Το chat του δικάναλου

Σταματήστε να κάνετε παρατηρήσεις χωρίς να γνωρίζετε το υπόβαθρο του κάθε συνομιλητή σας..
Πολύ καλή συμβουλή, θα ήταν καλό να την ακολουθούσες κι ο ίδιος. Διάβασε ας πούμε πρώτα αυτό το νήμα που πραγματεύεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ενίσχυση των ΑΤC https://avclub.gr/threads/odigisi-atc-scm40.73022/page-23

Σταματήστε να κάνετε παρατηρήσεις χωρίς να γνωρίζετε το υπόβαθρο του κάθε συνομιλητή σας.

Καλό είναι να το ξεκινήσεις και εσύ αυτό.
Καταλαβαίνεις ότι έχεις αντίθετη γνώμη με όσους έχουν ακούσει τον συνδιασμό (που τυχαίνει να είναι ο μισός δικάναλος) ενώ δεν τον έχεις ακούσει (και ούτε πρόκειται).

Το ότι πέρασαν από τα χέρια σου και τα οδήγησες (ή δεν κατάφερες να τα οδηγήσεις) δεν λέει σε κανέναν τίποτα απολύτως.

Διάβασε λοιπόν το νήμα που έχω αναφέρει τόσες φορές.

Αν ποτέ άλλαζες ενισχυτή πιστεύω ότι ο Hegel h 400 θα ταίριαζε . Και είναι all in one με φοβερό streaming dac section

• Like
Reactions: Tzimisce
Θα άξιζε πάντως να κάνουμε μια δοκιμή με τον ταπεινό αλλά πολύ αγαπημένο μου τρανζίστορατο monrio mc 207 - τον οποίο πούλησα και ξαναγορασα - με τα ATC.
Οδήγηση ΑΤC τρανζίστορ vs λαμπα.

• Like
Reactions: Tzimisce
Μιας και η άποψη μου είναι μακράν διαφορετική, πριν τη γράψω να ρωτήσω σε τι σύστημα έγινε η σύγκριση cnx και Α6

Λες να έγινε σε διαφορετικά συστήματα η σύγκριση ;; ή υπάρχει περίπτωση κάποιο σύστημα να ευνοήσει κάποιο από τα δύο ;;

Λες να έγινε σε διαφορετικά συστήματα η σύγκριση ;; ή υπάρχει περίπτωση κάποιο σύστημα να ευνοήσει κάποιο από τα δύο ;;
Τίποτα δεν αποκλείεται.
Ας μάθουμε το σύστημα πρώτα.

Θα άξιζε πάντως να κάνουμε μια δοκιμή με τον ταπεινό αλλά πολύ αγαπημένο μου τρανζίστορατο monrio mc 207 - τον οποίο πούλησα και ξαναγορασα - με τα ATC.
Οδήγηση ΑΤC τρανζίστορ vs λαμπα.
Άμα έχεις όρεξη να κουβαλάς... 😉

Μιας και η άποψη μου είναι μακράν διαφορετική, πριν τη γράψω να ρωτήσω σε τι σύστημα έγινε η σύγκριση cnx και Α6
Ενισχυτής Cambridge , Streamer Cambridge, ηχεία Focal δαπέδου, πικάπ Technics, phono Cambridge, καλωδίωσης Atlas..
Το A6 αντικατέστησε το Streamer Cambridge, συνδέθηκε με τα ίδια καλώδια και η σύγκριση έγινε με το ίδιο πρόγραμμα..
Αφού βγήκαν τα συμπεράσματα μετά αλλάξαμε καλώδια ιντερκονεκτ, ρεύματος και στα δύο Streamer για να δει ο ιδιοκτήτης του Cambridge πως "ακούν" οι συσκευές σε αλλαγές..
Εκεί η διαφορά έγινε ακόμα μεγαλύτερη μεταξύ των δύο players υπέρ του Α6..

Ποιο ηταν το cxn v2 η το cxn 100? Γουστα ειναι αυτα. Το A6 αρεσει σε οσους τους αρεσει η φωτεινοτητα , λεπτομερεια κλπ. Το cambridge εχει πιο ραφινατο ηχο, πιο πολυ σωμα και ρυθμο.

Ποιο ήταν το cxn v2 η το cxn 100; Γουστα ειναι αυτα. Το A6 αράζει σε οσούς τους άρεσε η φωτεινότητα , λεπτομερεια κ.λπ. Το cambridge εχει πιο ραφινατο ηχο, πιο πολυ σωμα και ρυθμο.
Το V2..
Ναι, το Α6 είναι πιο φωτεινό επάνω όμως...
Έχει πολύ καλύτερη 3D σκηνή σε όλες τις διαστάσεις, υψος-πλατος-βαθος, πολύ καλύτερη ανάλυση σε όλο το φάσμα, γενικά πιο αέρινο, εύπλαστο, τονικά καλύτερο κλπ κλπ..
Το V2 έχει τον κλασσικό Εγγλέζικο ήχο που δεν αρέσει σε όλους, έχει το δικό του χρώμα που στην ουσία έχει μόνο καλές ξεκούραστες μεσαίες.. στο υπόλοιπο φάσμα δεν φτάνει το Eversolo..
Πάντως παρατηρήσεις σου είναι σωστές...
(Αν ακούσεις το Α6 master edition με άλλο τροφοδοτικό, αλλάζει πολύ η απόδοση του, γεμίζει παντού και σταματά να ακούγεται έτσι όπως ακουγόταν με το μαμά τροφοδοτικό)

• Like
Reactions: steadyshot
Το V2..
Ναι, το Α6 είναι πιο φωτεινό επάνω όμως...
Έχει πολύ καλύτερη 3D σκηνή σε όλες τις διαστάσεις, υψος-πλατος-βαθος, πολύ καλύτερη ανάλυση σε όλο το φάσμα, γενικά πιο αέρινο, εύπλαστο, τονικά καλύτερο κλπ κλπ..
Το V2 έχει τον κλασσικό Εγγλέζικο ήχο που δεν αρέσει σε όλους, έχει το δικό του χρώμα που στην ουσία έχει μόνο καλές ξεκούραστες μεσαίες.. στο υπόλοιπο φάσμα δεν φτάνει το Eversolo..
Πάντως παρατηρήσεις σου είναι σωστές...
(Αν ακούσεις το Α6 master edition με άλλο τροφοδοτικό, αλλάζει πολύ η απόδοση του, γεμίζει παντού και σταματά να ακούγεται έτσι όπως ακουγόταν με το μαμά τροφοδοτικό)
Έχω ακούσει μόνο το απλό a6 (όχι master) gen 1 stock αρκετή ώρα αλλά με κούρασε λίγο .Δε μου άρεσε ο πολύ αναλυτικός ήχος ούτε φωτεινά πρίμα μου αρέσουν. Ομως ναι είχε ωραίο βάθος η σκηνή, αλλα ναι είμαι fan του αγγλικού ήχου γενικά

Last edited:

Μη με κουρδίζεις ακόμα δεν το πήρα.... :LOL:

Έχω ακούσει μόνο το απλό a6 (όχι master) gen 1 stock αρκετή ώρα αλλά με κούρασε λίγο .Δε μου άρεσε ο πολύ αναλυτικός ήχος ούτε φωτεινά πρίμα μου αρέσουν. Ομως ναι είχε ωραίο βάθος η σκηνή, αλλά ναι είμαι fan του αγγλικού ήχου γενικά
Το V2 είναι ενοχλητικά αδιάφορο μπροστά στο Α6 master edition..
Αν τα ακούσεις δίπλα με τον ίδιο ενισχυτή, ίδια καλώδια (όχι πολύ φωτεινά), δεν θα πρέπει να αγοράσεις το V2..
To απλό από το Master edition έχουν πολλές διαφορές εσωτερικά στο κύκλωμα με αποτέλεσμα να ακούγεται αρκετά καλύτερο το Master edition, (το τροφοδοτικό που έχουν βάλει μέσα είναι για πέταμα)..
Επίσης το V2;δεν έχει καθόλου καλή τροφοδοσία, δεν έχει προσέξει καθόλου σε αυτόν τον τομέα..
Αν ακούσεις το Α6 με σχετικά φωτεινά μηχανήματα, ηχεία, καλώδια κλπ, ναι εκεί θα σε κουράσει..

Μη με κουρδίζεις ακόμα δεν το πήρα.... :LOL:
Δυστυχώς η αλλαγή της ηχητικής απόδοσης του Α6 master edition μετά την αλλαγή τροφοδοτικού είναι πολύ σημαντική, ανεβαίνει κατηγορία..
Άφου αυτό που έχουν βάλει μέσα είναι σκουπίδι.. Δεν επιτρέπεται σε αυτή την κατηγορία τιμής να έχει αυτό το τροφοδοτικό..