Το chat του δικάναλου

Διαφωνώ , αλλά λαμβάνω υπόψη όσα γράφεις .

Φυσικά ξέρω τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο ήχος μου και σε αυτό το κομμάτι δεν διαφωνούμε.. διαφωνώ στα στάσιμα.

Προφανώς έχεις άλλη αντίληψη περί μπάσου, δεν ξέρω ποιές είναι οι αναφορές σου στον τομέα, οι δικές μου είναι η ακρόαση στα καλά live που έχω πάει.
Πρέπει να διαφωνούμε, για να βελτιωνομαστε και οι δύο..

Τώρα όσον αφορά τα στάσιμα δεν υπάρχει χώρος που δεν υποφέρει από αυτά, κάνεις μας δεν έχει τον τέλειο ακουστικά χώρο, ούτε εγώ φυσικά από την στιγμή που παίζουμε σε απλά δωμάτια και όχι αποκλειστικους χώρους για τα Setup μας..

Δεν έχω άλλη αντίληψη περί μπάσου, διάβασε για την ακουστική χώρων και τα προβλήματα των χαμηλών συχνοτήτων στα δωμάτια..

Έχω ακούσει πάρα πολλούς χώρους και με εντελώς διαφορετικά ηχεία μέσα σε αυτούς, κάτι γνωρίζω, κάποια εμπειρία έχω😉
Το πιο δύσκολο πράγμα στο Audio είναι οι χαμηλές συχνότητες, εκεί παίζει όλο το παιχνίδι..
Ο έλεγχος τους είναι πολύ σημαντικό και κοστοβορο θέμα..
Επίσης θέλει και αρκετό χρήμα.
Ανάλογα τις απαιτήσεις μας φυσικά..

Άρα δεν έχεις πάει σε αίθουσες συναυλιών παρά μόνο σε ανοιχτούς χώρους ;;;

Γιατί ναι, μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση.
Έχω πάει φυσικά σε ότι χώρο συναυλιών υπάρχει, και λοιπόν;
Εξήγησε μου..
(Μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα)

Τελειώνοντας κλείνω με αυτό που περίμενα να κλάψω αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε...

Τα κρουστά....

Όχι, δεν με απογοήτευσαν στην αίθουσα.. κάθε άλλο !!!

Παλμός, ένταση, punch , ήταν υπέροχα !!

Αλλά το ίδιο υπέροχα είναι και εδώ.

Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα (Μότσαρτ νομίζω είπες ότι έπαιζε) και το τι θέλει να βγάλει η ορχήστρα στο έργο. Συνεπώς δεν φτάνει μια ακρόαση ορχήστρας, αλλά δυστυχώς θέλει πολλές ακροάσεις πολλών ορχηστρών.
Τι να κάνουμε, δεν είναι εύκολο το άθλημα.

Πάντως άλλη φορά πήγαινε να ακούσεις Τσαικόφσκυ. Πιο κοντά στις δυναμικές αντιθέσεις τις συναισθηματικές που ψάχνεις. Οι οποίες βοηθάνε.

Άκου τα σημεία από το 6:40 έως το 7:20 περίπου και από το 13:15 έως το 14:12. Και μετά τη μεγάλη μελωδία στο τέλος. Εγώ αυτό το χρησιμοποιώ πολλές φορές για φάρμακο... .:p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.