Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Bluray BD+ cracked

Δεν έσπασε. Βρέθηκε τρόπος να γραφτεί σε δίσκο, και παίζει με την τωρινή έκδοση του PowerDVD, αλλά η προστασία BD+ υπάρχει κανονικά στα ριπαρισμένα αρχεία. Από αυτά δεν μπορούν να γίνουν re-encodes, και είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει και πρόβλημα στην αναπαραγωγή με μελλοντικές εκδόσεις του PowerDVD.

Απάντηση: Bluray BD+ cracked

Δηλαδή, Δημήτρη, τι μπορείς να κάνεις και τι όχι;
Προφανώς μπορείς να κάνεις αντίγραφο.
Μπορείς να αφαιρέσεις πράγματα, όπως τα προειδοποιητικά στην αρχή ή language tracks που δεν σε ενδιαφέρουν;

Re: Bluray BD+ cracked

Ηδη το PDVD ζηταει ενα upgrade για να το παίξει (όχι πάντα όμως και όχι μόνο στο FF - εμένα μου το ζήτησε χθες για να παίξει (πρωτότυπο) το HALLOWEEN (1978) - δοκίμασε να το βάλει (μέσω net προφανώς) και απέτυχε) ενώ έχει βγει και η 3319a (με την οποία τελικά έπαιξε).

Σημείωση: Με το 6194 (beta) το HALLOWEEN εγινε rip κανονικά (τώρα τι προστασία έχει το HALLOWEEN δεν το έχω κοιτάξει ακόμα).

Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, η Walmart (η μεγαλύτερη αλυσίδα supermarket και από τους μεγαλύτερους πωλητές DVD) διαφημίζει το HD DVD της Toshiba στην τηλεόραση, ενώ αύριο επιλεγμένα καταστήματά της θα το δίνουν στην τιμή των 99$.

Το αντίπαλο format μπορεί να έχει την πλήρη υποστήριξη κατασκευαστών και studio, να πουλάει players στη μισή τιμή και εκατομμύρια δίσκων τη μέρα, αλλά με τη δυναμική που επιδεικνύει το HD DVD, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το DVD.

Και στα δικά μας! :music-smiley-005:

Re: Ο [b]πραγματικός[/b] πόλεμος των format άρχισε!

Να δω τι θα πουν οι εκατομυρια κατοχοι PS3 ετσι και τελικα κερδισει το HD-DVD.

Mαλλον θα μεινουν με την ...κονσολα στο χερι.:rifle:

Kmart HD-DVD-Exclusive, $200 HD-DVD Players Everywhere, $167 At Amazon

Wal-Mart already has the $200 PC, and now it has a HD-DVD player at the same price tag. Furthermore, other stores are matching it's price, with Kmart announcing it will exclusively sell Toshiba's HD-A2 HD-DVD player. Let's hammer that point home: There will be no Blu-Ray for you at Kmart, unless you want a PlayStation 3.

"Toshiba spokesperson Jodi Sally said Kmart, which is owned by Sears, would exclusively stock Toshiba HD DVD players in retail stores due to their lower price. A clerk at the retail chain's Anaheim location confirmed the store only carried Toshiba players."

How can Blu-Ray fight a $200 price tag at America's largest retailer, a complete lock-out at the No. 2 shop, and everyone else following the leader?

http://blog.wired.com/gadgets/2007/10/kmart-hd-dvd-ex.html

Λες το "κατωτερο φορματ" να κερδισει τον πολεμο.

Παντως εγω οταν βγαλει ΗD-DVD player η Sony θα το αγορασω.:flipout:

Η προσφορά είναι για μερικά καταστήματα και για μια μέρα... και το 360 το είχαν 99 ευρώ κάποια στιγμή, δεν είναι πρωτοφανές.

Λογική κίνηση να το δώσουν κάτω του κόστους γιατί αλλιώς δεν έχουν ελπίδα να μείνουν στην αγορά.

To BD παίζει και παιχνίδια ... συν ότι θα συνεχίσουν να βγαίνουν ταινίες και εκεί , και μάλιστα θα είναι και καλύτερες στο μέλλον.

Απάντηση: Re: Ο [b]πραγματικός[/b] πόλεμος των format άρχισε!

Θα μας μείνει η κονσόλα να παίζουμε proevo2008, gt5, grandtheftauto & mgs. -bye-

Απάντηση: Re: Ο [b]πραγματικός[/b] πόλεμος των format άρχισε!

Παντως εγω οταν βγαλει ΗD-DVD player η Sony θα το αγορασω.:flipout:

Εσύ είσαι προδότης! :flipout:

Τα 200$ είναι ήδη δεδομένα σε Walmart, Amazon και αλλού. Η προσφορά των 99$ δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει, αλλά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη. Προφανώς θα είναι κάτω του κόστους, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το PS3 πωλείται κάτω του κόστους μήνες τώρα. Μάλλον επειδή ήταν σίγουρο για τη νίκη! :p

Απάντηση: Ο [b]πραγματικός[/b] πόλεμος των format άρχισε!

Φανατισμό βλέπω και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τραβάτε τόσο ζόρι για το ποιός θα επικρατήσει τελικά.
Έχετε τίποτε μετοχές;
icon10.gif

Μπάμπη μου, από τη στιγμή που η ποιότητα είναι η ίδια, εμένα με ενδιαφέρει να επικρατήσει το format που με σέβεται με region free και χαμηλές τιμές και όχι αυτό που προωθούν οι υποστηρικτές των DRM και των rootkit.

Δεν είναι ίδια η ποιότητα βρε παιδιά... όποιος δεν θέλει τα επόμενα 10 χρόνια να συμβιβαστεί με τα 30 mbits στην κάμερα ή το recorder του ας διαλέξει τώρα το καλύτερο.
(ας αφήσουμε την διαφορά στις ταινίες, γιατί ο πολύς κόσμος είναι οκ και με dvd)

Και πιστεύω ότι είναι δικαίωμα των εταιριών να δυσκολέψουν λίγο την αντιγραφή και την πειρατεία... όχι ότι δεν θα σπάσει και δεν τα πάρουμε τζάμπα, αλλά είναι λογικό και σωστό να μην είναι όλα από την αρχή plug and play.

Δεν είναι δικαίωμα της εταιρίας να προφασίζεται τον διαφορετικό χρόνο κυκλοφορίας ταινίων σε Ευρώπη και Αμερική για να μου πουλήσει ακριβότερα μία ταινία που βγήκε πέρυσι ή πριν 10 χρόνια.

Επίσης, δεν είναι δικαίωμα της εταιρίας να μου εγκαθιστά λογισμικό στον υπολογιστή το οποίο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του, μόνο και μόνο για να ακούσω ένα CD που έχω αγοράσει νόμιμα.

Re: Απάντηση: Ο [b]πραγματικός[/b] πόλεμος των format άρχισε!

Επίσης, δεν είναι δικαίωμα της εταιρίας να μου εγκαθιστά λογισμικό στον υπολογιστή το οποίο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του, μόνο και μόνο για να ακούσω ένα CD που έχω αγοράσει νόμιμα.
Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο BD ... και σε αυτόν που αγοράζει νόμιμα, πιστεύω δείχνει ότι τον σέβονται δυσκολεύοντας την αντιγραφή και νιώθει λιγότερο βλάκας που πλήρωσε.
(θα σπάσει μια χαρά στο τέλος, μην το κάνουμε και θέμα αν μας παιδέυει λίγο)

To region δεν νοιάζει κανένα ... ακόμα και οι αγγλόφωνοι δηλαδή που αδιαφορούν για υπότιτλους δεν είναι δυνατόν να τα αγοράζουν όλα, θέλουνε Ελληνικά , ενοικίαση και υποστήριξη εδώ , έστω και αν κοστίζουν ακριβότερα.

Re: Απάντηση: Ο [b]πραγματικός[/b] πόλεμος των format άρχισε!

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο BD ...

Ούτε στο CD υπήρχαν, μέχρι που η Sony αποφάσισε να βάλει!

Με καταστροφικά αποτελέσματα..

Οι υπόλοιποι γιατί δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο; Μόνο η Sony Music (λέει ότι) χάνει χρήματα από τις παράνομες αντιγραφές;

Για εμένα είναι ψιλοπράγματα... και να μην το έβγαζαν μόνοι τους θα έσπαγε εύκολα.

Αλλά αν πραγματικά φοβάσαι να μην σου βάλουν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, μακριά όσο μπορείς από τα προϊόντα της MS και ότι αυτή υποστηρίζει.
(κερδίζεις έτσι και αλλιώς, γιατί είναι σχεδόν όλα τελευταίας ποιότητας)

Αλλά αν πραγματικά φοβάσαι να μην σου βάλουν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, μακριά όσο μπορείς από τα προϊόντα της MS και ότι αυτή υποστηρίζει

????????