Μου φαίνεται ότι δεν με διαβάζεις και απλά ρίχνεις μια ματιά
Το γράφω σαφέστατα """οι τιμές χοντρικά και χάρην συζήτησης.""""
Απάντηση δεν έδωσες.
Εσυ νηστεία γιατι ακους διαφορεςΓια τα παϊδάκια; Ναι!
Το Eversolo!
Απορώ μερικές φορές με σένα...Όχι δεν το νομίζω.
Απλά αν έχεις κάποιο πρόβλημα στο χώρο σου και προσπαθείς να το φέρεις με καλώδια,
μπορεί με ένα eq να το κάνεις πιο εύκολα και ίσως καλύτερα γιατί μπορείς να επέμβεις πιο δραστικά και σε μεγαλύτερο εύρος.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το σύστημα σου ΚΑΝΈΝΑΣ λόγος δεν υπάρχει να έχεις eq.
Εμένα με τους ερμηδες που φωνασκουσαν στις μεσαίες έκανε δουλειά.
Το a6 που άκουσες δεν είχε μόνο aftermarket τροφοδοτικό.Έκανα edit στο ποστ..
Δεν γίνεται να κάνεις "χοντρικά" το 1300 σε 1500... αυτό δεν είναι χοντρικά.. είναι διαφορά σε μεγαλύτερο μοντέλο.
Τι απάντηση να δώσω ;;;
Το Α6 gen1 με after market τροφοδοτικό παίζει καλύτερα από το εργοστασιακό gen2, το έχω ακούσει.
Κανένα καλώδιο ρεύματος δεν μπορεί να καλύψει την διαφορά και πίστεψέ με, τουλάχιστον το gen2 ακούει πάρα πολύ στα καλώδια ρεύματος !
Εξαρτάται αν ήταν χαμηλότερη η τιμή ή όχι. Γιατί έχει και unboxing experience σε αυτά, όπου άπαξ και έχει ανοιχτεί χάνεται.
Εσύ πόσο θα έπαιρνες ένα refurbished με εγγύηση από την αρχή, μια και σε βρήκα εύκαιρο;
Το unboxing experience το έχασα εδώ και 30 χρόνια ;;; ίσως περισσότερα... την χαρά δηλαδή όταν ανοίγεις κουτί με καινούργιο μηχάνημα.
Πολύ μεγαλύτερη η χαρά όταν μπει το μηχάνημα στο εργαστήρι και βγει καλύτερο από πριν....
Το a6 που άκουσες δεν είχε μόνο aftermarket τροφοδοτικό.
Πλάκα μου κάνεις....Βασικά δεν υπήρχε unboxing experience πριν 30 χρόνια. Είναι σχετικά πρόσφατη εφεύρεση.
Ισχύει παντού.. στα αυτοκίνητα ακόμα περισσότερο και γι΄αυτό δεν θέλω ποτέ ξανά στην (υπόλοιπη) ζωή μου καινούργιο.Αλλά όπως και να έχει, άμα ανοιχτεί έχει χάσει αμέσως ένα μέρος της αξίας του. Ψυχολογικό είναι μεν όλο αυτό, αλλά ισχύει.
Παίδες αγνοήστε με.
Εξαιρετικά δύσκολο να συνεννοηθώ, μερικές φορές.
Ίσως δεν τα γράφω καλά.
Καλή συνέχεια.
Πλάκα μου κάνεις....
Δεν ανοίγαμε κουτιά από μηχανήματα τότε ;;
Δεν μυρίζαμε την "καινουργίλα" του εργοστασίου ;;;
Απλά κάποια στιγμή το συνηθίζεις και μετά το βαριέσαι...
Ισχύει παντού.. στα αυτοκίνητα ακόμα περισσότερο και γι΄αυτό δεν θέλω ποτέ ξανά στην (υπόλοιπη) ζωή μου καινούργιο.
Όχι βρε. Τι πλάκα να σου κάνω; Το unboxing experience σήμερα έχει να κάνει με το πως έχει μελετήσει ο κατασκευαστής όταν το ανοίξεις τι εμπειρία θα πάρεις. Αυτά δεν υπήρχαν παλιότερα. Υπήρχε μεν το θέλω να «σκίσω νάϋλα» κλπ, αλλά αυτό πλέον έχει εξελιχθεί σε επιστήμη. Με ποια σειρά θα σου παρουσιαστεί τι όταν το ανοίγεις κλπ κλπ.
Τι έπαθες;Παίδες αγνοήστε με.
Ίσως δεν τα γράφω καλά.
Καλή συνέχεια.
βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου?Παίδες αγνοήστε με.
Ίσως δεν τα γράφω καλά.
Καλή συνέχεια.
Αυτά είναι για τους πιτσιρικάδες που κάνουν τις πρώτες τους αγορές...
Στα γερόντια δεν ισχύουν..
Συμφωνώ και διαφωνώ.
Για όλους είναι. Απλά τα γερόντια δεν το θεωρούν το ίδιο σημαντικό.
Δεν έχεις κάνει peel-off τη μεμβράνη που έχει το smartphone που μόλις το έχεις ξεσφραγίσει από το κουτί του;

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.