Όταν έχεις την αυτοματη μετάφραση ενεργοποιημένη στο κινητό,το κάνει αυτό στο διάβασμα.Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει...
Εγώ αλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!!
Όταν έχεις την αυτοματη μετάφραση ενεργοποιημένη στο κινητό,το κάνει αυτό στο διάβασμα.Γραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει...
Ισχύει,το έχω πάθει πολλές φορές εδώ..Όταν έχεις την αυτόματη μετάφραση σε κινητό,το κάνεις αυτό στο διάβασμα.
Εγώ άλλη λέξη έγραφα ,άλλη διάβαζα!!!
Αυτο λεει το παθαινει και ο προεδρος. Γραφει μελανια και του βγαινει μελοντυ. Κι αντε μετα να βγαλει ακρη.... βέβαια εκεινος γραφει αγγλικά.... ευτυχως εβαλε το πενταγωνο και τον γλυτωσανΓραφω από το κινητό, έγραψα πορτ (στα Αγγλικά) δεν ξέρω τι παίζει...
Ρίξε μια ματιά και εδώ.Τελικά δεν κρατήθηκα και το παράγγειλα το Κ13. Βεβαιώθηκα ότι έχει 48 αντιστάσεις ανά κανάλι, 4 (!) κανάλια, άρα 192 αντιστάσεις συνολικά. Περιμένω από βδομάδα να δω τι ψάρια πιάνει συγκρινόμενο με το iFI iDSD Neo πρώτης γενιάς. Ένα από τα δύο θα φύγει.
Μην με νευριάζεις.Είναι το AI που θα μας πάρει τις δουλειές
Το σκέφτηκα, αλλά είμαι λίγο διστακτικός για το συγκεκριμένο. καταρχάς διάβασα ότι κάποιοι κριτικοί το βρήκαν opaque, αδιαφανές ( ο Srajan Ebaen του SixMoons και ο Darko). Μετά, εγώ αφήνω τα ψηφιακά μου συνεχώς ανοιχτά γιατί μονο έτσι πιάνει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας το ρολόι. (μπορεί να κάνω και λάθος, διορθρώστε με). Με τις λάμπες, θα χρειαστώ καινούριες λάμπες σε ένα χρόνο.Ρίξε μια ματιά και εδώ.
Εξαιρετικός.
Ναι απλά το ανέβασα επειδή ο συγκεκριμένος είναι υπεραναλυτικός και καλύπτει κάθε πτυχή χωρίς φιοριτούρες.Το σκέφτηκα, αλλά είμαι λίγο διστακτικός για το συγκεκριμένο. καταρχάς διάβασα ότι κάποιοι κριτικοί το βρήκαν opaque, αδιαφανές ( ο Srajan Ebaen του SixMoons και ο Darko). Μετά, εγώ αφήνω τα ψηφιακά μου συνεχώς ανοιχτά γιατί μονο έτσι πιάνει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας το ρολόι. (μπορεί να κάνω και λάθος, διορθρώστε με). Με τις λάμπες, θα χρειαστώ καινούριες λάμπες σε ένα χρόνο.
Τα ψηφιακά καλό είναι να τα έχεις ανοιχτά για να είναι σε σωστές θερμοκρασίες..Το σκέφτηκα, αλλά είμαι λίγο διστακτικός για το συγκεκριμένο. καταρχάς διάβασα ότι κάποιοι κριτικοί το βρήκαν opaque, αδιαφανές ( ο Srajan Ebaen του SixMoons και ο Darko). Μετά, εγώ αφήνω τα ψηφιακά μου συνεχώς ανοιχτά γιατί μονο έτσι πιάνει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας το ρολόι. (μπορεί να κάνω και λάθος, διορθρώστε με). Με τις λάμπες, θα χρειαστώ καινούριες λάμπες σε ένα χρόνο.
Μένω Γερμανία, οπότε δεν έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Ψηφιακά, ενισχυτής και πισιά είναι μονίμως ανοιχτά, η κατανάλωση σε αναμονή είναι μηδαμινή.Τα ψηφιακά καλό είναι να τα έχεις ανοιχτά για να είναι σε σωστές θερμοκρασίες..
Τον χειμώνα μπορείς συνέχεια να τα έχεις ανοιχτά, τώρα που έρχετε καλοκαίρι να τα σβήνεις που και που, εξ' άλλου έρχονται εύκολα σε θερμοκρασία λειτουργίας το καλοκαίρι..
Το σκέφτηκα, αλλά είμαι λίγο διστακτικός για το συγκεκριμένο. καταρχάς διάβασα ότι κάποιοι κριτικοί το βρήκαν opaque, αδιαφανές ( ο Srajan Ebaen του SixMoons και ο Darko). Μετά, εγώ αφήνω τα ψηφιακά μου συνεχώς ανοιχτά γιατί μονο έτσι πιάνει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας το ρολόι. (μπορεί να κάνω και λάθος, διορθρώστε με). Με τις λάμπες, θα χρειαστώ καινούριες λάμπες σε ένα χρόνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.