Το chat του δικάναλου

Για να μη φας παντόφλα και μπουν τα μηχανήματα στη ντουλάπα ή σε καμιά σοφίτα κάνεις υποχωρήσεις...
Τι κατάλαβες που έκουγες δυνατά; :ROFLMAO:
Πικρή αλήθεια...
Στην περίπτωση μου, διάλεξα την κουρτίνα 2.
Για μιά ολόκληρη δεκαετία..
Οπότε, μη με κατηγοράτε τώρα για καγκουριές και τα συναφή, που βρήκα άκρη και ξεχαρμανιάζω ... :)

Ακούτε στα 120db τόσα χρόνια και μετά εμείς φταίμε που δεν ακούτε διαφορές από τα καλώδια.
Εσείς δεν θα ακούτε διαφορά από κοντή zebring χωρίς db killer με τη μαμίσια και θέλετε να καταλάβετε αν η Dianna Krall ακουμπάει τις χορδές με τα κρινοδάχτυλά της ή τις πατάει ο Karim Abdul Jabbar με τις βρωμοπατούσες του!

Σε λίγες ώρες θα έχουμε μεγάλη μάχη...
Δαυίδ εναντίον Γολιάθ.
Κυριολεκτικά όμως. Το rpi image είναι στα 120mb από τα οποία, πάνω από τα μισά είναι ο lyrion mysic server. ;)

To Voivode μπήκε σε beta testing phase.
Τώρα αν θα βγει public, θα το δούμε.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε μεγάλη μάχη...
Δαυίδ εναντίον Γολιάθ.
Κυριολεκτικά όμως. Το rpi image είναι στα 120mb από τα οποία, πάνω από τα μισά είναι ο lyrion mysic server. ;)

To Voivode μπήκε σε beta testing phase.
Τώρα αν θα βγει public, θα το δούμε.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πειραματίζομαι πάνω σε custom kernel, optimized για audio.
Κάτι με την ποιότητα ήχου του gentoo player αλλά σε πιο φιλικό, με δικό του application για το κινητό.
Ε, σήμερα θα το βάλουμε σε κόντρα με το τερατάκι του dimdim

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πειραματίζομαι πάνω σε custom kernel, optimized για audio.
Κάτι με την ποιότητα ήχου του gentoo player αλλά σε πιο φιλικό, με δικό του application για το κινητό.
Ε, σήμερα θα το βάλουμε σε κόντρα με το τερατάκι του dimdim
Θα έχει και MPD; γιατί το Lyrion δε μπόρεσα ποτέ να το κάνω να δουλέψει.

Ανάλογα πως το εννοείς.
Εγώ το έχω by default σαν backend για το qobuz connect που παλεύω.

Σήμερα πάντως το Voivode στο σύστημα του @Δημήτρης Δημητρακούδης έπαιξε καλύτερα από το gentoo player και κοιτούσε στα μάτια με άνεση το rpi on steroids με custom Linux distro του Δημήτρη!
Είχαμε το σκατούλι στο πάτωμα και σήκωνε το μεσαίο δάχτυλο στον Γολιάθ από πάνω του
Η φιλοσοφία είναι να βγει ένα user friendly audiophile streamer.

Το θέμα είναι πόσο μπορώ να το φορτώσω με καλούδια πριν πεθάνει. 😂

Επίσης σήμερα στα τελειώματα της ακρόασης έγινε και ένα "αναγκαστικό" Α-Β μεταξύ Hypex 400HG (πρακτικά monoblocks, 3 ίδια κανάλια σε ένα σασί) και των "κανονικών" monoblock μου (Τάξη ΑΒ).

Αξιοπρεπείς οι Hypex, αλλά σαν τους ΑΒ δεν είναι.. παρότι θεωρητικά είναι κοντά οι ισχύς τους.

Επίσης σήμερα στα τελειώματα της ακρόασης έγινε και ένα "αναγκαστικό" Α-Β μεταξύ Hypex 400HG (πρακτικά monoblocks, 3 ίδια κανάλια σε ένα σασί) και των "κανονικών" monoblock μου (Τάξη ΑΒ).

Αξιοπρεπείς οι Hypex, αλλά σαν τους ΑΒ δεν είναι.. παρότι θεωρητικά είναι κοντά οι ισχύς τους.

Το καλύτερο έχασα....

Παίζει να είναι το καλύτερο "review" που έχω δει στη ζωή μου. .
Γέλασα αρκετά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.