Το chat του δικάναλου

Και μόνο ότι λέει "..για να μην πάρεις τα γούφερ στα χέρια..." φτάνει...

Να πάρεις τα γούφερ από τα 40άρια στα χέρια θέλεις ενισχυτή μίνιμουμ 300w στο κανάλι και αν...

Είδες που τα αποκαλύπτεις μόνος σου;

Άρα δεν επαρκεί τι πράγμα εδώ;

Σε αφήνω να το πεις και πάλι μόνος σου.

Βασικά δεν γνωρίζεις τι ψάχνεις να ακούσεις Βλαδίμηρε.
Άκου ραπ βρε παιδί μου και λεγε ότι είναι πιο δυσκολη. Δεν τρέχει και τίποτε.

Φυσικά δεν τρέχει τίποτε.. ακούω τα πάντα!

Μέχρι και Νορβηγικές κηδείες (χωρίς πλάκα , αφού αν δεν ακούσει η σύντροφος τους αγαπημένους της Βίκιγκς για ύπνο δεν πάει...)

Και εμενα μου φαινεται ευκολο αυτο το κομματι Astrix - Shamanic Tales

Το έβαλα στο Amazon echo dot gen 3. Γ@μ@το ακούστηκε. Μετά έβαλα συμφωνική μουσική. Χαλιά τελειως. Θα είναι εύκολη μουσική μάλλον για το σύστημα 😁

• Haha
Reactions: Dim.AR
Φυσικά δεν τρέχει τίποτε.. ακούω τα πάντα!

Μέχρι και Νορβηγικές κηδείες (χωρίς πλάκα , αφού αν δεν ακούσει η σύντροφος τους αγαπημένους της Βίκιγκς για ύπνο δεν πάει...)

Παρομοίως ακούω τα πάντα. Πολύ περισσότερα μάλιστα σε σημείο παρεξήγησης.

Είδες που τα αποκαλύπτεις μόνος σου;

Άρα δεν επαρκεί τι πράγμα εδώ;

Σε αφήνω να το πεις και πάλι μόνος σου.

Στάθμες πάνω από 105-108db

Αν εσύ θέλεις περισσότερο , τι να πω...

Αν έκανες ποτέ τον κόπο να περάσεις από του Tzimisce, του Dim Dim κλπ, θα έδινα βάρος στα λεγόμενά σου.. τώρα ότι και να λες είναι λόγια του αέρα...

Στάθμες πάνω από 105-108db

Αν εσύ θέλεις περισσότερο , τι να πω...

Αν έκανες ποτέ τον κόπο να περάσεις από του Tzimisce, του Dim Dim κλπ, θα έδινα βάρος στα λεγόμενά σου.. τώρα ότι και να λες είναι λόγια του αέρα...

Βρε παληκάρι επιτέλους σε παρακαλώ σταμάτα να λες για στάθμες. Τη δυναμική διαφορά ψάχνουμε και πως αυτή θα αποδωθεί με σαφήνεια, ανάλυση και ασυμπιεστα, όλα αυτά μαζί, από ένα σύστημα, το οποίο θα λάβει περιεχόμενο το οποίο έχει ελάχιστη έως καθόλου επεξεργασία στην τελική του μίξη.
Η μουσική που τα περιλαμβάνει οοοοολα αυτά μαζί, κυρίως αν όχι συντριπτικά περισσότερο σε σχέση με άλλα είδη μουσικής, είναι η συμφωνική κλασική μουσική.
Τι να κάνουμε τώρα; Να βαφτίσουμε το ψάρι κρέας;

Δεν θα βρεις τη δυναμική διαφορά απλά με ένα ντεσιμπελομετρο.

Βρε παληκάρι επιτέλους σε παρακαλώ σταμάτα να λες για στάθμες. Τη δυναμική διαφορά ψάχνουμε και πως αυτή θα αποδωθεί με σαφήνεια, ανάλυση και ασυμπιεστα, όλα αυτά μαζί, από ένα σύστημα, το οποίο θα λάβει περιεχόμενο το οποίο έχει ελάχιστη έως καθόλου επεξεργασία στην τελική του μίξη.
Η μουσική που τα περιλαμβάνει οοοοολα αυτά μαζί, κυρίως αν όχι συντριπτικά περισσότερο σε σχέση με άλλα είδη μουσικής, είναι η συμφωνική κλασική μουσική.
Τι να κάνουμε τώρα; Να βαφτίσουμε το ψάρι κρέας;

Δεν θα βρεις τη δυναμική διαφορά απλά με ένα ντεσιμπελομετρο.

Εγώ έχω την αντίληψη να καταλάβω ότι τα 70db που ανέφερε ο Tzimisce ήταν υπερβολικά ψηλά.. θα μου πεις -έχεις ακούσει το σύστημα του δεκάδες φορές..
Οκ, το ξέρω σχεδόν τόσο καλά όσο το δικό μου... και αφού το ξέρω σου λέω ότι και από τα 58-60db μια χαρά ακούει!

Βάλε άλλα 30db διαφοράς με το ποτ στην ίδια στάθμη και είσαι ακόμα αρκετά κάτω από τις δυνατότητες του ενισχυτή του.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Αν δεν σε κάλυψα, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ούτε να ψάξω να βρω τις λέξεις που καταλαβαίνεις..

30 db crest factor ή συνολικής διαφοράς;

Το ντεσιμπελομετρο τι λέει για αυτό; 😁

Άστο βρε Βλαδίμηρε, ξέρω τι σου λέω.

Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; 🤔

70 db δεν είπες στάθμη στην αρχή; Εκεί που τραγουδά ψυθιριστα η χορωδία.

Θεωρώ δεδομένο ότι δεν ακούσατε από streaming πλατφόρμα και είτε επρόκειτο για το sacd είτε για το βινύλιο το παλιό της πρώτης έκδοσης. Μην βάζουμε στη μέση τα normalization των πλατφορμών.

30 db crest factor ή συνολικής διαφοράς;

Το ντεσιμπελομετρο τι λέει για αυτό; 😁

Άστο βρε Βλαδίμηρε, ξέρω τι σου λέω.

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε την χαμηλότερη τιμή του ντεσιμπελόμετρου στην στάθμη που ακούς τα πάντα ικανοποιητικά.. άκου κοιτώντας το και στην κορύφωση σημείωσε την μεγαλύτερη.

Η διαφορά τους είναι ένας καλός μπούσουλας.

Αν δεν σου κάνει αυτός ο τρόπος, πες μου τον δικό σου στην πράξη.. με φωτογραφίες και ντοκουμέντα.. όχι μόνο λόγια.