Προσωπική μου άποψη είναι ότι η 'κίνηση' και τα 'επίπεδα' της ηχογράφησης είναι ακουστά ακόμα και από ένα μέτριο σύστημα.
Δεν έχω τις εμπειρίες ακροάσεων Rock και κλασσικής των υπόλοιπων μελών ,(έχω πάει ΜΕΓΑΡΟ και άκουσα δοκιμαστικά ) ,αλλά η φράση η 'ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ' μπορεί να περιγράψει τις εμπειρίες LIVE μικρών συνόλων,γυναικείων φωνών ,unplugged (που δεν ανέφερε κανείς ) και γενικά πολύ κοντινή 'ακρόαση' αγαπημένων καλλιτεχνών.
Μέχρι ..χρεοκωπίας.
Γνωρίζετε την μανία μου για αρχειοθέτηση Περιοδικών που αφορούν το χόμπι μας, απ τα late 70ς μέχρι και το τελευταίο του Soundhxos No 52 ,έχω κάθε Ελληνική εκδοτική προσπάθεια (η οποία στόχευε την 'προσωπική μου απόσυρση' αλλά και την ΙΣΤΟΡΙΑ /ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ).
Υπήρχε ένα περιοδικό τέλη 90ς-00ς High Fidelity ,όπου ένας Αρθρογράφος (Μανωλάκος?) 'ανέλυε' γνωστές στους φιλόμουσους κυρίως ηχογραφήσεις ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ όπως έλεγε συστήματα.
Η ηχητική φιλοσοφία του ήταν ο μεγάλος ΉΧΟΣ, βατοβόρος ,λεπτομερής που αποκάλυπτε λεπτομέρειες ηχογράφησης ,ενώ ο ίδιος είχε πολλές γνώσεις για κατασκευές και μηχανήματα.( Υπόσχομαι να σας βρω).
Τον παρακολουθούσα και αγόραζα ότι software πρότεινε και δεν είχα, ...έτσι με φίλους -γνωστούς-Εκθέσεις κ.λπ έκρινα τα γραφόμενά του.
Η Δική μου αναφορά είναι μια καλλιτέχνης που έχει φοβερή φωνή,(αδικημένη κατ εμέ) την ακολούθησα όπως ξανα-έγραψα σε δύο tour !!!!!!! ,παρακολούθησα σε κάποιους μικρούς χώρους, έχω συνομιλήσει μαζί της , συνομίλησα με τον κιθαρίστα (σύντροφό της) και φυσικά επισκέφτημα το στούντιο ηχογράφησης ,απ όπου έχω κάποια βίντεο και ειδικά πρέπει να την 'παρακολούθησα' live πάνω από 8-9 φορές !!!! στην καριέρα της.
Fanatic ίσως,τρελαμένος με την φωνή της??? ,αλλά έχω πολύ υλικό από συναυλίες /Live της .
Η ηχογράφηση συγκεκριμένων τρακ της μουσικού -τραγουδοποιού κατά την αναπαραγωγή και το τονίζω ,μου απεικονίζουν τις εν σκηνή κινήσεις της.
Ένα χαρακτηριστικό τραγούδι που έχω δει/ακούσει από πρώτες θέσεις και έχω 'ξεσκίσει' σε ακροάσεις ακόμα και με κάποιους Έλληνες Εμπόρους,πωλητές,εισαγωγείς στον δικό μου και τον δικό τους χώρο .