέσα να ακούσω, έριξα και μια ματιά στο σπινόραμα του Blade. Πως να ξεκινούσα δηλαδή; Με μοίρες ανά συχνότητα; Θα γίνει κι αυτό αν πάει εκεί η κουβέντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.