Το chat του δικάναλου

Μαλλον εχω χασει εποσοδεια... Παιζεις με Rotel τωρα Βλαδιμηρε ;

Ναι Γιώργο, είναι ο προενισχυτής που είχε ο mdvq

Του έκανα κάποιες αλλαγές γιατί άξιζε..

Καλορίζικο φίλε!
Όπως και να έχει, ακούσεις δεν ακούσεις διαφορά, είναι πιο νοικοκυρεμένο, πιο όμορφο.

Σίγουρα είναι πιο νοικοκυρεμένο και πιο όμορφο και έτσι θα είναι όταν μπει και το 2ο παραδίπλα του.

Διαφορές στον ήχο λογικά θα έχει (έχουν) γιατί το προηγούμενο είχε πλαϊνά ενώ αυτό είναι ένα κλασικό ρακ με ταύλες και δοκάρια μόνο.

Άνοιξα και την απόσταση των ηχείων , οπότε καταλαβαίνεις.. 2,37μ από tweeter σε tweeter

Αν δεν μου αρέσει θα τα ξαναφέρω στην αρχική, ή όπου αλλού μου κάτσει καλύτερα...

Επειδή η ζωή είναι αποτέλεσμα επιλογών κι όχι ριζικού,η επιλογή σου είναι σωστη.
Αν ερχόσουν κατά δω όπως επεμενες ως προσφατα(κι εγώ σε απέτρεψα)θα πληρωνες Χ2.
Καλοακουστο.

Άλλη φιλοσοφία τα racks της exelixis.. μακάρι να μπορούσα να πάω εκεί....

Η μισή δουλειά τελείωσε

View attachment 274830

Μεθαύριο θα έρθει και το δίδυμο αδερφάκι και όλα τα μηχανήματα θα έχουν την θέση τους.

Μου ήρθε η ιδέα να βάλω το πολύπριζο και το conditioner στην μέση για να μην έχει καμία συσκευή πρόβλημα με τα καλώδια ρεύματος.

Δεν πειράζει που τα 2μετρα θα πέφτουν μεγάλα.. το πολύ πολύ χτυπάω 1-2 YYaudio στο 1-1,5μ , τα χεριάζω και problem solved.

Άνοιξα και τα ηχεία στην μεταξύ τους απόσταση.
Καλό θα είναι αυτό;;
Κακό;;;
Θα φανεί στο κοντινό μέλλον...

Ξέχασα να αναφέρω ότι η τηλεόραση θα ανέβει λίγο.. 10-15 εκατοστά, για να μην έχουν πρόβλημα τα καπάκια των πικάπ μου στο άνοιγμα.
πολύ όμορφο !!!

το γαμίδι το Σόνυ δείχνει φανταστικό ... τυχερός ο κάτοχος που το έχει και βρήκε και σένα να το κάνεις τζιτζί ! πες αλήθεια πως παίζει σε σύγκριση με τα άλλα πικάπ σου .

Άλλη φιλοσοφία τα racks της exelixis.. μακάρι να μπορούσα να πάω εκεί....
Εγώ που πλήρωσα αυτήν την φιλοσοφία-και με χειρότερο φινιρισμα από το αντίστοιχο της Solidsteel-διαφορά δεν άκουσα.
Μόνο όταν τοποθέτησα τις Soundcare υπήρξε μια μικρή διαφορά.

• Like
Reactions: vlad66
Ναι Γιώργο, είναι ο προενισχυτής που είχε ο mdvq

Του έκανα κάποιες αλλαγές γιατί άξιζε..

Πολυ καλη επιλογη ΙΜΟ. Η μαρκα ειναι τοπ οσον αγορα την ηχητικη υπογραφη της, οπως και η Μαραντζ, αλλα η Ροτελ μου φαινεται η καλυτερη σχεση value/money
Αν και δεν μ'αρεσει να βαζω κοσμο σε τριπακι να ξοδευουν για τεχνολογια, θα το κανω.

Ακουσε τον τελικο της Ροτελ μαζι του. Η δυνατον τον 2Χ200ρι.
Ξερω ο γαλλικος που εχεις ειναι πιο ομορφος αλλα ενας τελικος Ροτελ ειναι αλλιως... σκεψου τι θα πληρωνες αν αγοραζες καποιον Εγγλεζικο αυτων τον δυνατοτητων.
δυομισυ φορεςτη τιμη και πανω. Τον βρισκεις με κατω απο διχιλιαρο καινουριο.

Απ'οτι καταλαβα του αλλαξες τον πατο ; :ROFLMAO: Τον βαρυνες στη βαση του ;

• Like
κοιτα πραμα μεσα ο RB1582.... Βαρυ και χορταινει το ματι σου και το αυτι σου.

Δε χρειαζεται να βαλεις τιποτα να τον βαρυνεις.

Ειναι βαρυς απο μονος του

Rotel RB-1852.jpg

Γιώργο τον είχα αυτόν τον τελικό και ήταν "λίγος" για τους ερμηδες που είχα τοτενες.
Μου έκαιγε συνέχεια τα twitter.
Μετά πήρα τον crown k1 και ήταν τόσο δυνατός,που μου έκαιγε και τα υπόλοιπα μεγάφωνα 😄

Πολυ καλη επιλογη ΙΜΟ. η μαρκα ειναι τοπ οσον αγορα την ηχητικη υπογραφη της, οπως και η Μαραντζ, αλλα η Ροτελ μου φαινεται η καλυτερη σχεση value/money
Αν και δεν μ'αρεσει να βαζω κοσμο σε τριπακι να ξοδευουν για τεχνολογια, θα το κανω.

Ακουσε τον τελικο της Ροτελ μαζι του. Η δυνατον τον 2Χ200ρι.
Ξερω ο γαλλικος που εχεις ειναι πιο ομορφος αλλα ενας τελικος Ροτελ ειναι αλλιως... σκεψου τι θα πληρωνες αν αγοραζες καποιον Εγγλεζικο αυτων τον δυνατοτητων.
δυομισυ φορεςτη τιμη και πανω. Τον βρισκεις με κατω απο διχιλιαρο καινουριο.

Απ'οτι καταλαβα του αλλαξες τον πατο ; :ROFLMAO: Τον βαρυνες στη βαση του ;
Δεν γινεται.
Έχω στην κατοχή μου ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από τον Βλαδίμηρο κι εμένα στο οποίο αναφέρεται ρητώς πως ο Βλαδίμηρος θ' αγοράσει τον τελικό μου όταν θ' αγοράσω τον P2.

Γιώργο τον είχα αυτόν τον τελικό και ήταν "λίγος" για τους ερμηδες που είχα τοτενες.
Μου έκαιγε συνέχεια τα twitter.
Μετά πήρα τον crown k1 και ήταν τόσο δυνατός,που μου έκαιγε και τα υπόλοιπα μεγάφωνα 😄

Χα χα και βρηκες ακρη ; Που κατεληξες ; Κλαση Δ ;

πολύ όμορφο !!!

το γαμίδι το Σόνυ δείχνει φανταστικό ... τυχερός ο κάτοχος που το έχει και βρήκε και σένα να το κάνεις τζιτζί ! πες αλήθεια πως παίζει σε σύγκριση με τα άλλα πικάπ σου .

Καλησπερα κατοχος του πικαπ ειμαι εγώ και η αληθεια ειναι οσο τυχερός ένιωσα όταν το βρήκα σε μαμά κατάσταση και μαμά headshell sony και την κεφαλή shure v15 type iii, άλλο τοσο ξενέρωσα όταν με το που έφτασε σπίτι ηταν νεκρό.

Αρα η μόνη σκεψη ηταν ο Βλαδίμηρος, ξέροντας εκ των προτέρων οτι θα συμπεριφερθει στον "ασθενή" σαν να ηταν δικο του. Ε στο τέλος δικαιώθηκα καθως κατάφερε να κανει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και να το αναστήσει. Έκτοτε δεν κάναμε σοβαρή ακρόαση αλλα θα γίνει όταν επιστρέψω απο τις διακοπές και το παραλάβω.

Ο γιατρός @vlad66 λεει οτι παιζει αρκετα κοντα εαν όχι ισάξια στο αλλο χεριασμενο απο αυτόν thorens td 160mk2 με sme 3009 βραχίονα.

Σε κάθε περίπτωση, παρέα θα κάνουν μαζί στο ρακ, οποτε και θα γίνει μια συγκριτική ακροαση μεταξύ τους.

Εδώ το sony στο ρακ

image (2).jpeg

image (3).jpeg

Εδώ το thorens

20260522_103958.jpg

20260522_103946.jpg

Καλησπερα κατοχος του πικαπ ειμαι εγώ και η αληθεια ειναι οσο τυχερός ένιωσα όταν το βρήκα σε μαμά κατάσταση και μαμά headshell sony και την κεφαλή shure v15 type iii, άλλο τοσο ξενέρωσα όταν με το που έφτασε σπίτι ηταν νεκρό.

Αρα η μόνη σκεψη ηταν ο Βλαδίμηρος, ξέροντας εκ των προτέρων οτι θα συμπεριφερθει στον "ασθενή" σαν να ηταν δικο του. Ε στο τέλος δικαιώθηκα καθως κατάφερε να κανει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και να το αναστήσει. Έκτοτε δεν κάναμε σοβαρή ακρόαση αλλα θα γίνει όταν επιστρέψω απο τις διακοπές και το παραλάβω.

Ο γιατρός @vlad66 λεει οτι παιζει αρκετα κοντα εαν όχι ισάξια στο αλλο χεριασμενο απο αυτόν thorens td 160mk2 με sme 3009 βραχίονα.

Σε κάθε περίπτωση, παρέα θα κάνουν μαζί στο ρακ, οποτε και θα γίνει μια συγκριτική ακροαση μεταξύ τους.

Εδώ το sony στο ρακ

View attachment 274864

View attachment 274865

Εδώ το thorens

View attachment 274866

View attachment 274867

Τυχερε εχεις ωραια πικαπ.
Αυτο το Τορενς το ειχα και το πουλησα πριν πολλα χρονια. Μην πω "το σκοτωσα" αλλα πηγε σε ενα νεαρο ζευγαρι (τοτε) οποτε δε το μετανοιωσα.
Καταπληκτικος ηχος.

κοιτα πραμα μεσα ο RB1582.... Βαρυ και χορταινει το ματι σου και το αυτι σου.

Δε χρειαζεται να βαλεις τιποτα να τον βαρυνεις.

Ειναι βαρυς απο μονος του

View attachment 274862

Γιώργο, στους τελικούς δεν χρειάζεται να προσθέσεις βάρος.. είναι καλά τα κιλά από το εργοστάσιο.

Οι υπόλοιπες συσκευές θέλουν, όπως ήθελε και ο προενισχυτής της Rotel.

Στην μόνη συσκευή που δεν ασχολήθηκα με το θέμα του βάρους της αλλά ασχολήθηκα με πολλά άλλα, ήταν ο προενισχυτής της audiolab.. αν δεν ήταν ο Rotel θα το είχα κάνει, όμως τώρα δεν υπάρχει λόγος γιατί ο Rotel έγινε ο βασικός προενισχυτής μου.

• Like
Reactions: dimmanoukas
Δεν γινεται.
Έχω στην κατοχή μου ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από τον Βλαδίμηρο κι εμένα στο οποίο αναφέρεται ρητώς πως ο Βλαδίμηρος θ' αγοράσει τον τελικό μου όταν θ' αγοράσω τον P2.

Μην κάνεις διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομάζεις τον κόσμο... :ROFLMAO:

Ο advance θα έφευγε μόνο για monoblocks

Εγώ που πλήρωσα αυτήν την φιλοσοφία-και με χειρότερο φινιρισμα από το αντίστοιχο της Solidsteel-διαφορά δεν άκουσα.
Μόνο όταν τοποθέτησα τις Soundcare υπήρξε μια μικρή διαφορά.

Ναι, αλλά τα ράφια σου δεν είναι "δεμένα" μεταξύ τους και προσαρμόζεις το ύψος στο καθένα όπως σε βολεύει απλά βγάζοντας και βάζοντας.

• Like
Reactions: Θρησκος
Μην κάνεις διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομάζεις τον κόσμο... :ROFLMAO:

Ο advance θα έφευγε μόνο για monoblocks
Έχω προβλέψει για όλα. Ο spa2-150 που θα πάρεις είναι ειδική παραγγελια. Δύο μονοφωνικοι σ' ένα σασι ώστε να μην χρειαστείς μακρύ interconnect.Φροντιζω πριν από σένα για σένα.

• Haha