Το chat του δικάναλου

Επειδή το υποσχέθηκα ,θα αναρτήσω ένα τρακ που είχε βάλει στο 'μικροσκόπιο' του και αφιέρωσε ένα άρθρο για την 'κίνηση' στην σκηνή και τα επίπεδα.

Φυσικά η εγγραφή είναι πολή καλή.

Λέει ότι καθισμένος ο ακροατής στο κέντρο ...αισθάνεται ότι η Cassandra 'σαν' να μπαίνει από μία πόρτα αριστερά της σκηνής και 'κατευθύνεται' προς το κέντρο όπου και 'μένει' .Επίσης κάνει αναφορά στα πνευστά ,το παίξιμο μεταξύ τους και το 'τελείωμα'..
Νομίζω ότι η είσοδος απ τ αριστερά της σκηνής και το στήσιμο στο σημείο του μικροφώνου είναι παραπάνω από ευδιάκριτη.
Η διατύπωση και μεταφορά από μέρους μου βέβαια έχει 'αμβλυνθεί' απ τον χρόνο.
Θα βρω το τεύχος ....ή τα τεύχη που αναφέρεται σε συγκεκριμένες ηχογραφήσεις.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το άκουσα. Από που προκύπτει το ότι η Cassandra είναι σαν να μπαίνει από μια πόρτα αριστερά της σκηνής; Από το πρώτο δευτερόλεπτο έναρξης της φωνής της, αυτή είναι ακριβώς στο κέντρο. Το άκουσα και με ακουστικά αλλά και από τα ηχεία.

Το άκουσα. Από που προκύπτει το ότι η Cassandra είναι σαν να μπαίνει από μια πόρτα αριστερά της σκηνής; Από το πρώτο δευτερόλεπτο έναρξης της φωνής της, αυτή είναι ακριβώς στο κέντρο. Το άκουσα και με ακουστικά αλλά και από τα ηχεία.
Είσαι ο πρώτος που λέει αυτό..
Χωρίς βέβαια να υπονοω κάτι.
Ακόμα και δύο γνωστοί με Magnepan το ίδιο ακούν..
Επίσης ένας ακόμα συντοπίτης με ηχεία 24.000 το ίδιο έλεγε και μάλιστα το ακούσαμε μαζί.

Επίσης ένας ακόμα συντοπίτης με ηχεία 24.000 το ίδιο έλεγε και μάλιστα το ακούσαμε μαζί.
Δεν ξέρω τι ακούνε οι άλλοι, αλλά μου κάνει εντύπωση. Και το άκουσα και σε καλά ακουστικά αλλά και στα ηχεία μου που είναι πολύ αποκαλυπτικά. Αν καταλαβαίνω καλά, εκείνο που ακούσανε οι άλλοι είναι ότι με την έναρξη του κοματιού ακούγονται βήματα της Wilson να περπατάει από αριστερά προς τα δεξιά και όταν φτάσει στο κέντρο να αρχίζει να τραγουδάει; Ίσως στην αρχή να ακούγεται και κάποια πόρτα να ανοίγει; Το έχεις ακούσει εσύ πρόσφατα το συγκεκριμένο κομάτι; Το μόνο που καταλαβαίνω είναι μια αίσθηση ελαφράς κίνησης της φωνής, αλλά πάντα γύρω από την κεντρική θέση

Last edited:
Δεν ξέρω τι ακούνε οι άλλοι, αλλά μου κάνει εντύπωση. Και το άκουσα και σε καλά ακουστικά αλλά και στα ηχεία μου που είναι πολύ αποκαλυπτικά. Αν καταλαβαίνω καλά, εκείνο που ακούσανε οι άλλοι είναι ότι με την έναρξη του κοματιού ακούγονται βήματα της Wilson να περπατάει από αριστερά προς τα δεξιά και όταν φτάσει στο κέντρο να αρχίζει να τραγουδάει; Ίσως στην αρχή να ακούγεται και κάποια πόρτα να ανοίγει; Το έχεις ακούσει εσύ πρόσφατα το συγκεκριμένο κομάτι;
Η φωνή της είναι στο κέντρο από την αρχή που ξεκινάει να τραγουδάει η Cassandra, σωστά την ακούς κέντρο..

Είμαι ο δεύτερος 😁 που το λέει..
Η φωνή της ξεκινάει από το κέντρο..

Δεν αποκλείω το να είμαι ο ίδιος εντός φαινομένου placebo.

Το τεύχος ήταν απ' τα πρώτα του H.Fidelity με το πιο pocket profile. .

Έγραφε και άλλα, αυτό θυμάμαι..

Το έχω στείλει και σ' άλλους μουσικόφιλους που έχω γνωρίσει .
Το ανέβασα επειδή έχει δημοσιευθεί και πιστεύω και άλλοι θα έκαναν το τέστ.

Εγώ από cd το άκουσα και στον άλλο χώρο.
Έχω πολύ καιρό να το ακούσω,λόγω του ότι παίζει σ Εκθέσεις σαν 'ψαλτική' επανάληψη

είναι δημοσιευμένο το άρθρο πάντως.
Δεν το θυμάμαι ολόκληρο, αλλά το έχω στείλει κ αλλού.

είναι δημοσιευμένο το άρθρο πάντως.
Δεν το θυμάμαι ολόκληρο, αλλά το έχω στείλει κ αλλού.
Σε ρωτάω πως ακούγεται στο CD σου, (αν και το έχω το album σε CD, απλά δεν έχω CD πια για να το ξανά ακούσω), διότι αν θυμάμαι καλά στο CD παίζει να ισχύει αυτό που λες...
Αν θυμάμαι καλά έρχεται από πίσω αριστερά στο βάθος μέχρι το κέντρο, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι στην αρχή του κομματιού η στο 3:30 λεπτό με 3:45-50 λεπτό που εκεί αλλάζει και η απόσταση της στο μικρόφωνο που τραγουδάει..
Έχω να το ακούσω χρόνια το CD πρέπει να το ξανά ακούσω για να σιγουρευτώ..

Υπήρχαν πάντως ηχογραφήσεις που συμφωνούσα καθολικά με άλλους μουσικόφιλους και αφορούσε ντουέτα, φωνές συγκεκριμένων τροβαρούρων που κινούσαν έντονα το κεφάλι δεξιά αριστερά..και ήταν ακουστό.

Το καλό είναι ότι τα τεύχη τα έχω ....
Το περιοδικό είχε καλά νούμερα κυκλοφορίας εκείνη την εποχή, οπότε ίσως το διαβάσει κι άλλος αγοραστής..

Σε ρωτάω πως ακούγεται στο CD σου, (αν και το έχω το album σε CD, απλά δεν έχω CD πια για να το ξανά ακούσω), διότι αν θυμάμαι καλά στο CD παίζει να ισχύει αυτό που λες...
Αν θυμάμαι καλά έρχεται από πίσω αριστερά στο βάθος μέχρι το κέντρο, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι στην αρχή του κομματιού η στο 3:30 λεπτό με 3:45-50 λεπτό που εκεί αλλάζει και η απόσταση της στο μικρόφωνο που τραγουδάει..
Έχω να το ακούσω χρόνια το CD πρέπει να το ξανά ακούσω για να σιγουρευτώ..
θα δοκιμάσω αύριο η μεθαύριο .Ακούω από το δεύτερο σύστημα.
Έχω να τα 'ανοίξω' καιρό και ώσπου να σταθεροποιηθεί το ρεύμα..θα πάρει ώρα.
Νομίζω όμως ότι είναι στην αρχή του τραγουδιού ..όπως το λες.
Είχε και άλλες αναφορές,αλλά δεν θυμάμαι όλο το άρθρο.