Μπράβο στον Γ. Πετρόπουλο της AS..
Περίμενα η βάση στην Άρτεμη να είναι και κολλητή με κόλλα, εντούτοις είναι μόνο βιδωτή και μου έκανε την ζωή πολύ πιο εύκολη.
Εδώ είναι το κάτω μέρος του ηχείου :
Τι έχω κατά νου να κάνω στην βάση...
(Και στις 2 βάσεις δηλαδή)
Αφού τριφτεί το σουρφασέρ λέω να περάσω όλη την βάση (MDF είναι) , με κάτι το οποίο θα είναι αδιάβροχο.
Εδώ η 1η βάση ήδη τριμμένη :
Για ποιον λόγο θα αναρωτηθεί κάποιος...
Το σκεπτικό μου είναι το εξής... Εγώ ποτέ δεν επέτρεπα σφουγγαρίσματα κοντά στα ηχεία και δεν επιτρέπω.. καταλαβαίνετε γιατί..
Αν όμως ο επόμενος ιδιοκτήτης "παρακουστεί" και η σφουγγαρίστρα με τα νερά κάνει συχνά πυκνά την δουλειά της κάτω ή δίπλα από τα ηχεία, κάποια στιγμή το MDF θα φουσκώσει γιατί τίποτα δεν μπορεί να αντέξει επ' άπειρον στην υγρασία.
Έτσι σκέφτηκα να περάσω όλες τις εκτεθειμένες επιφάνειες των βάσεων με υλικό που αντέχει στην υγρασία για πολλά χρόνια.
Από τον κόσμο των αυτοκινήτων φυσικά... κόσμος που τον ξέρω καλά αφού "δουλεύω" τα υλικά του πάνω από 40 χρόνια..
Το υλικό που θα "πέσει" αύριο στην 1η βάση είναι αυτό :
Γιατί αύριο και όχι απόψε ;;
Διότι θέλω να το δω (και να το θυμηθώ) πως "στέκεται" αισθητικά.
Αν δεν μου αρέσει, θα πάω σε κάτι άλλο παρόμοιο ή στην ανάγκη θα το βάψω..
Έριξα λοιπόν λίγο σε ένα χαρτόνι και αύριο θα δω πως θα είναι στεγνό...
Μαύρο φυσικά όπως το ηχείο (κάποτε υπήρχε μόνο σε λευκό και μαύρο, τώρα ίσως έχει ποικιλία χρωμάτων), σαγρέ στην υφή και με μεγάλη αντοχή.
Με το υλικό αυτό κράτησα "ζωντανή" και δεν την άλλαξα ποτέ, την ηχομόνωση που είχε το Suzuki μου κάτω από το καπό του κινητήρα.
Μόλις άρχισε να "κρεμάει" και να γίνεται κομμάτια, την πέρασα ένα τέτοιο και η ηχομόνωση έμεινε στο καπό μέχρι που πέταξα το αυτοκίνητο μετά από 27 χρόνια χρήσης.
Αν κρατούσα τελικά τα ηχεία, ή αν τα κρατήσω στην τελική, θα έκανα κάτι απλό..
(Και το συστήνω σε όσους έχουν Άρτεμις)..
Η βάση αυτή να μεγαλώσει σε διαστάσεις.. όχι σε πάχος, (30χιλ είναι) , αλλά σε βάθος και πλάτος.
Και πολύ κακώς δεν το έκανε εξαρχής το εργοστάσιο.
Το ηχείο θα ήταν πολύ πιο σταθερό και ασφαλές σε ατύχημα.
Θυμάμαι μια φορά που πήδηξε πάνω του ο μαύρος μου γατούλης όταν ήταν νεαρός.. το ηχείο κουνήθηκε πάνω στις ακίδες του !
Φοβήθηκα πραγματικά..!
Ενώ το ATC που έχει απλά προεκτάσεις στο μπροστινό του μέρος άντε να το κουνήσεις....
Κάποτε είχα σκοπό να το κάνω, αλλά αντί για MDF να έκανα την βάση από γρανίτη ή μάρμαρο.. ακόμα περισσότερο βάρος... ακόμα καλύτερο μπάσο...
Και άλλα πολλά ήθελα να του κάνω και να πάω το ATC πίπ@...... αλλά μου έφυγε η όρεξη..
Είχα πει τις σκέψεις μου στον Πετρόπουλο και μου είχε πει ότι "ναι, θα πέταγε" αλλά ο λογαριασμός θα πέταγε και αυτός....
Θα το είχα κάνει να πω την αλήθεια, αλλά βρέθηκε το 40άρι και το να ρίξω λεφτά στα AS θα ήταν υπερβολή.
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.. μπορεί και να το κάνω....