Γιώργος Κουν.
Supreme Member
Για ρίξε φωτόΘες να σου φέρω από την Κρήτη ένα ΡΑ τελικό 2Χ300 μάρκας SAMSON,μπας και κουνηθούν τα ATC;![]()
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Για ρίξε φωτόΘες να σου φέρω από την Κρήτη ένα ΡΑ τελικό 2Χ300 μάρκας SAMSON,μπας και κουνηθούν τα ATC;![]()
Για ρίξε φωτό
Γιώργη,ψιλομαπα πρέπει να είναι
Τον πήρα για εδώ κάτω,για κάνα παρεάκι.
Τον πήρα γιατί έχει και RCA έξοδο και έκανε χωριό με τον μίκτη.
Για να τσιγκλισω το Βλαδίμηρο το έγραψα
(η φωτό ενδεικτική είναι...ούτε θυμάμαι το μοντέλο... μοιάζει πάντως)

υπάρχουν λύσεις φτηνές και αν πιάνουν τα χέρια σου ακόμα φτηνότερεςΥ.γ. στο μονο που θα πρέπει να επενδύσω πλέον ειναι να βρω ενα τρόπο - σύστημα για το πλύσιμο των δίσκων (θα διαβάσω με ηρεμία το σχετικό topic και θα δράσω αναλόγως)
Συμφωνω. Και για τη δικη μου πιστευα τα ιδια. Παντα καπου υστερουσε σε σχεση με αλλες ΜΜ της κατηγοριας της ή καπου εκει.Δεν ειναι κορυφαία, αλλα ειναι πολυ καλή με το στέλεχος της jico στη shibata εκδοχή.
www.project-audio.com
Τα ......... λαδερα ειναι ανθυγιεινάΔεν υπάρχει για μένα και το προσωπικό μου γούστο καμία σχέση με την 1022, που μια βελόνα απ' την εποχή που πρωτοβγήκε υπάρχει καβάτζα αλλά βουτηγμένη σε λάδι (από βλακεία μου).
κατάλαβα,για να το λες εσύ δεν φτιάχνεται,άρα ψάχνω ολόκληρη την κεφαλή,αντί το bony.Τα ......... λαδερα ειναι ανθυγιεινά![]()
Κριμα που η SHURE παρατησε την παραγωγη κεφαλων.Έλεγα με το Βλαδιμηρο που ξανάκουσα τη shure m97xe στο συστημα του τα εξής:
Πόσο απολαυστικά παίζει πάρα το γεγονός οτι δεν ειναι η τελευταία λέξη της πιστότητας.
Αλλα το κυριότερο, ρε φιλε 89,00 ευρω ειχε και τωρα και να θες να τη βρεις στο ebay παιζει για μια nos πανω απο 250,00 ευρώ.
Συγνώμη για το απόλυτο της δικής μου τοποθέτησης , αλλά αν κάποιος κοντραριστει μαζί σου για την αυτήν την προσωπικη σου άποψη είναι απλώς.....ηλιθιος και φελλός.-Υ.γ. καθαρά προσωπική άποψη αυτή και δεν θέλω να προκαλέσω κόντρες κλπ...
Τις τελευταίες μέρες που ακούω και βινυλιο και tidal εχω καταλήξει (προς ωρας τουλάχιστον) οτι παλιές εγγραφές τις γουστάρω απο το βινύλιο, αυτή τη γλυκα, το συμπαγές άκουσμα κλπ.
Εαν όμως πρόκειται για πιο φρέσκια εγγραφή, τοτε το streaming δείχνει τα δόντια του και ακόμη και στο δικό μου συστημα τα ηχεια σαν να ντοπαρονται, η σκηνή μεγαλώνει αλλα το άκουσμα γίνεται πιο επιθετικό με τα καλά του και τα κακά του.
Έχω την πρώτη έκδοση από το εν λόγω πλυντήριο και αυτή η έκδοση σε πολλά κρίσιμα σημεία είναι πολύ βελτιωμένη κυρίως αναφορικά με την πλάγια εκροή του αέρα. Μόνο μειονέκτημα και στις δύο ο υπερβολικός θόρυβος. Αναζήτησε εάν για την εν λόγω έκδοση έχει βγει το σετ για 45άρια. Αν μου επιτρέπεις θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιείς το αδιάλυτο υγρό για πλύσιμο της ProJect και να το αραιώνεις μόνος σου.Όσον αφορά το πλύσιμο των δίσκων και εγώ είμαι ένα αναμονή αυτού.....
![]()
VC-E Mini – Pro-Ject Audio Systems
The VC-E Mini is a efficient, ultra-compact record cleaning machine designed for vinyl enthusiasts with a small sized record collection. Engineered and manufactwww.project-audio.com
Και αυτές που έβγαλε με τα σωστά ...συνοδευτικά αρκούν για να οδηγήσουν και να κρατήσουν κάποιον κοντά στη μαγεία της βινυλιακής αναπαραγωγής!Κριμα που η SHURE παρατησε την παραγωγη κεφαλων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.