Δε μπορεί. Πρέπει να τα μετατρέψεις σε DSF.Ξέρει κανείς αν μπορει το gentoo να παίξει sacd.iso οπως το foobar??
Δε μπορεί. Πρέπει να τα μετατρέψεις σε DSF.Ξέρει κανείς αν μπορει το gentoo να παίξει sacd.iso οπως το foobar??
Ωx αυτο ειναι πολύ δουλειά.Δε μπορεί. Πρέπει να τα μετατρέψεις σε DSF.
Υπάρχουν εφαρμογές για αυτό.Ωx αυτο ειναι πολύ δουλειά.
Το όχ είναι πολύ δουλειά αναφέρθηκα στην ποσότητα είναι γύρο στα 8Τ απο το πρωί δεν εχω τελειώσει τα Α.Οχι ευκολακι ειναι. Μια εφαρμογη ειναι να εγκατασταθει κ να αναβαθμιστει με δυο εξτρα αρχειακια κ εισαι ετοιμος. play and convert με 2 κινησεις....
View attachment 259995
Ααααα σορυ φιλαρακο!! Οντως τοτε εχεις αρκετή...8T με SACD iso ειναι εργατοώρες καλές !!! Καλα τι χωρητικότητα δίσκων εχεις... 2 των 8Τ σιγουρα...πωωω...Το όχ είναι πολύ δουλειά αναφέρθηκα στην ποσότητα είναι γύρο στα 8Τ απο το πρωί δεν εχω τελειώσει τα Α.
Θα δοκιμάσω και το foobar ναι.
Dsf παίζει, εγώ πως ακούω νομίζεις;Παρα τους περιορισμούς που εχει το gentoo σε αναπαραγωγές αρχείων απο δίσκους
1. Δεν παίζει sacd.iso
2. Δεν παίζει dvdaudio
3. Δεν παίζει dsf
Όλα τα παραπάνω τα παίζει το foobar αλλά ο υπολογιστής βγάζει usb που είναι ΠΟΛΥ λίγη σε σύγκριση με την i2s.
Oποτε δουλειά δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε, μετατροπή λοιπόν. Θα βρω τι παίζει καλύτερα και θα τα γυρίσω εκεί.
Η αναπαραγωγή του pi φανταστική.
Με τι τα έχεις μετατρέψει?Dsf παίζει, εγώ πως ακούω νομίζεις;
Iso2dsdΜε τι τα έχεις μετατρέψει?
Είναι δωρεάν? Το κατεβάζω και δεν ξεκίνησε, έχεις καμιά οδηγία? Κάνα link?Iso2dsd
Είναι δωρεάν? Το κατεβάζω και δεν ξεκίνησε, έχεις καμιά οδηγία? Κάνα link?
Δουλεψε μια χαρά με αυτή την εκδοση, ευχαριστώ
Αυτο είδα έχουν ρίξει ένα κουβά καλάι πάνω.Και να κόψεις το καλωδίου πάνω στον ακροδέκτη έχει μπει πολύ καλάι και πρέπει να βγεί.
Θες ταινία που με το κολλητηρι την ακουμπάς πάνω και όταν το λιώσει το απορροφά. Δεν ξέρω πως λέγεται επιστημονικά...
Κάτι τέτοιο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.