Το chat του δικάναλου

Θυμάμαι μια παρόμοια ελληνική προσπάθεια, μικρότερη .
Νομίζω τέλη 90ς μια εταιρεία με έδρα την Κρήτη έβγαλε ένα ζευγάρι σε μορφή νηπιακού φέρετρου και αν θυμάμαι καλά το σχέδιο είχε σχέση με τα στάσιμα κύματα;!!!

• Like
Reactions: Dim.AR
Ναι το σχημα της καμπινας παιζει ρολο στην μειωση των στασιμων , αλλα μεγαλυτερο ρολο παιζουν τα αποσβεστικα υλικα μεσα στην καμπινα ! .

Όποιος ψάχνει οικονομικό και πολύ καλό Streamer, βγήκε το Fosi S3 στα 290ευρω.
Παίζει τα πάντα και θα το βρείτε στην Ακουστική Κρήτης..
Να πάτε να το ακούσετε..

Το εγραφε ο κ. Κατεμάκης απο τον Μάρτιο.

Επειτα απο την αναβάθμιση του αναλογικού μου setup σειρά είχε δειλα δειλα το ψηφιακό κομμάτι.

Στην παρούσα φάση δεν ειμαι τοσο άνετος στο στήσιμο ενός rpi και δεδομένου οτο γλυκάθηκα με το εισαγωγικό streamer της fiio sr 11 τελικά δεν κρατήθηκα και έκανα τη ζημιά.

Δεν εχω κάνει κριτική ακρόαση, απο το unboxing να πω οτι η ποιότητα ειναι σε καλο επίπεδο, η σύνδεση και αρχικό στήσιμο ολα κομπλέ.

Χρησιμοποιώ το tidal και εχει αντικαταστήσει (ίσως προσωρινά) το xindak dac 5.

Μένει να παίξει λιγο, να κανω μια πιο κριτική ακρόαση ως stand alone, να δω και σαν streamer στο xindak dac πως παίζει και αναλόγως να πράξω.

Εντελώς πρώτη εντύπωση (χωρις να εχει ζεσταθει καν) ειναι λιγο πιο γρήγορο, αέρινο και στακάτο, με το xindak να ειναι λιγο πιο "αναλογικό".

Πάντως εαν σταθεί ως εχει κοντα στο xindak ειναι πολυ μεγάλο θέμα καθώς γλυτώνει κάποιος εξτρα καλωδια και χωρο στο ρακ. (Ασε δε που με ενα πιο καλο τροφοδοτικό θα παίξει και σαφώς καλύτερα).

Αναμείνατε για εντυπώσεις

Το γράφε ο κ. Κατεμάκης από τον Μάρτιο.

Επειτα από την αναβάθμιση του αναλογικού μου setup σειρά είχε δειλα δειλά το ψηφιακό κομμάτι.

Στην παρούσα φάση δεν ειμαι τοσο άνετος στο στήσιμο ενός rpi και δεδομένου οτο γλυκάθηκα με το εισαγωγικό streamer της fiio sr 11 τελικά δεν κρατήθηκε και έκανα τη ζημιά.

Δεν εχω κάνει κριτική ακρόαση, από το unboxing να πω οτι η ποιότητα είναι σε καλό επίπεδο, η σύνδεση και αρχικό στήσιμο ολα κομπλέ.

Χρησιμοποιώ το tidal και έχει αντικαταστήσει (ίσως προσωρινά) το xindak dac 5.

Μένει να παίξει λιγο, να κανω μια πιο κριτική ακρόαση ως stand alone, να δω και σαν streamer στο xindak dac πως παίζει και αναλόγως να πράξω.

Εντελώς πρώτη εντύπωση (χωρις να εχει ζεσταθει καν) ειναι λιγο πιο γρηγορο, αερινο και στακατο, με το ξιντακ να ειναι λιγο πιο "αναλογικο".

Πάντως εαν σταθεί ως εχει κότα στο xindak είναι πολύ μεγάλο θέμα καθώς γλυτώνει κάποιος εξτρά καλωδια και χωρο στο ρακ. (Ασε δε που με ένα πιο καλό τροφοδοτικό θα παίξει και σαφώς καλύτερα).

Με ένα καλό Γραμμικό τροφοδοτικό θα ακούσεις πολύ καλύτερα..
Και ένα αξιοπρεπές καλώδιο ρεύματος..
Υπομονή να στρώσει λίγο, (δώστου λίγο χρόνο) και θα το απολαύσεις..
Καλοακουστο!!!

• Like
Reactions: dimmanoukas
Το εγραφε ο κ. Κατεμάκης απο τον Μάρτιο.

Επειτα απο την αναβάθμιση του αναλογικού μου setup σειρά είχε δειλα δειλα το ψηφιακό κομμάτι.

Στην παρούσα φάση δεν ειμαι τοσο άνετος στο στήσιμο ενός rpi και δεδομένου οτο γλυκάθηκα με το εισαγωγικό streamer της fiio sr 11 τελικά δεν κρατήθηκα και έκανα τη ζημιά.

Δεν εχω κάνει κριτική ακρόαση, απο το unboxing να πω οτι η ποιότητα ειναι σε καλο επίπεδο, η σύνδεση και αρχικό στήσιμο ολα κομπλέ.

Χρησιμοποιώ το tidal και εχει αντικαταστήσει (ίσως προσωρινά) το xindak dac 5.

Εντελώς πρώτη εντύπωση (χωρις να εχει ζεσταθει καν) ειναι λιγο πιο γρήγορο, αέρινο και στακάτο, με το xindak να ειναι λιγο πιο "αναλογικό".

Πάντως εαν σταθεί ως εχει κοντα στο xindak ειναι πολυ μεγάλο θέμα καθώς γλυτώνει κάποιος εξτρα καλωδια και χωρο στο ρακ. (Ασε δε που με ενα πιο καλο τροφοδοτικό θα παίξει και σαφώς καλύτερα).

Πήρες 2ο streamer αν κατάλαβα καλά ;;;

Ε ναι αφού ενα = κανενα χαχα
Το ξέρεις οτι ειναι στημένα παντα δύο συστήματα στο χώρο μου (σε διαφορετικο σημειο το ενα απο το αλλο), οποτε οντως εχοντας γλυκαθεί με το streaming ενα = κανένα.

Ο τρόπος που εγώ έπαιζα ψηφιακά μέχρι πρόσφατα μουσική ηταν με ενα dongle dac καρφωμένο στην έξοδο του κινητού, οποτε εκεί που άκουγες μουσικουλα τσουπ παρε ενα μήνυμα ή ειδοποίηση και παπαλα η όρεξη μετά χαχα. Καλά δεν μιλάμε για εισερχόμενη κλήση, έπαιζε κλεισιμο στο σύστημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Αρα για εμενα το streamer κυριολεκτικά μου έλυσε τα χέρια. Αρα κερδίζω στα σίγουρα ώρες σωστης και χαλαρης ακρόασης. Τωρα εαν συνυπολογισει κάποιος και το γεγονός οτι ακομη και τα εισαγωγικά streamer παίζουν πιο ήσυχα-καθαρά-καλυτερα απο ενα laptop πχ, τοτε το vfm εκτινάσσεται στη στρατόσφαιρα.

Παρόλα αυτα το fosi ειναι οτι και το eversolo σου (οχι το ιδιο ικανό εικάζω) αλλα πολυεργαλειο, streamer-dac και προενισχυτής και με αναλογική είσοδο.

Αρα σκέψου οτι με ενα ζευγάρι ενεργά (ή έναν τελικό) εχεις ενα δευτερο σύστημα με τρελή εξοικονόμηση χώρου και καλωδίων.

Έχεις καποια επιβάρυνση η θυσιάσεις κάτι στην απόδοση? Θα φανεί στις επόμενες ημέρες

Ε ναι αφού ενα = κανενα χαχα
Το ξέρεις οτι ειναι στημένα παντα δύο συστήματα στο χώρο μου (σε διαφορετικο σημειο το ενα απο το αλλο), οποτε οντως εχοντας γλυκαθεί με το streaming ενα = κανένα.

Ο τρόπος που εγώ έπαιζα ψηφιακά μέχρι πρόσφατα μουσική ηταν με ενα dongle dac καρφωμένο στην έξοδο του κινητού, οποτε εκεί που άκουγες μουσικουλα τσουπ παρε ενα μήνυμα ή ειδοποίηση και παπαλα η όρεξη μετά χαχα. Καλά δεν μιλάμε για εισερχόμενη κλήση, έπαιζε κλεισιμο στο σύστημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Αρα για εμενα το streamer κυριολεκτικά μου έλυσε τα χέρια. Αρα κερδίζω στα σίγουρα ώρες σωστης και χαλαρης ακρόασης. Τωρα εαν συνυπολογισει κάποιος και το γεγονός οτι ακομη και τα εισαγωγικά streamer παίζουν πιο ήσυχα-καθαρά-καλυτερα απο ενα laptop πχ, τοτε το vfm εκτινάσσεται στη στρατόσφαιρα.

Παρόλα αυτα το fosi ειναι οτι και το eversolo σου (οχι το ιδιο ικανό εικάζω) αλλα πολυεργαλειο, streamer-dac και προενισχυτής και με αναλογική είσοδο.

Αρα σκέψου οτι με ενα ζευγάρι ενεργά (ή έναν τελικό) εχεις ενα δευτερο σύστημα με τρελή εξοικονόμηση χώρου και καλωδίων.

Έχεις καποια επιβάρυνση η θυσιάσεις κάτι στην απόδοση? Θα φανεί στις επόμενες ημέρες

Με έχεις τρομάξει... :LOL:

Καλοάκουστο !!!

• Like
Reactions: dimmanoukas
Ετοιμάσου για καλώδια, switch και λοιπά ψηφιακα μαντζουνια χαχα.

Οταν δω οτι αρχίζω να τα ακούω ολα bits and bites τοτε θα μπαίνει η βελονα στο αυλάκι για να ερχομαι στα ίσια μου.

Περα απο την πλάκα αυτό που εχω κατα νου ειναι κατα χρονολογική σειρά προτεραιότητας

1) να παρω ξύλο κοπής απο το ikea (εαν δεν κανει κάτι καλο στον ήχο θα το κρατησω για τις κοπές χαχα)
2) να δοκιμασω ενσυρματη σύνδεση του streamer έναντι της υπάρχουσας μεσω wifi
3) να δοκιμασω τροφοδοτικό για το streamer

Μέχρι να γίνουν ολα αυτα και σιγά και απολαυστικά πλέον μουσικούλα μπόλικη με κάθε μέσο κατα τις ορέξεις.

• Like
Reactions: vlad66