Το chat του δικάναλου

Μαλλον εχω χασει εποσοδεια... Παιζεις με Rotel τωρα Βλαδιμηρε ;

Ναι Γιώργο, είναι ο προενισχυτής που είχε ο mdvq

Του έκανα κάποιες αλλαγές γιατί άξιζε..

Καλορίζικο φίλε!
Όπως και να έχει, ακούσεις δεν ακούσεις διαφορά, είναι πιο νοικοκυρεμένο, πιο όμορφο.

Σίγουρα είναι πιο νοικοκυρεμένο και πιο όμορφο και έτσι θα είναι όταν μπει και το 2ο παραδίπλα του.

Διαφορές στον ήχο λογικά θα έχει (έχουν) γιατί το προηγούμενο είχε πλαϊνά ενώ αυτό είναι ένα κλασικό ρακ με ταύλες και δοκάρια μόνο.

Άνοιξα και την απόσταση των ηχείων , οπότε καταλαβαίνεις.. 2,37μ από tweeter σε tweeter

Αν δεν μου αρέσει θα τα ξαναφέρω στην αρχική, ή όπου αλλού μου κάτσει καλύτερα...

Επειδή η ζωή είναι αποτέλεσμα επιλογών κι όχι ριζικού,η επιλογή σου είναι σωστη.
Αν ερχόσουν κατά δω όπως επεμενες ως προσφατα(κι εγώ σε απέτρεψα)θα πληρωνες Χ2.
Καλοακουστο.

Άλλη φιλοσοφία τα racks της exelixis.. μακάρι να μπορούσα να πάω εκεί....

Η μισή δουλειά τελείωσε

View attachment 274830

Μεθαύριο θα έρθει και το δίδυμο αδερφάκι και όλα τα μηχανήματα θα έχουν την θέση τους.

Μου ήρθε η ιδέα να βάλω το πολύπριζο και το conditioner στην μέση για να μην έχει καμία συσκευή πρόβλημα με τα καλώδια ρεύματος.

Δεν πειράζει που τα 2μετρα θα πέφτουν μεγάλα.. το πολύ πολύ χτυπάω 1-2 YYaudio στο 1-1,5μ , τα χεριάζω και problem solved.

Άνοιξα και τα ηχεία στην μεταξύ τους απόσταση.
Καλό θα είναι αυτό;;
Κακό;;;
Θα φανεί στο κοντινό μέλλον...

Ξέχασα να αναφέρω ότι η τηλεόραση θα ανέβει λίγο.. 10-15 εκατοστά, για να μην έχουν πρόβλημα τα καπάκια των πικάπ μου στο άνοιγμα.
πολύ όμορφο !!!

το γαμίδι το Σόνυ δείχνει φανταστικό ... τυχερός ο κάτοχος που το έχει και βρήκε και σένα να το κάνεις τζιτζί ! πες αλήθεια πως παίζει σε σύγκριση με τα άλλα πικάπ σου .

Άλλη φιλοσοφία τα racks της exelixis.. μακάρι να μπορούσα να πάω εκεί....
Εγώ που πλήρωσα αυτήν την φιλοσοφία-και με χειρότερο φινιρισμα από το αντίστοιχο της Solidsteel-διαφορά δεν άκουσα.
Μόνο όταν τοποθέτησα τις Soundcare υπήρξε μια μικρή διαφορά.