Ρε παιδιά αρχίσαμε πάλι? Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Τι μας νοιάζει αν κερδίσει ο ένας η ο άλλος ? Στο κάτω κάτω όποιος και να επικρατήσει δεν θα είναι για πολύ . Πάνε οι εποχές που παντρευόμασταν ένα format για 15 – 20 και βάλε χρόνια . Στην ψηφιακή εποχή τίποτα δεν κρατάει για πολύ . σε 2 – 3 χρόνια θα έχουμε και πάλι ανακατατάξεις . Δείτε τις τηλεοράσεις και τους προβολείς που για 30 χρόνια είχαμε τις κλασικές CRT με κατά καιρούς ελάχιστες βελτιώσεις και τους προβολείς επίσης CRT άντε και LCD με περιορισμένες δυνατότητες και με βελτιώσεις που έρχονταν κάθε 5 χρόνια και ξάφνου μέσα σε 6 μήνες έχουμε απαρχαιωμένο μηχάνημα . Το ίδιο θα συμβεί και στα δισκάκια . Μόλις καθιερωθεί κάποιο format μετά από 1 – 2 χρόνια και αφού πουλήσουν μια σεβαστεί ποσότητα συσκευών θα μας βάλουν και πάλι σε περιπέτειες . Γι αυτό είμαι πλέον σίγουρος 100%
Προς τι λοιπόν να σκάμε για τα συμφέροντα των άλλων?
Που στηρίζεις ότι δεν θα είναι αρκετό το BD για τα επόμενα 10 χρόνια πχ ? μην ξεχνάς ότι έχει όγκο μέχρι 200 Gb, 3-4 φορές μεγαλύτερο από το hd-dvd.Στο κάτω κάτω όποιος και να επικρατήσει δεν θα είναι για πολύ . Πάνε οι εποχές που παντρευόμασταν ένα format για 15 – 20 και βάλε χρόνια .
Μόλις καθιερωθεί κάποιο format μετά από 1 – 2 χρόνια και αφού πουλήσουν μια σεβαστεί ποσότητα συσκευών θα μας βάλουν και πάλι σε περιπέτειες . Γι αυτό είμαι πλέον σίγουρος 100%
Προς τι λοιπόν να σκάμε για τα συμφέροντα των άλλων?
Εξηγώ σε πολλά post τι θα κερδίσω και εγώ και όλοι μας αν επιλέξουμε το καλύτερο format ... κοίτα τα.Ρε blizard συγνωμη αλλα γιατι βαζεις την ιδια κασετα συνεχεια να παιζει? Εχω κουραστει να διαβαζω "το Blu Ray....μπλα μπλα μπλα...το HD-DVD μπλα μπλα μπλα". Εσυ τι θα κερδισεις αν επικρατησει το Blu Ray? Kαι μην μου πεις οτι σκας μην επικρατησει το HD-DVD επειδη ειναι χειροτερο για την υγεια μας.
Προς το παρόν όμως υποστηρίζω το καλύτερο ... οπότε μέχρι να γίνει αυτό που λες να αναρωτιέσαι για όποιους θέλουν το χειρότερο, λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι για να το υποστηρίζουν, κάνουν ότι αγνοούν βασικά και γνωστά σε όλους δεδομένα , αλλά κυρίως επιτίθενται με προσωπικά σχόλια για να μειώσουν αυτά που λέει ο «αντίπαλος» αντί να ασχοληθούν με την ουσίια.Και καλυτερο να ηταν (που για πολλους ειναι) παλι ειμαι σιγουρος οτι το Blu Ray θα υποστηριζες.
Ρε παιδιά αρχίσαμε πάλι? Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Τι μας νοιάζει αν κερδίσει ο ένας η ο άλλος ?
Το κείμενο που έβαλες είναι χοντρό μεν αλλά έχει μερικά πολύ σωστά πράγματα… μακάρι όλοι να απαντούσαμε μόνο όταν υπάρχει κάποιο στοιχείο που δόθηκε λάθος ή να αντικρούσουμε μια άποψη.
Προς το παρόν όμως υποστηρίζω το καλύτερο ...
ενώ όταν λέμε καλύτερο εννοούμε βάση specs.
Τοσο καιρο μας πρήζεις με τον ογκο των BD και τωρα ξαφνικά δεν κολλάει πουθενά;Στο συγκεκριμένο μιλάμε ξεκάθαρα για bitrate-ταχύτητα ... ο όγκος που για κάποιο λόγο μπλέκεις τώρα είναι από άλλο θέμα και δεν κολλάει εδώ..
Οσοι ασχολούνται με προβολείς θεωρω πως κατάλαβαν την έννοια του παραδείγματος μου.Αν αγνοείς πλήρως τα specs και βάλεις λάθος πηγή στον projector που θες να κρίνεις, μπορεί να την πατήσεις ή να γίνεις εύκολο θύμα ... όλα έχουν θέση σε μια συζήτηση για τον πόλεμο των format.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.