Οχι πλέον, αλλά και αν πωλείται στο μέλλον πιο φτηνά , έχει δυνατότητα να πάρει κάτι πίσω χρήματα η sony από games ή άλλες υπηρεσίες.β) το μόνο Blu-ray player που πουλάει, το PS3, πωλείται κάτω του κόστους,
Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό γιατί στο τέλος η διαφορά στο κόστος παραγωγής είναι ελάχιστη, και στην πράξη μηδέν.1st Fact:
Το να "κατασκευάσεις" μια γραμμή παραγωγής που θα "φτιάχνει" από SD-DVD ---> Blu-Ray θέλει 2.000.000 $ που πρακτικά σημαίνει αλλαγή ολόκληρων εργοστασίων (οι μηχανικάρες του site θα καταλάβουν).
Πιστεύει κανείς ότι δεν πήγαν για τα λεφτά που τους έδωσαν ????Πιστεύει πραγματικά κανένας οτι OI PARAMOUNT & DREAMWORKS πήγαν σε HD-DVD λόγω των ψωρό 150 εκ $?
Καμία σχέση... αυτές ήταν κανονικές μάχες format και με την sony να είναι συνήθος μόνη , ενώ τώρα έχουμε ένα format που είναι σαφώς καλύτερο σε όλα , και κάποιο που σαφώς δεν αξίζει (αρπαχτή) και δεν έχει καμιά ελπίδα πέραν του να επιβιώσει για λίγο καιρό.3rd Fact:
Remember Remember the ...... Previous Formats.
Betamax, UMD, MiniDisc, [/B]Atrac3,κτλπ.[/U]
Η Sony έβγαλε το καλύτερο format, δεν έχει σχέση με αυτό οι ταινίες ή τα παιχνίδια που γράφονται εκεί... την δουλειά της την έκανε δίνοντας το καλύτερο.4th Fact:
H Sony ακόμα να καταλάβει οτι έβγαλε ένα καινούριο format και όχι ένα DVD με μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Τι εννοώ:
α) MPEG2 Format σε αρκετές ταινίες (remember remember the: "The Remastered Edition of 'The Fifth Element'."
Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τις εταιρίες προστατεύοντας την επένδυσή τους... λίγο πριν το είπε κάποιος HD-DVD fan, αλλά σημειώνοντας ότι δεν αποδίδει η extra προστασία.5th Fact:
ROM-Mark watermarking technology (physical layer)
BD+ Ναι ναι ναι μιλάω για την προστασία κατά της αντιγραφής.
Υπερπολύπλοκο σύστημα κωδικοποίησης που είναι αρκετά δύσκολο να σπαστεί.
Τι θα πεί αυτό;Νομίζω οτι όλοι καταλαβαίνουμε.
Αυτό θέλει και ολόκληρο πανάκριβο PC μαζί , ή xbox360 !!!6th Fact:
Πιο ακριβά players από το HD-DVD.
Αγοράστε ένα HD-DVD add-on με 179Ε και είστε εντάξει.
USB connection....!
Τα 3 layer είναι 45GB , και τα 4 60gb μόνο, max .... και αν δεν τα δεις στην πράξη μην είσαι σίγουρος.7th Fact:
Έρχονται τα δισκάκια των 70GB (Triple-Layer) από την Toshiba οπότε το μέγεθος εδώ δεν μετράει.
Ο κόσμος των κονσoλών είναι διαφορετικός από αυτού των PC... η δυσκολία του ps3 τώρα είναι μειονέκτημα, αλλά όταν το μάθουν και εκμεταλλευτούν το νέο σχεδιασμό με τις νέες δυνατότητες του hardware θα είναι πλεονέκτημα.10th Fact:
Όσον αφορά το PS3 τώρα:
α)Είναι εκπληκτικά δύσκολο και κοστοβόρο να προγραμματιστούν παιχνίδια για τον πολυπήρυνο επεξεργαστή του PS3.Ενδεικτικά χρειάζονται περι τα 20εκ $ για ανάπτυξη παιχνιδιού που θα χρησιμοποιεί τον εν λόγω επεξεργαστή.
β)Το να προγραμματίσεις παιχνίδι για το XBOX 360 είναι piece of cake μιας και ο προγραμματισμός διαφέρει λίγο με τον προγραμματισμό για τα παιχνίδια του PC.
Τα 11.6εκ xbox360 είναι shipped στα καταστήματα ......
Ελα ντε…[/B][/U]Πιστεύει πραγματικά κανένας οτι OI PARAMOUNT & DREAMWORKS πήγαν σε HD-DVD λόγω των ψωρό 150 εκ $?
για να είμαστε και ακριβείς όταν λέμε PARAMOUNT δεν εννοούμε 1 εταιρία αλλά:
1.Paramount Pictures [us] (Distributor)
2.Paramount Home Video [us] (Distributor)
3.Paramount Television [us] (Production)
4.United Paramount Network (UPN) [us] (Distributor)
5.Paramount Famous Lasky Corporation [us] (Distributor)
6.Paramount British Pictures [gb] (Distributor)![]()
++++++++++++ και άλλες πολλές.......
E;;; Υπάρχει blu-ray με 350 στην Ελλάδα ή με 300$ στην Αμερική και δεν το έχω υπόψη μου;(Και όπως είπαν πιο πάνω, τα BD player δεν έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος από τα HD-DVD)
Μέχρι τώρα, το φοβερό πλεονέκτημα χωρητικότητας του Blu-ray δεν μας έχει δώσει κάποια ταινία που να είναι καλύτερη από τα καλύτερα HD DVD. Πάντως η Toshiba παρουσίασε δισκάκι 3x17=51GB (όχι 45), το οποίο βρίσκεται σε φάση έγκρισης από το DVD forum. Δεν είναι γνωστό αν τα υπάρχοντα players θα μπορούν να το διαβάσουν με απλό firmware update, αλλά δεν αποκλείεται. Αλλά και να χρειαστεί νέο player, και πάλι θα έχουν ξοδέψει λιγότερα χρήματα από την αγορά ενός Blu-ray!Tα 3 layer είναι 45GB , και τα 4 60gb μόνο, max
Κάποιο link για αυτό; Η μόνη αναφορά προβλημάτων που έχω υπόψη μου αφορούσε την φθορά της προστατευτικής επικάλυψης του Blu-ray.τα BR δεν έχουν προβλήματα με γρατζουνιές, ενώ στα HD-DVD η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι στα DVD.
Όταν έχεις επενδύσει εκατομμύρια για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού θέλεις να το πουλήσεις σε όλο και περισσότερους.Ο κόσμος των κονσoλών είναι διαφορετικός από αυτού των PC... η δυσκολία του ps3 τώρα είναι μειονέκτημα, αλλά όταν το μάθουν και εκμεταλλευτούν το νέο σχεδιασμό με τις νέες δυνατότητες του hardware θα είναι πλεονέκτημα.
Το μηχανικό ανάλογο του PS3 (μηχανικάρες μου εσεις):Οι κάτοχοι xbox360 και pc βλέπουν μετά από 1 χρόνο όλα τα παιχνίδια να είναι ίδια... στο ps3 θα συνεχίσουν να βελτιώνονται πολύ για χρόνια, κρατώντας το ενδιαφέρον και αυξάνοντας την αξία του μηχανήματος χωρίς να κάνουμε αναβάθμιση hardware.
Όντως δεν έχει πολύ σημασία για το εάν θα πληρώσεις 2.000.000εκ $ ή το εάν θα πληρώσεις 150.000 $ για 1 γραμμή παραγωγής.Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό γιατί στο τέλος η διαφορά στο κόστος παραγωγής είναι ελάχιστη, και στην πράξη μηδέν.
Εξάλλου δεν θα έμεναν για πάντα τα ίδια μηχανήματα παραγωγής DVD, κάποια πιο παλιά από αυτά θα άλλαζαν έτσι και αλλιώς με καινούργια.
Δείξε μου έστω και μία ταινία που έγινε αυτό.Πιστεύει κανείς ότι δεν πήγαν για τα λεφτά που τους έδωσαν ????
Λίγο πριν, η paramount είχε αρχίσει να βγάζει όλες τις ταινίες της σε AVC, με μικρότερο transfer στο HD-DVD!!!!
Ευνοούσε καθαρά το Blu-ray δείχνοντας στον κόσμος τις extra δυνατότητές του...
Ποίους έπρεπε να πληρώσει;το HD-DVD δεν μπορούσε να το αφήσει γιατί όλος ο κόσμος θα καταλάβαινε πως ήταν κατώτερο format,και έπρεπε να τους πληρώσει.
(ίσως έδωσε παραπάνω, ίσως προσέφερε και βοήθεια στην παραγωγή.)
Καμία σχέση;Καμία σχέση... αυτές ήταν κανονικές μάχες format και με την sony να είναι συνήθος μόνη , ενώ τώρα έχουμε ένα format που είναι σαφώς καλύτερο σε όλα , και κάποιο που σαφώς δεν αξίζει (αρπαχτή) και δεν έχει καμιά ελπίδα πέραν του να επιβιώσει για λίγο καιρό.
Όχι φίλε μου όντως δεν έχει σχέση τι γράφονται μέσα στα δισκάκια.Η Sony έβγαλε το καλύτερο format, δεν έχει σχέση με αυτό οι ταινίες ή τα παιχνίδια που γράφονται εκεί...
Όντως έχεις δίκιο σε αυτό.Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τις εταιρίες προστατεύοντας την επένδυσή τους...
Πανάκριβο PC ε;Αυτό θέλει και ολόκληρο πανάκριβο PC μαζί , ή xbox360 !!!
Τα 3 layer είναι 45GB , και τα 4 60gb μόνο, max .... και αν δεν τα δεις στην πράξη μην είσαι σίγουρος.
Σου απάντησαν σε αυτά.Και θέλω να προσθέσω πέραν του πιο είναι το καλύτερο format τυπικά και ουσιαστικά, ότι τα BR δεν έχουν προβλήματα με γρατζουνιές, ενώ στα HD-DVD η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι στα DVD.
Μόνο αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας όσο αφορά εμάς...
Οποιος έχει νιώσει πόσο ωραίο και πρακτικό είναι να έχει πάντα τα δισκάκια του σας καινούργια, δεν ξανα-ασχολείται με τα DVD ή HD-DVD. Today 04:36
ΤΟ BETAMAX ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ VHS ΤΗΣ JVC, ΑΛΛΑ:
ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ <----ΣΑΝ ΤΟ BLU-RAY
HTAN ΤΕΡΑΣΤΙΟ <---ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ / LOGISTICS (έλα πάλι οι μηχανικάρες)
Ψάχνω, αλλά δε βρίσκω. Μόνο κάποιον που είπε ότι μετά την αλλαγή του firmware δεν είχε πρόβλημα. Κάποιο link;(δες σε όλα τα forum τι τραβάνε όσοι ενοικιάζουν HD-DVD και πόσο ευαίσθητα είναι στις γρατζουνιές, απέναντι στο BD που μένουν σαν καινούργια)
Τιμές από το Shop21:(Με διαφορά ότι το Blu-Ray δεν είναι πιο ακριβό αυτή τη φορά , και έχει το πιο οικονομικό player, το ps3)
Η συνεχής επανάληψη δεν καθιστά τη μόνιμη επωδό της BDA πραγματικότητα. Εδώ να μιλάμε με επιχειρήματα και, όπως πολύ σωστά λέει και ο Τάκης, το θέμα ακόμη θεωρείται ανοιχτό. Θέλω να διευκρινίσω ότι και η δική μου στάση δεν έχει σκοπό να μεταφέρει εδώ την γηπεδική ατμόσφαιρα ξένων site. Αποσκοπώ στο να έρθει η πλάστιγγα κάπως στα ίσια της, διότι στην Ελλάδα το HD DVD είναι πολύ υποτιμημένο - κυρίως λόγω έλλειψης υποτίτλων - αλλά και δυσφημισμένο.μην ξεχνάτε ότι το καλύτερο format και το μόνο που αξίζει να αντικαταστήσει το dvd και να γίνει ευρέως αποδεκτό είναι το Bru-ray.
Software?Το Betamax ήταν επαγγελματικό. Για τον απλό λαό υπήρχε το beta.. σκέτο.
Κι αυτό δεν ήταν ούτε πανάκριβο ούτε ογκώδες. Αλλού ήταν το πρόβλημα. Δεν υπήρχε αρκετό software.
Kαί όντως, το beta ήταν καλύτερο του VHS και το 2000 (Grunding) καλύτερο κι από τα δύο. Μάλιστα διάβαζε κι έγραφε και από τις 2 πλευρές της κασέτας. Και τα 2 όμως πάτωσαν λόγω software.
Δεν νομίζω.Σου απάντησα … ουσιαστικά επαναλαμβάνεις τα ίδια......
[/B]ROM-Mark watermarking technology (physical layer)[/U]
BD+ Ναι ναι ναι μιλάω για την προστασία κατά της αντιγραφής.
Υπερπολύπλοκο σύστημα κωδικοποίησης που είναι αρκετά δύσκολο να σπαστεί.
Και το καλύτερο;
No more Advanced Access Content System (AACS) αλλά κάθε δισκάκι θα έχει το δικό του κλειδί.
Ακόμα δυστυχώς δεν έχουμε νέα από το αγαπητό doom9.
Τι θα πεί αυτό;Νομίζω οτι όλοι καταλαβαίνουμε.
Απλά αυτά που λέω είναι απόλυτος συγκεκριμένα και αυτονόητα , σε βαθμό που δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να είσαι ικανοποιημένος.Δεν νομίζω.
Δεν παραθέτεις ούτε ένα στοιχείο.
Μιλάς αόριστα.
Μου θυμίζεις τον Καλιβάτση από το Α.Μ.Α.Ν. όταν έκανε τον αναρχικό.
Έχει κανείς απάντηση;With SecuROM™ ‛s Product Activation concept, Sony DADC offers software publishers the possibility to secure their content either distributed via the physical or electronic sales channel with one solution. Only legitimate customers who have purchased the product are able to unlock the program which is bound to the hardware after activation. This ensures that once activated, it cannot be transferred to another PC and therefore not being mass pirated. SecuROM™ ‛s Product Activation can be easily combined with Sony DADC’s n-CD solution. Let your end-customers register first and collect important market information prior allowing them to use your software products. See www.n-cd.com for more information.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.