Haagenti
AVClub Fanatic
Όχι, περιμένει να βάλω κάνα gravity blast beat , δεν του αρέσουν τα αργά κομμάτια.Έχω την εντύπωση ότι ο γάτος σου νομίζει ότι τον έβαλες τιμωρία και δεν κουνιέται....![]()
Όχι, περιμένει να βάλω κάνα gravity blast beat , δεν του αρέσουν τα αργά κομμάτια.Έχω την εντύπωση ότι ο γάτος σου νομίζει ότι τον έβαλες τιμωρία και δεν κουνιέται....![]()
Την ωρα που ο αγαπητός Βλαδίμηρος εχει μπλέξει με συστοιχίες 010101011110010101 και κάτι φίδια "να" με το συμπάθιο (τα καλώδια ντε ειδικά του ρεύματος χαχαχα), η απάντηση του μου άναψε φωτιές και εγώ άλλο που δεν ήθελα να τις σβήσω.Μεγάλο δίλημμα Δημήτρη !!!
Με τα εξαιρετικά specs της, με τα 0,4mV της, η κεφαλή "ζητάει" κάτι πολύ καλό..
Και το πολύ καλό είναι ακριβό , ειδικά στα phono..
Όχι, το phono του Yamaha θα την αδικήσει.. σκέψου και τι πικάπ πήρες...
Και με ποιόν βραχίονα.....

85-90db μέσες στάθμες και 100-105db κορυφές..Πόση πιστεύετε είναι η μέση στάθμη έντασης σε θεωρείο στο μέγαρο μουσικής με ορχήστρα λίγο κάτω από 50 άτομα;;
Mozart έπαιζε...
View attachment 268402
Μετά θα σας αφήσω να μαντέψετε την ένταση στο μάξιμουμ κρεσέντο ...
(Αν το λέω σωστά)
@Skakinen
Εσύ Διονύση μην πεις τίποτα ακόμα, αφού ήσουν δίπλα μου και έβλεπες το ντεσιμπελόμετρο...
Γιατί να "τραβάει" αριστερά;;Βλαδίμηρε η σκηνή τραβούσε λιγο προς τα αριστερά?
Ώπα.. τώρα κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα..Περα απο την πλάκα πρέπει να ειναι τρομερή εμπειρία,
γράψε ένα δύο πράγματα αν θες γενικά για την όλη φάση
Υ.γ. τωρα είδα το άλλο νήμα όπου έγραψες τις εντυπώσεις σου
Εντάξει, το πολύ πολύ να έχω πέσει λίγο έξω (περίπου 5db λιγότερα) στις μέσες στάθμες..Λευτέρη και Μιχάλη θα περιμένουμε και άλλους να μαντέψουν.. οκ ;;;
Ποτέ μου δεν μέτρησα ,αλλά μέσος όρος 90-120 λόγω 'πυκνότητας οργάνων',επειδή παρέστην με ολιγομελή σχήματα.
H αναφορά μου είναι το Half Note..με φωνητικά σχεδόν πάντα.
Έχω πάει φίλε Vlad, στα 'κατώγια' δούλευε φίλος μου και συμμαθητής ..μπορεί να ναι ακόμα,με είχε ξεναγήσει.Mην μπερδεύεις αίθουσες τύπου Half Note , An Club , Gagarin κλπ... η διαφορά μεγέθους είναι τεράστια με την αίθουσα του μεγάρου και εκτός αυτού όλες αυτές οι μικρότερες αίθουσες είναι φίσκα στα ΡΑ ηχεία , ενώ στο μέγαρο τα μόνα ηχεία που θα δεις είναι αυτά των ανακοινώσεων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.