Καλα ρε συ Σταυρο, στην έκθεση πηγες, το δωμάτιο το άκουσες, το ντακ δεν το πηρες χαμπάρι?
View attachment 109926
Καλό φαίνεται εκ της αναγνώσεως, που το βρήκες? Εννοώ, το έχεις ακούσει?
ποια ηχεία είναι στην παραπάνω εικόνα ;
Καλό φαίνεται εκ της αναγνώσεως, που το βρήκες? Εννοώ, το έχεις ακούσει?
αν και είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν σοβαρές διαφορές...
(νιώθω αμήχανα και μόνο που ρωτάω).
υπάρχει στοιχειωδώς καλή καλωδίωση, ηχείων και ρεύματος;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
η λογική λέει ότι η σύγκριση μεταξύ mdac kai dac32 -στο σύστημα σου- θα έπρεπε να φέρει σχετικά εύκολα ακουστή αναβάθμιση πχ. στην απόδοση των ανθρώπινων φωνών.
tio αν ακουσεις χωρις ντακ πως ειναι ο ηχος σου; εννοω αν ειναι εμφανως κατωτερος απο οτι με ντακ και σου "λειπει" κατι.
Το λεω αυτο γιατι μη εχοντας πλεον το Teac ud 501 εχω 3 επιλογες ακροασης: (α) απ´ευθειας απο το Dune max (media player) το οποιο " support for very high quality audio (up to 192 kHz / 24-bit)" καθε ειδους ψηφιακων αρχειων (β) απο τον φορητο χρησιμοποιωντας το FiiO X5 ως ντακ (γ) απο το cd pl Musical Fidelity A3.5 που με coaxial δινει 24/192. Αρα, ουσιαστικα παιζω με ντακ σε ολες τις περιπτωσεις και, πρεπει να παραδεχθω, το Teac μου λειπει περισοοτερο ως συσκευη και ως ιδεα παρα ως ακουστικη αναγκη. Βεβαια οσο το ειχα, χωρις αυτο δεν ακουγα (αλλα δεν ειχα τοτε τις β και γ περιπτωσεις)
Τι θελω να πω; Μηπως ενω εχουμε αξιολογα μηχανηματα (απο τα οποια βεβαια ειμαστε ευχαριστημενοι) η προσθηκη ενος ντακ δεν ειναι απαραιτητη;
νομίζω ότι έχει ένα demo η sound gallery
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.