mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 11,064 Πειραιας Today at 18:53 #12,681 lefterakis katemakis said: Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει... Click to expand... Όταν έχεις την αυτοματη μετάφραση ενεργοποιημένη στο κινητό,το κάνει αυτό στο διάβασμα. Εγώ αλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!!
lefterakis katemakis said: Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει... Click to expand... Όταν έχεις την αυτοματη μετάφραση ενεργοποιημένη στο κινητό,το κάνει αυτό στο διάβασμα. Εγώ αλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!!
lefterakis katemakis AVClub Addicted Member 20 October 2025 1,652 Today at 19:02 #12,682 mdvq said: Όταν έχεις την αυτόματη μετάφραση σε κινητό,το κάνεις αυτό στο διάβασμα. Εγώ άλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!! Click to expand... Ισχύει,το έχω πάθει πολλές φορές εδώ.. Reactions: mdvq
mdvq said: Όταν έχεις την αυτόματη μετάφραση σε κινητό,το κάνεις αυτό στο διάβασμα. Εγώ άλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!! Click to expand... Ισχύει,το έχω πάθει πολλές φορές εδώ..
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,850 Today at 20:37 #12,683 lefterakis katemakis said: Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει... Click to expand... Αυτο λεει το παθαινει και ο προεδρος. Γραφει μελανια και του βγαινει μελοντυ. Κι αντε μετα να βγαλει ακρη.... βέβαια εκεινος γραφει αγγλικά.... ευτυχως εβαλε το πενταγωνο και τον γλυτωσαν
lefterakis katemakis said: Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει... Click to expand... Αυτο λεει το παθαινει και ο προεδρος. Γραφει μελανια και του βγαινει μελοντυ. Κι αντε μετα να βγαλει ακρη.... βέβαια εκεινος γραφει αγγλικά.... ευτυχως εβαλε το πενταγωνο και τον γλυτωσαν
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,850 Today at 20:38 #12,684 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies