Το chat του δικάναλου

Ωx αυτο ειναι πολύ δουλειά.
Οχι ευκολακι ειναι. Μια εφαρμογη ειναι να εγκατασταθει κ να αναβαθμιστει με δυο εξτρα αρχειακια κ εισαι ετοιμος. play and convert με 2 κινησεις....

22.png

Οχι ευκολακι ειναι. Μια εφαρμογη ειναι να εγκατασταθει κ να αναβαθμιστει με δυο εξτρα αρχειακια κ εισαι ετοιμος. play and convert με 2 κινησεις....

View attachment 259995
Το όχ είναι πολύ δουλειά αναφέρθηκα στην ποσότητα είναι γύρο στα 8Τ απο το πρωί δεν εχω τελειώσει τα Α.
Θα δοκιμάσω και το foobar ναι.

Το όχ είναι πολύ δουλειά αναφέρθηκα στην ποσότητα είναι γύρο στα 8Τ απο το πρωί δεν εχω τελειώσει τα Α.
Θα δοκιμάσω και το foobar ναι.
Ααααα σορυ φιλαρακο!! Οντως τοτε εχεις αρκετή...8T με SACD iso ειναι εργατοώρες καλές !!! Καλα τι χωρητικότητα δίσκων εχεις... 2 των 8Τ σιγουρα...πωωω...

Εχω πόλους m.2 των 2Τ μπαίνουν σε ενα 7Τ το κακό είναι ότι δεν τα παίζει το gentoo τα dsf η δεν εχω κάποια ρύθμιση?

Παρα τους περιορισμούς που εχει το gentoo σε αναπαραγωγές αρχείων απο δίσκους
1. Δεν παίζει sacd.iso
2. Δεν παίζει dvdaudio
3. Δεν παίζει dsf
Όλα τα παραπάνω τα παίζει το foobar αλλά ο υπολογιστής βγάζει usb που είναι ΠΟΛΥ λίγη σε σύγκριση με την i2s.
Oποτε δουλειά δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε, μετατροπή λοιπόν. Θα βρω τι παίζει καλύτερα και θα τα γυρίσω εκεί.
Η αναπαραγωγή του pi φανταστική.

Παρα τους περιορισμούς που εχει το gentoo σε αναπαραγωγές αρχείων απο δίσκους
1. Δεν παίζει sacd.iso
2. Δεν παίζει dvdaudio
3. Δεν παίζει dsf
Όλα τα παραπάνω τα παίζει το foobar αλλά ο υπολογιστής βγάζει usb που είναι ΠΟΛΥ λίγη σε σύγκριση με την i2s.
Oποτε δουλειά δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε, μετατροπή λοιπόν. Θα βρω τι παίζει καλύτερα και θα τα γυρίσω εκεί.
Η αναπαραγωγή του pi φανταστική.
Dsf παίζει, εγώ πως ακούω νομίζεις;

Θα κάνω μια γενική επισήμανση,που αφορά πρωτίστως εμένα και μετά σχεδόν όλους τους φίλους.
Θα πρότεινα να αναγράφουμε όλο το όνομα της συσκευής στην οποία αναφερόμαστε,ώστε ο ΚΑΘΈΝΑΣ να μπορεί να καταλάβει ποια είναι και ταυτόχρονα να την ψάξει,αν το επιθυμεί.
Γράφουμε εγώ και Vlad πχ,το L και το X και το 7αρι και το Α6, λες και ο άλλος είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι συσκευές έχουμε σπίτι μας .

Επι τη ευκαιρία,τι είναι το T7 βρε analog jimara?😁

Ζητώ συγνώμη όντως έχουμε ξεφύγει γιατί μερικοί έχουμε γίνει παρέα και βαφτιζουμε μηχανήματα οπως μας αρέσει, μεταξύ μας είναι βολικό για άμεση συνεννόηση, δημόσια δεν βγάζει νόημα. Στο player gentoo του rasberry pi που μαστορευω για να παιξεις αρχεια απο δίσκους πρέπει αρχικά να τους ορίσεις. Για να θυμάμαι ποιος δίσκος είναι οριζω πάντα με το γραμα Τ=terra και 1Τ =1000gb άρα 2Τ, 3...7Τ κτλ.

• Like
Reactions: mdvq
Βρέθηκε και η ρύθμιση για να παίζει ολα τα dsd
1000040792.jpg

DSD Native U8 και οχι Dop στις ρυθμίσεις του squeezelite R-2.

Ωραια το βγαλαμε..
Το καλωδιο ειναι κολλημενο στο γουφερ. 😡
Πως προτεινετε να το βγαλω;
Εμπειρια δεν υπαρχει ουτε και τα εργαλεια που μαλλον θα χρειαστουν.
Εχω κολλητηρι και καλαι μονο.
Να κοψω το καλωδιο και επειτα να το κολλησω;
Help Popeye, HELP. 🙃

1000003227.jpg1000003229.jpg

Και να κόψεις το καλωδίου πάνω στον ακροδέκτη έχει μπει πολύ καλάι και πρέπει να βγεί.
Θες ταινία που με το κολλητηρι την ακουμπάς πάνω και όταν το λιώσει το απορροφά. Δεν ξέρω πως λέγεται επιστημονικά...
Κάτι τέτοιο...

• Like
Reactions: Haagenti
Και να κόψεις το καλωδίου πάνω στον ακροδέκτη έχει μπει πολύ καλάι και πρέπει να βγεί.
Θες ταινία που με το κολλητηρι την ακουμπάς πάνω και όταν το λιώσει το απορροφά. Δεν ξέρω πως λέγεται επιστημονικά...
Κάτι τέτοιο...

Αυτο είδα έχουν ρίξει ένα κουβά καλάι πάνω.
Έλεγα μήπως γίνεται με τον παρακάτω τρόπο που δείχνει προς το τέλος του βίντεο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.