Το chat του δικάναλου

Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει...
Όταν έχεις την αυτοματη μετάφραση ενεργοποιημένη στο κινητό,το κάνει αυτό στο διάβασμα.
Εγώ αλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!!

Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει...
Αυτο λεει το παθαινει και ο προεδρος. Γραφει μελανια και του βγαινει μελοντυ. Κι αντε μετα να βγαλει ακρη.... βέβαια εκεινος γραφει αγγλικά.... ευτυχως εβαλε το πενταγωνο και τον γλυτωσαν

Τελικά δεν κρατήθηκα και το παράγγειλα το Κ13. Βεβαιώθηκα ότι έχει 48 αντιστάσεις ανά κανάλι, 4 (!) κανάλια, άρα 192 αντιστάσεις συνολικά. Περιμένω από βδομάδα να δω τι ψάρια πιάνει συγκρινόμενο με το iFI iDSD Neo πρώτης γενιάς. Ένα από τα δύο θα φύγει.
Ρίξε μια ματιά και εδώ.
Εξαιρετικός.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άσχετο,αλλά έχει πλάκα.
Στις συμμετοχές του MotoGP,πάντα δίπλα από το όνομα του αναβάτη έχει και την χώρα καταγωγής του.
Στον Μαρκεθ που είναι Ισπανός γραφει (SPA).
Στον Μορέιρα που είναι Βραζιλιάνος γράφει (BRA).
Μάντεψε τι βγάζει η αυτόματη μετάφραση.
Μαρκεθ (ιαματικά λουτρά)
Μορέιρα (σουτιέν)
😀😀😀😀😀

Είναι το AI που θα μας πάρει τις δουλειές
Μην με νευριάζεις.
Προχθές του ζητούσα πληροφορίες για έναν δίσκο που ήθελα, του είχα το εξώφυλλο του δίσκου παρέα με τον τίτλο και αυτό μου έδινε πληροφορίες για άλλο δίσκο από άσχετο συγκρότημα που είχε κυκλοφορήσει δύο χρόνια πριν. Όταν του επισήμανα το λάθος του με έβγαλε ψεύτη και συνέχισε το τροπάριο.
Λογικά είναι φυτεμένα για να μας σπάσουν τα νεύρα.

Ρίξε μια ματιά και εδώ.
Εξαιρετικός.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το σκέφτηκα, αλλά είμαι λίγο διστακτικός για το συγκεκριμένο. καταρχάς διάβασα ότι κάποιοι κριτικοί το βρήκαν opaque, αδιαφανές ( ο Srajan Ebaen του SixMoons και ο Darko). Μετά, εγώ αφήνω τα ψηφιακά μου συνεχώς ανοιχτά γιατί μονο έτσι πιάνει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας το ρολόι. (μπορεί να κάνω και λάθος, διορθρώστε με). Με τις λάμπες, θα χρειαστώ καινούριες λάμπες σε ένα χρόνο.

Το σκέφτηκα, αλλά είμαι λίγο διστακτικός για το συγκεκριμένο. καταρχάς διάβασα ότι κάποιοι κριτικοί το βρήκαν opaque, αδιαφανές ( ο Srajan Ebaen του SixMoons και ο Darko). Μετά, εγώ αφήνω τα ψηφιακά μου συνεχώς ανοιχτά γιατί μονο έτσι πιάνει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας το ρολόι. (μπορεί να κάνω και λάθος, διορθρώστε με). Με τις λάμπες, θα χρειαστώ καινούριες λάμπες σε ένα χρόνο.
Ναι απλά το ανέβασα επειδή ο συγκεκριμένος είναι υπεραναλυτικός και καλύπτει κάθε πτυχή χωρίς φιοριτούρες.
Σε κάποιο σημείο λέει ότι παίζει πολύ καλύτερα από τα xlr σε σχέση με το K13.
Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές ,εγώ πχ κλείνω πάντα τα μηχανήματα όταν δεν ακούω μουσική.
Ο ίδιος σε άλλο review βρήκε το denafrips pontus 15th, αρκετά φωτεινό ψηλά κάτι που δεν του άρεσε σε άμεση σύγκριση με τον προκάτοχό του.
Βλέποντας (ακούγοντας) και κάνοντας πάει η δουλειά.
Στο δικό μου σύστημα μάλλον το warmer θα ταίριαζε καλύτερα γιατί προσπαθώ εδώ και καιρό με διάφορους τρόπους να δώσω σώματα και οργανικοτητα, κάτι που έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Τα ψηφιακά καλό είναι να τα έχεις ανοιχτά για να είναι σε σωστές θερμοκρασίες..
Τον χειμώνα μπορείς συνέχεια να τα έχεις ανοιχτά, τώρα που έρχετε καλοκαίρι να τα σβήνεις που και που, εξ' άλλου έρχονται εύκολα σε θερμοκρασία λειτουργίας το καλοκαίρι..

Τα ψηφιακά καλό είναι να τα έχεις ανοιχτά για να είναι σε σωστές θερμοκρασίες..
Τον χειμώνα μπορείς συνέχεια να τα έχεις ανοιχτά, τώρα που έρχετε καλοκαίρι να τα σβήνεις που και που, εξ' άλλου έρχονται εύκολα σε θερμοκρασία λειτουργίας το καλοκαίρι..
Μένω Γερμανία, οπότε δεν έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Ψηφιακά, ενισχυτής και πισιά είναι μονίμως ανοιχτά, η κατανάλωση σε αναμονή είναι μηδαμινή.

Σκεφτόμουν κι εγώ για R2R εδώ και μήνες, και κατάφερα να δανειστώ το Warmer για μερικές μέρες. Ξεκούραστο άκουσμα, με μεγάλη σκηνή, αλλά τα χαμηλά του παραήταν ζεστά και
χαλαρά, πχ ένα μπάσο σε jazz τρίο δεν το ευχαριστήθηκα. Κατέληξα σε Denafrips Enyo 15th, που βρήκα μεταχειρισμένο σε φοβερή τιμή, ειδάλλως θα πήγαινα για Fiio K13.

Βέβαια, το δικό μου σύστημα είναι ήδη laid back(Aeolos Ultra + Harbeth C7) οπότε δεν ήταν έκπληξη που ακούστηκε έτσι το Warmer.