To link ήταν από την τελευταία έκδοση, την RD40.
To ζαχαρώνω καιρό τώρα, μάλιστα μου είπαν οτι γίνεται και 4καναλο single-ended, που με ενδιαφέρει κυρίως.
Εδώ και μια παλιά σύγκριση με το AudioGd reference 7.1
http://www.head-fi.org/t/640586/new-pcm1704-dac-alternative-to-audio-gd
@tio4711
Διαβάζοντας προσεκτικά όλο το νήμα προσπαθώ να αντιληφθώ τι αναζητάς.
Έχουμε λοιπόν:
Χρειάζεσαι ένα DAC που να σου δίνει άμεσα αντιληπτές διαφορές, όχι απλά μικροδιαφορές.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ν' αλλάξεις κατηγορία, να πας μία-δύο κατηγορίες πιο πάνω.
Οι υπ' αριθμόν ένα υποψήφιοι είναι ο Mytek και Benchmark.
Άκουσε τα λοιπόν. Οι αντιπρόσωποι είνα εξυπηρετικοί, πιστεύω θα σου επιτρέψουν ακρόαση στο σπίτι.
Αν σου αρέσουν καλώς.
Το πιθανότερο είναι όχι. Έχω προσέξει ότι δεν σου αρέσει το monitor άκουσμα. Θα σου προτείνω λοιπόν και κάτι πρωτότυπο. Ένα κορυφαίο DAC με χαρακτήρα.
Burl Audio Bomber B2.
Θα χρειαστεί επιπλέον κι' ένας πολύ καλός USB to SPD/IF Converter. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που ψάχνεις.
για τι ποσά μιλάμε ; έχεις κάποιον γνωστό που το πήρε και είχες την ευκαιρία να το ακούσεις ;
Καμμία σχέση το παλιό Benchmark με το καινούργιο. Απλά είναι ουδέτερο και συ θες λίγο χρώμα.Sonus σ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Το Benchmark το είχα απορρίψει κατά την διαδικασία αναζήτηση του πρώτου μου DAC, όπου και κατέληξα στο MDAC. Πολύ φοβάμαι μην είναι στην ίδια μουσική ταυτότητα και το Mytec αλλά θα προσπαθήσω να το ακούσω.
Οσον αφορά αυτό που προτείνεις ν ακούσω γνωρίζεις αν υπάρχει κάπου εδώ γι ακρόαση?
Όχι ακόμα, δεν ξέρω αν μπορώ να το βρώ κάπου εδώ στην Αθήνα.
Στον κόσμο της ηχοληψίας είναι πολύ γνωστό, επειδή είναι φτιαγμένο επίτηδες για να προσθέτει κάποιους χρωματισμούς που κάνουν την ηχογράφηση, αλλά και την αναπαραγωγή να προσομοιώνουν τον αναλογικό ήχο.
Ψάχνοντας ξανά μετά από καιρό διαπίστωσα ότι το καινούργιο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με δικτυακή είσοδο Dante.
Λεπτομέρειες γι' αυτό το καινούργιο interface και τρόπο μετάδοσης Audio στην Audinate. Άντε να ξαναστρωθούμε στο διάβασμα.
Για το Burl μπορούμε να βρούμε πολλά στο φορουμ των επαγγελματιών, στο Gearslutz.
Αν βρούμε το Burl κάπου εδώ στην Αθήνα, θέλει κανείς να πάμε να το ακούσουμε παρέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.