Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Εγώ πάντως μπορώ να θυσιάσω την καινουργίλα για ενα μηχάνημα στο 1/5 της τιμής.

Χαλαρά.....Εγώ πάντως μπορώ να θυσιάσω την καινουργίλα για ενα μηχάνημα στο 1/5 της τιμής.
![]()
Απλά αν ένας έχει κάποιο πρόβλημα στο χώρο του και προσπαθεί να το φέρει με καλώδια,Όχι δεν το νομίζω.
Απλά αν έχεις κάποιο πρόβλημα στο χώρο σου και προσπαθείς να το φέρεις με καλώδια,
μπορεί με ένα eq να το κάνεις πιο εύκολα και ίσως καλύτερα γιατί μπορείς να επέμβεις πιο δραστικά και σε μεγαλύτερο εύρος.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το σύστημα σου ΚΑΝΈΝΑΣ λόγος δεν υπάρχει να έχεις eq.
Εμένα με τους ερμηδες που φωνασκουσαν στις μεσαίες έκανε δουλειά.
Με το παράδειγμα που πιάνεις τώρα θα μπλέξουμε... Για πολλούς λόγους μπορεί να παίζει ένα μικρό ηχείο καλύτερα από ένα μέτριο/μεγαλύτερο, τουλάχιστο στο κομμάτι τουΓια να αποφυγουμε τις "συνηθισμενες περιπετειες" τετοιων συζητησεων, σκεψου μονο , τι ειναι αυτο που εχει/κανει ενα μικρο high resolution ηχειο , που το καθιστα καλυτερο απο ενα μετριο μεγαλου μεγεθους, ασχετα αν του "λειπουν" οι χαμηλες , τις οποιες αναφερω ως δειγμα τονικης ισορροπιας, οπου φυσικο ειναι , ενα μικρο ηχειο να υστερει (ποσοτικα) απο ενα μεγαλο .
Με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Βασικά η μεμβράνη είναι ακόμα πάνω στην οθόνη παρά το μικρό χτύπημα που κάπου κάποτε κονόμησε..
Μάλλον προστάτεψε την οθόνη να μην κάνει μεγαλύτερο "κρακ".
Και το νάυλον πάνω στο χειριστήριο του audiolab είναι ακόμα και αρχίζει να φουσκώνει...
View attachment 270391
Εγώ πάντως μπορώ να θυσιάσω την καινουργίλα για ενα μηχάνημα στο 1/5 της τιμής.
![]()
Με το παράδειγμα που πιάνεις τώρα θα μπλέξουμε... Για πολλούς λόγους μπορεί να παίζει ένα μικρό ηχείο καλύτερα από ένα μέτριο/μεγαλύτερο, τουλάχιστο στο κομμάτι του
φάσματοςπου παίζουν και τα δυο. Τι σχέση έχει αυτό με τα καλώδια;
Πάντως οι τάξης Δ, με τα μεγάλα παλμοτροφοδοτικα, καλό είναι να μπαίνουν πάτωμα ούτως ή άλλως. Καλύτερα εξορία θα έλεγα. Και εχώ πολλούςΜηπως ειναι σχεδιασμενος για να τοποθετειται στο πατωμα ?
![]()
Πάντως οι τάξης Δ, με τα μεγάλα παλμοτροφοδοτικα, καλό είναι να μπαίνουν πάτωμα ούτως ή άλλως. Καλύτερα εξορία θα έλεγα. Και εχώ πολλούς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.